Igor Tudor

Tudor da kaybederdi herhalde

ama Terim de kaybediyor yani Tudor kalsaydi da puan durumu pek farkli olmazdi gibi

ha fazla maas ödemezdik

ne tudor ne riekerink ne terim ne bilmem ne, kim olursa olsun böyle hakemler varken kimse basarili olamaz !
lan 10 puan fark acildiydi gidip sen fener macinda 100 de 100 penaltiyi verme, bugünkü uzaktan alakasi olmayan penaltiyi ver.
tudorun bile sucu yok o maci alsak lig bitmisti belkide.
bugün bakiyorsunda lesler bizle ayni puanda.
birakin antrenörlere saldirmaya, uyanin.
bu lige bakilmaz arkadas, GSi nekdar sevsemde ne kadar taraftar olsamda.
bakmayacam artik bu satilmis ligin maclarina !

Son düzenleme:
öyle olsaydı, böyle olsaydı dersen eğer... Ben de derim ki; Trabzon maçında net kırmızıyı atladılar, Feguli'ye haksız kırmızı verdiler.

Bjk maçında dengede giderken saçma sapan Muslera hatası olmasıydı..

Başak maçında rakibin 5 şutu da gol oldu. İlk golde olmayan faulü verdi...

Bahane çok.
Yahu ne bahanesi, hep rakiplerin yaptıklarından bahsedip takımın kaleye dahi gidememesinden tek kelime bahsetmiyorsunuz.

Öyle böyle olsaydı diyorsunuz, deplasmanda bambaşka bir orta saha ile kaleye dahi gidemeyen takımın başında bu orta saha ile Tudor olsa liderdik diyorsun.

Yahu biz zaten liderdik Tudor ile, hem de puan farkı ile. Ama Tudor SİSTEM ile oynadığı için liderliği verdik.

Üstelik son iki deplasmandan birini kötü oyuna rağmen nerede ise çevirme noktasına getirmiş olmamıza, bu deplasmanı ise üstün oynayıp kaybetmemize rağmen hala deplasmanda oynattığı oyun yüzünden kaleye dahi gidemeyen takıma rağmen bu adamı istiyorsunuz.

Son düzenleme:
Yahu ne bahanesi, hep rakiplerin yaptıklarından bahsedip takımın kaleye dahi gidememesinden tek kelime bahsetmiyorsunuz.

Öyle böyle olsaydı diyorsunuz, deplasmanda bambaşka bir orta saha ile kaleye dahi gidemeyen takımın başında bu orta saha ile Tudor olsa liderdik diyorsun.

Yahu biz zaten liderdik Tudor ile, hem de puan farkı ile. Ama Tudor SİSTEM ile oynadığı için liderliği verdik.

Üstelik son iki deplasmandan birini kötü oyuna rağmen nerede ise çevirme noktasına getirmiş olmamıza, bu deplasmanı ise üstün oynayıp kaybetmemize rağmen.

5 yesen de 0 puan alıyorsun, 50 şut çekip atamayınca da... Bu yüzden sonuca bakınca en ufak değişiklik göremiyorum,kusura bakma.

Terim'i boşuna savunma lütfen. Tudor'a yeri geldiğinde "gitsin" diyen de benim. Ben duyguları asla katmam ama siz katıyorsunuz. Üzgünüm ama şampiyonluk kaçarsa da savunmaya devam edersiniz artık. Kim bilir sene sonu ne men cezaları gelecek.

Umarım yanılırım,şampiyon oluruz ve bol bol özür dilerim.

Lol. Adam Rodriguez'i oynatmıyordu la ligin en formda adamı, götünüzü yırtmayın boşuna.

5 yesen de 0 puan alıyorsun, 50 şut çekip atamayınca da... Bu yüzden sonuca bakınca en ufak değişiklik göremiyorum,kusura bakma.

Terim'i boşuna savunma lütfen. Tudor'a yeri geldiğinde "gitsin" diyen de benim. Ben duyguları asla katmam ama siz katıyorsunuz. Üzgünüm ama şampiyonluk kaçarsa da savunmaya devam edersiniz artık. Kim bilir sene sonu ne men cezaları gelecek.

Umarım yanılırım,şampiyon oluruz ve bol bol özür dilerim.
Mesele beş yemek, on yemek değil, hiç boşuna o noktaya çekmeye çalışma. Mesele istediğiniz Tudor ile deplasmanda sonuçlar aynı olsa bile oynanan oyunun daha kötü olması, hatta deplasmanda oyun dahi oynanmaması. Üstelik tekrar ediyorum daha iyi bir orta saha kadrosu ile.

Yani Tudor olsa daha iyi olurduk lafının altını dolduracak bir veri yok, tam aksine biz Tudor ile deplasmanda oyun olarak bugün olduğundan çok daha kötü idik, tekrar altını çiziyorum daha iyi bir kadro ile!

Sen Tudoru hatalı gördüğün için git demedin ki, tamamen burada yazdığının aksine duygusal sebeplerden ötürü yazdın.

Bugün bu maçı kaybetmeyi hiç bir şekilde hak etmedik ve aynı şekilde Sivas deplasmanında kötü oyuna rağmen maç dönüyor idi. Bak burada yine bir şeyin altını çizeyim kötü oyuna rağmen, en azından kötü oyuna rağmen, Tudorun döneminde olduğu gibi hiç bir şey oynamayarak değil.

Son düzenleme:
Mesele beş yemek, on yemek değil, hiç boşuna o noktaya çekmeye çalışma. Mesele istediğiniz Tudor ile deplasmanda sonuçlar aynı olsa bile oynanan oyunun daha kötü olması, hatta deplasmanda oyun dahi oynanmaması. Üstelik tekrar ediyorum daha iyi bir orta saha kadrosu ile. Yani Tudor olsa daha iyi olurduk lafının altını dolduracak bir veri yok, çünkü biz Tudor ile deplasmanda oyun olarak bugün olduğundan çok daha kötü idik, tekrar dikkat çekiyorum daha iyi bir kadro ile!

Sen Tudoru hatalı gördüğün için git demedin ki, tamamen burada yazdığının aksine duygusal sebeplerden ötürü yazdın.

Bursa deplasmanı,Osmanlı deplasmanı,Konya deplasmanı???? Bu maçlarda nasıl kazandık o zaman. Trabzon,Başak,Bjk,Malatya kaybettiğin deplasmanlar. Kasımpaşa değil.

Malatya maçından önce zaten gideceği biliniyordu. Oyun olarak ezici falan değiliz zaten. Son dakika kaçan karambol dışında "nasıl kaçar" denecek pozisyon yok.

Bursa deplasmanı,Osmanlı deplasmanı,Konya deplasmanı???? Bu maçlarda nasıl kazandık o zaman. Trabzon,Başak,Bjk,Malatya kaybettiğin deplasmanlar. Kasımpaşa değil.

Malatya maçından önce zaten gideceği biliniyordu. Oyun olarak ezici falan değiliz zaten. Son dakika kaçan karambol dışında "nasıl kaçar" denecek pozisyon yok.
Senin kabul etmek istemediğin oynanan oyun, ortaya konan mentalite. Trabzon deplasmanı Trabzonun şu an ki haline göre Sivas deplasmanından daha zor bir deplasman değil. Yine Yeni Malatya deplasmanı Kasımpaşa deplasmandan daha zor bir deplasman değil. Ne Trabzon'da, ne de Malatya'da top oynamadık yahu.

Buna rağmen, kadronun zayıflamasına rağmen Tudor ile daha iyi durumda olurduk demek altı boş bir ifade.

Bu maçı kaybetmeyi bu takım hiç bir şekilde hak etmedi.

Son düzenleme:
Üzülme sen rezil bir hoca olabilirsin ama senden daha rezilleri de var.
Üstelik onların arkasinda satılmış sucukçular ve satilmis medya da var.
Umarim hepiniz hak ettiğiniz yerde 3.lig de yer alırsınız.

Nerdesin ey kebapçı?
Gel de bizi şu gazci heriften kurtar!

Tudor kim ? Ne vasfı var ? Ne başarısı olmuş ? Önce Terim'in, sonra da bu abinin özgeçmişine bir bakın evvela. Tudor'un daha kırk fırın ekmek yemesi lazım.

2fc0a452e6a1b6f05fcc9f119c42afd5.gif

tarihin en yüksek bütçelerinden biriyle kurduğun kadroya tüküreyim senin de

her yerden sorunlu, sorumsuz, istikrarsız adam çıkıyor

hocam İstanbul'a gelmiş. Baya mutlu oldum şu an :) Acaba Kasımpaşa için mi geliyor?

Bu Ayhan ne sahtekar adam arkasından sallıyordu şimdi beraber başakşehir maçını izliyorlar

DYlanv-W4AM6tDD.jpg

Geri
Üst Alt