Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Değerli insan
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baska bir secenek dusunemiyorumsampiyon olursak direkt tudorun yukledigi kondisyon sayesinde diyecegimizden haberiniz vardir umarim .... ????
Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında silik bir futbol oynasakta. Hakemler adaletli olsaydı şuan feneri yenmiş, Trabzon'la en kötü berabere kalıp ,4 puan almıştık toplamda. Adam Juventus gibi oynatmak istiyor. Büyük Maçta 5 kere gelip 2 gol atayım kafasında. Avrupa kupalarında çok iş yapacak bir sistem. Orada takımı durdurmak için 15 dakkada 3 tane sarı kart vermiyorlar en kilit adamlara. Ancak TR de başka türlü oynatmalı. Burada işgüzar, Galatasaray düşmanı çok. Bu konuda kendine çeki düzen verirse göze çarpan büyük bir hatası kalmaz.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tuchel en beğenmediğim TD. Umarım tudor onun hiçbirşeyine özenmez. Allah korusun tuchelden.
Klopp un dortmund ve liverpool da yaptırdığı gegenpress i yaptırabilirse tudor iç ve dış sahada birlikte. O zaman büyük hoca olma yolunda adım atar ancak bu iç saha maçlarında özellikle yaptığımız pres, daha çok Fatih Terimin kaos futbolunu andırıyor. Dikkatli izlersek gegenpress diyemeyiz. Gegenpress in incelikleri var. Umarım takımı o seviyeye çıkarır. O tarz futbol avrupa liglerinde de çok işe yarıyor.
Aykut kötü hoca evet ama taktik ve futbol bilgisi bu teknik direktör bozuntusundan daha iyi.
Yahu Onur, yasi ve kadroyu gec, isleyen bir takimi bozdu, sirf sacma sapan taktik ve sistem düsünceleri icin.Öncelikle biri daha 40 yaşında diğeri 54 yaşında. Tecrübe farkı elbette olacak ama bizim sistemle onların sistemi aynı değil. Fenerin oyunu rakibin oyununu bozmaya yönelik ve kendisine denk veya daha güçlü takımlara karşı çok iyi işliyor ama kendisinden vasat takımlara karşı işlemiyor.
Bizim bu seneki kadro ve sistem ise Anadolu maçlarında ezen,büyük maçlarda zorlanabilecek bir plandı. En basitinden şu iki takımı özetler;
Fener'in 8 beraberliği 2 beraberliği var, bizim ise 2 beraberliğimiz 5 yenilgimiz var. Bizim oyunumuz çok riskliydi. Benim istediğim futbol bizim oynadığımız futboldu. Ya kazan, ya kaybet. Zevksiz maçımız yoktu. Terim döneminde de bu sürüyor. Fener'in maçlarının yarısı ise uyku modunda geçiyor. Bu yüzden bizim maçlara 42.000 ortalama seyirci gelirken, Fener'e 27.000 geliyor.
Yahu Onur, yasi ve kadroyu gec, isleyen bir takimi bozdu, sirf sacma sapan taktik ve sistem düsünceleri icin.
Bunun yas ve kadro ile alakasi yok bana göre, sonucta isleyen sistemi bozdugunu hep birlikte gördük.
Hala daha bu maclara korktugu icin cakili üc stoper ile cikan veya takimi defansa ceken adam icin argümanlar üretiyorsunuz.
Furkan Serdar ?????Juve gibi oynatmak istioorr tuchel kili olamaz tudorun ehehhehe juve gibi ehehehhe
Galaxy S2 using GSCimbom mobile app
Aykut kötü hoca evet ama taktik ve futbol bilgisi bu teknik direktör bozuntusundan daha iyi.
Senin görüsüne bir sey demiyorum ama benim görüsüme göre bu adamin cok baska sorunlari var.Bu benim görüşüm. Ben hatasız demedim zaten hiç bir zaman. Sadece iki takımın planını söyledim. Lütfen biraz objektif bakalım. Aykut'un bile bir sürü hatasını sayarız burada. Hatasız hoca olamaz. Ancak takımların genel planları tam olarak buydu.
Ayrıca defansif oynadığımız tek maç Beşiktaş maçıydı. Başakşehir maçında çift forvet oynadık ve adamların her şutu gol oldu. Garip bir maçtı. Geçmişi konuşmayı bırakalım artık çünkü aynı şeyleri söylemekten bıktım. Sadece konusu geçtiğinden söylüyorum bunları.
Ben taraftar olarak bizim planımızı seviyordum ama sen Aykut'un planını seviyor olabilrsin, bu görüştür sonuçta. Haa bakarsan hem puan olarak, hem oyun zevki olarak çok daha öndeyiz. Bu da dediğim gibi seyirci rakamlarından anlaşılıyor.
Gerets'de böyle oynatıyordu takımı. Fener'den 4 yediği ve varlık gösteremediğimiz maç vardı mesela...