Igor Tudor

Terim gelmese,sezonu 6. bitirsek bile kovulmasi dogruydu.Herifin deplasman oyunu acayip zayif.2. yarinin ilk deplasmanlari olan Kayseri ve Sivas maclarindan her zamanki gibi babayi alip donecektik kendisi kalsa idi.Simdi ufak bir sansimiz var.

Bundan kondisyoner bile olmaz. 30 küsür yaş ortalamalı bjk'ye karşı ayakta duramadı takımı. Bunun en fazla olacağı malzemeci. Onu da tamamen iyi niyetimden diyorum.

Terim gelirse başarılı olamaz. 2002'de Luce 3.yıldızı aldıktan sonra "Gönüllerdeki isim" denilerek Terim getirildi ve Lucescu'nun ahını aldık. Sonra adam gitti Bjk'ye 85 puanla Terim'i 8-10 civarı farkla geçip şampiyon oldu. Ertesi sene daha da beter etti takımı ve Ocak'ta gitti. Herkes o dönemi unutuyor Terim'in.

Tudor'un da ahı alındı. Terim boşta olmasa %100 eminim eleştiri alırdı ama bu kadar almazdı ve devam ederdi takımda. Kovulmasının tek sebebi Terim tıpkı Lucescu gibi.

YouTube'dan izlediğin videolar sonucu bu karara mı vardın?

Dinledim simdi, adam net hakli, kimse gevezelik yapmasin. 2 mac 1 puan geride oldugumuz icin resmen yediler adami. Öyle böyle degil, fena haksizlik yaptilar adama. Acaba rahat rahat uyuyabileceklermi artik..

Dinledim simdi, adam net hakli, kimse gevezelik yapmasin. 2 mac 1 puan geride oldugumuz icin resmen yediler adami. Öyle böyle degil, fena haksizlik yaptilar adama. Acaba rahat rahat uyuyabileceklermi artik..

Cok pisman olacaklar hiç değilse bazıları gibi arkasında enkaz bırakmadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DRgdamGUEAAw6Bb.jpg

Terim gelirse başarılı olamaz. 2002'de Luce 3.yıldızı aldıktan sonra "Gönüllerdeki isim" denilerek Terim getirildi ve Lucescu'nun ahını aldık. Sonra adam gitti Bjk'ye 85 puanla Terim'i 8-10 civarı farkla geçip şampiyon oldu. Ertesi sene daha da beter etti takımı ve Ocak'ta gitti. Herkes o dönemi unutuyor Terim'in.

Tudor'un da ahı alındı. Terim boşta olmasa %100 eminim eleştiri alırdı ama bu kadar almazdı ve devam ederdi takımda. Kovulmasının tek sebebi Terim tıpkı Lucescu gibi.

Lucescu şampiyon olmasına ve cl başarısına rağmen sırf terim gelsin diye kovuldu. Karşılaştırma hiç olmamış bence.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne zaman bir hocanın arkasında durmayı öğreneceğiz acaba ? Hep asalım keselim. Fatih Terim dışında isterse Guardiola gelsin yine aynı şeyler olacak. Hoca takıma alışamadı, ligi bilmiyor vs vs diye gerekçeler olacak ve ligi 3.veya 4. bitireceğiz.
Deplasmanlarda kötüymüş ? Bu sene diğer büyük takımlar ne yaptı acaba ? Hiç kimse öyle güle oynaya kazanmadı. Biz de zorlu deplasmanlar oynadık hep 2.devre daha kolay bi fikstür vardı önümüzde bu fikstürü Tudor'un iyi değerlendireceğini düşünüyordum ama olmadı.

Yolu açık olsun.

Ne zaman bir hocanın arkasında durmayı öğreneceğiz acaba ? Hep asalım keselim. Fatih Terim dışında isterse Guardiola gelsin yine aynı şeyler olacak. Hoca takıma alışamadı, ligi bilmiyor vs vs diye gerekçeler olacak ve ligi 3.veya 4. bitireceğiz.
Deplasmanlarda kötüymüş ? Bu sene diğer büyük takımlar ne yaptı acaba ? Hiç kimse öyle güle oynaya kazanmadı. Biz de zorlu deplasmanlar oynadık hep 2.devre daha kolay bi fikstür vardı önümüzde bu fikstürü Tudor'un iyi değerlendireceğini düşünüyordum ama olmadı.

Yolu açık olsun.
Söylenecek cok sey var. Sneijder olayindan beri nefret ederim kendisinden, ama kendisine yapilan haksizliklarin haddi hesabi yok. Hepsinin abv. Genc bir adamin gelecegiyle oynuyorlar.

Romantizm akıp gidiyor bugün yine.

sent via GSC

Söylenecek cok sey var. Sneijder olayindan beri nefret ederim kendisinden, ama kendisine yapilan haksizliklarin haddi hesabi yok. Hepsinin abv. Genc bir adamin gelecegiyle oynuyorlar.

Sneijder'in gönderilmesinden ziyade gönderilme tarzı yanlıştır. Tudor ile anlaşmazlık yaşadığını da sanmıyorum. Dursun Özbek'in oyunlarından biri olduğunu düşünüyorum. Hadi diyelim oldu adam böyle bi kumar oynadı ama bize güzel bir takım kurdu. Arkasındayız hocamızın diyorlar 1 hafta sonra adamı kovuyorsun böyle bir şey olabilir mi ? ve kaldı ki dediğin gibi genç bir hoca zaten şampiyon olamamaya alıştık 1 sene daha beklerdik yani. Ama ben yine inancımı kaybetmemiştim Fatih Terim ve Mancini(bazı maçları sayabiliriz)'den sonra en güzel futbolu oynatıyordu adam bize.

Bu kadar çok üzülmeyin Tudor'un yeni takımını (takım bulabilirse tabi) desteklersiniz olur biter.

Bu kadar çok üzülmeyin Tudor'un yeni takımını (takım bulabilirse tabi) desteklersiniz olur biter.

Yanlış anlaşıldım galiba. Tudor'u beğenmeyip FT dışında kimi getirirsek getirelim bundan iyi olmayacağını söylüyorum. Yoksa Tudor sempatizanı falan değilim, sürekliliği savunuyorum.

Yanlış anlaşıldım galiba. Tudor'u beğenmeyip FT dışında kimi getirirsek getirelim bundan iyi olmayacağını söylüyorum. Yoksa Tudor sempatizanı falan değilim, sürekliliği savunuyorum.

Süreklilik tamam iyi güzelde bir adamın kapasitesi belliyse o adamda ısrar etmeye gerek yok. Her hocaya sabrederek ondan Alex Ferguson ya da Jurgen Klopp yaratacağımızı zannediyoruz ama yanılıyoruz. Sir Alex Ferguson'un veliahtım dediği David Moyes'u bile Manchester United yaka paça kovdu. Dortmund yeni Klopp diye Tuchel'i getirdi sürekli yönetimle takıştığı için kovdu. Bayern başarısız olan Ancelotti'yi kovdu. Örnek aldığımız Avrupa'da bile durum böyleyken bence biz Tudor'a fazla bile sabrettik.

Geri
Üst Alt