Igor Tudor

Fark yediler ama asla ezilmediklerini düşünüyorum.

Hele şu meşhur 6-0 yokmu... Biz daha üstündük oyun olarak hatta ama heriflerin her atağında golü buldu yahu.

Eeee Başak maçının istatistiklerine bakalım o zaman? Bizim 15 şutumuz var, onların 6 tane. Ama onlar atmış biz atamadık mesela.

Futbolda her şey skor değilmiş demek ki.. Bayern'de Real'den kat kat üstün oynadı ama tarihe "2018'de yarı finalde elendi" diye geçiyor.
Ben bjk maçını saydım zaten sadece. İBB ye karşı dediğin gibi ezilmedik oyun olarak.
Skora yandaşı sadece işte.

Ben bjk maçını saydım zaten sadece. İBB ye karşı dediğin gibi ezilmedik oyun olarak.
Skora yandaşı sadece işte.

Bjk maçında da ilk yarı hiç fena değildik zaten. Daha ikinci yarı başlar başlamaz yenen gol çökertti. İçeride olsa belki toparlanırsın ama deplasmanda bir anda rüzgarı arkasına alıyor rakip.

Geçen seneki maçların özetlerini de izle mesela. Bjk maçında çok daha fazla pozisyona giren biziz ama baraja çarpan top gol oluyor ve kaybediyoruz. Fb maçına bak yine çok daha fazla pozisyon var, adamların tek atağı belkide gol oluyor.

Bu yüzden milyarlarca izleyeni var, bu yüzden 100 yılı aşkın süredir en çok izlenen spor dalı.. Ama bazıları bunu anlamıyor işte.

maalesef bizim taraftarlar takim biraz basarisiz olsun "Fatih Terim" diye agliyor, acikcasi bunu pek begenmiyorum ama Tudorun cok antipatik tavirlari vardi

taraftar ve oyuncular ile anlasamayan biri, diyalog kuramiyor; yanlis hatirlamiyorsam Redditde Paok/Hajduk taraftari da ayni seyleri söylüyorlardi

otorite konuşuyor susun beyler konuş otorite

Renktaşlarımız da bizi affetsin yanıldık CL'de elek olurduk bu adamla iyi kurtulmuşuz

Aynı tas aynı hamam.
e142c0d5d2d620cb80dacff086ba8866.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

Bi de bu denyo sayesinde temmuz ayında ostenburg diye bir takıma elenmistik di mi? Ulan gene aklıma geldi sinirim zıpladı.

Bugun bir mucize olur da Cagliari Roma'yi yenerse bizimki kume hattina dusuyor.

Bunun bir kac tane fanboyuna kalsak smdi fenerin 4 yildizini izliyorduk. Ayrica bu fanboyun fatih hoca kompleksi var durum bu

şampiyon olmamızda büyük emeğin var. nankör değiliz.
* bu kadroyu sen kurdun aldırdığın adamlar kalitesiz değildi. (lato tercihin için suçlayamam seni bilerek alındı)
* takıma bu kondüsyonu sen yükledin (iç sahada sadece 2 puan kaybettik)
* kolay geldin zorluk çıkarmadın kolay gittin arkamızdan laf etmedin
umarım daha güzel yerlere gelirsin teşekkürler.

Diger dediklerine bir sey diyemem ama zorluk cikarmak cikarmamak nasil oluyor

Zorluk cikarmadan gitmek alacagini birakmaktir

Zaten alacagini alacaksa zorluk nasil cikaracak , tek tarafli fesih edildi

aykutun 16da 13 yaptığı fikstürün yarısından 7 yapmak çok da büyük başarı sayılmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt