Igor Tudor'dan Sneijder'e: "Oynadı da ne oldu?"

sneijder anlasmali fesihe yanasmadi da klup gonderdi benim mi haberim yok , olacakti edecektiyle mi konusacagiz ? sneijder in gidisi neden bu kadar uzadi , bu asamaya gelinemedigi icin

sneijder istemeseydi kalirdi , cunku kimse sneijder 4,5 alacakken kalsin mi gitsin mi dendiginde hem parayi verip hem de gondermez . bu malligi olcan da kismi olarak yaptilar sonuc ortada

sneijder bir nevi bu klube 4,5 milyonu bagislamistir ve o sayede gitmistir ... bunu kendi icin yapmistir ,klubu dusunmustur , bilemem ama sonuc olarak o kalsaydi klup de gonderemezdi

diger fifa mevzusunda butunuyle haksizsin , diledigin spor hukukcusuna sorabilirsin . fesih iradesini isleme koymus taraf ,gelecege yonelik alacak talebinde bulunamaz cunkıu fesih "ben seninle is akdimi sonlandiriyorum" demektir ve fesih hukum icerdigi gun itibariyle is akdi sona ermis sayilir

bu durumda taraflarin birbirlerine borclari mevcutsa bunlar alacak veya tazminat davalarina konu olabilir . fakat o asamadan sonraki hic bir alacak icin sozlesme maddesi veya miktari soz konusu edilemez cunku o tarihte sozlesme fesheden taraflarca kaduk kabul edilir ,yani yok hukmundedir

bildigim konulari kalkip bana sirf altta kalmadigini gostermek icin anlatma ... ha diger konularda elestirini yap gordugun gibi sukunetle karsiliyorum ama hukuk a girme bence

Bu mucadeleyi fesihten once yapman gerekiyor. Spor hukukunda da , is hukukunda da sozlesme feshi akde aykiriliktan dogan sebeplere dayaniyorsa yalnizca gecmise yonelik yani muaccel olmus alacaklari kapsar

Eger gelecekteki alacaklari da isin icine katmak istiyorsan fesih yoluna gitmeden mahkemeye basvurman gerekiyor, bu durumda klup seni ister oynatsin ister tursunu kursun o son senendeki parayi vadesi geldikce odemek zorunda

ayrica mahkemeden gecmise yonelik alacaklarini da faiziyle alirsin

sneijder yatmak yerine oynamayi sectigi icin bu yolu tercih etti
Vallah Sinan, ben hic böyle senin yazdigin kadar kolay olacagini sanmiyorum.
Ortada bir sözlesme var ve bu sözlesmeyi ihlal ettigin zaman bunun bir tazminati olur.
Davadan, yada mücadeleden bagimsiz böyle bir maddeninde sözlesmede oldugu büyük bir ihtimal, cünkü siradan bir sirkette yapilan sözlesmelerde bile var bu.
Yani bu adam isteseydi alacaklarim ödenmedi diye sözlesmesini fesh eder, fifa yolu ile bonservisini alir, dava yolu ile de sözlesme ihlalinden dogan tazminatini alirdi.
Hani okuyoruz ya, kulüb x oyuncu ile veya teknik direktör ile sözlesmesini fesh etti ve su kadar tazminatini ödedi diye, yani olagan seyler, her sözlesmede olan seyler.
Bu adam bunlarin hic birini yapmadi, kurus para almadan, fifalik olmadan, davalik olmadan gitti.
Buna ragmen, bu kulübe biseyler vermis adama, böyle ayrilmis bir adama sen gelip su takimla anlasamadi, bu yüzden geri geldi gibi laflar ediyorsun ya, gercekten mide bulandirici.
Adam elinde bu muameleye maruz kalmasini gerektirmeyecek bir koz varken, bu kulübü benimsemis, düzgünce ayrilmis ama Kongre üyesiyim diyen adamin ettigi laflar hayret verici.

sneijder anlasmali fesihe yanasmadi da klup gonderdi benim mi haberim yok , olacakti edecektiyle mi konusacagiz ? sneijder in gidisi neden bu kadar uzadi , bu asamaya gelinemedigi icin

sneijder istemeseydi kalirdi , cunku kimse sneijder 4,5 alacakken kalsin mi gitsin mi dendiginde hem parayi verip hem de gondermez . bu malligi olcan da kismi olarak yaptilar sonuc ortada

sneijder bir nevi bu klube 4,5 milyonu bagislamistir ve o sayede gitmistir ... bunu kendi icin yapmistir ,klubu dusunmustur , bilemem ama sonuc olarak o kalsaydi klup de gonderemezdi

diger fifa mevzusunda butunuyle haksizsin , diledigin spor hukukcusuna sorabilirsin . fesih iradesini isleme koymus taraf ,gelecege yonelik alacak talebinde bulunamaz cunkıu fesih "ben seninle is akdimi sonlandiriyorum" demektir ve fesih hukum icerdigi gun itibariyle is akdi sona ermis sayilir

bu durumda taraflarin birbirlerine borclari mevcutsa bunlar alacak veya tazminat davalarina konu olabilir . fakat o asamadan sonraki hic bir alacak icin sozlesme maddesi veya miktari soz konusu edilemez cunku o tarihte sozlesme fesheden taraflarca kaduk kabul edilir ,yani yok hukmundedir

bildigim konulari kalkip bana sirf altta kalmadigini gostermek icin anlatma ... ha diger konularda elestirini yap gordugun gibi sukunetle karsiliyorum ama hukuk a girme bence
Evet, Hukuk, Sözlesme, Tazminat.
Hukukcu degilim, senin gibi cok bilmislikte taslamiyorum. Kendi basit is sözlememde bile calistigim sirket sözlesme hükümlerini yerine getirmedigi takdirde, benim sözlesmemi fesh edip, alacaklarimi ve sözlesme hükümleri yerine getirilmedigi icin sözlesmede yazan tazminatimi alma hakkim var.
Benim tazminatim bile o kadar az degilken, sence Sneijerin sözlemsinde yazan yükümlülüklerine yerine getirmeme tazmina sneijderin bir mac basi falan mi saniyorsun.
Her sözlesmede olan biseydir tazminat.
Sen neden bahsediyorsun ya, altta kalma icin bidi bidi yapmaymis, kendisi hukuku cok iyi biliyormus.

Hadi yine seninle empati yapayim.
Diyelim ki Sneijder gitti aptal gibi sözlesmesine tazminat koydurmadi.
Sadece birikmis alacaklarini alma hakki var ve bonservisi verildi.
Bu adam bu kadar aptal mi, alacaklarina karsilik sözlesmesini fesh edebilecegi yerde, kendisine bu muamelenin yapilmasina izin veriyor?
Senin yaptigin dogru mu, bu kulübe biseyler kazandirmis ve bu sekilde düzgün bir sekilde ayrilmis adam icin hala daha su takim ile anlasamadigi icin geri döndü, bir nevi para koparmaya calisti

Son düzenleme:
Bugün benim sözlesmem olan sirket, sözlesme hükümlerini yerine getirmedigi takdirde, benim sözlesmemi fesh edip, alacaklarimi ve sözlesmede yazan tazminatimi alma hakkim var.
Sen neden bahsediyorsun ya, altta kalma icin bidi bidi yapmaymis, kendisi hukuku cok iyi biliyormus.

ustat bak belirli sureli is sozlesmeleri ile belirsiz sureli is sozlesmeleri vardir ,bunlarin da borclar kanununda ve is hukukunda tazmin ve cezai maddeleri ap ayridir . madem bu konuya girdin anlatiyorum

sen isyerinde alacaklarini alamaz isen , mobbing e maruz kalir isen ,sozlesmeni fesh ettigin anda gecmis alacaklarin icin alacak davasi acabilirsin , eger isyerinde parani alamadiysan ve sozlesmeni fesh ettiysen ornegin ise iade davasi acamazsin .

bu yuzden is akitlerinde hukuksuzluga sebep olundugu durumlarda isini savsaklayabilirsin , iceride usuluna uygun grev yaparsin , kendini kovdurursun , o zaman bu hususlarda fesih karsi tarafca yapildigi icin her turlu tazminat davasi acmaya hakkin olur

fesih durumunda gecmis alacaklardan farkli ekstra bir tazminat istiyor isen , ki bu des bosque vakasinda oldu , bu durumda birikmis alacaklarina ek olarak tazminat adi altinda bir madde koydurursun , bu durumda senin is akdini karsi taraf fesh ederse ,hem birikmislerini , hem sozlesme suresi boyunca gelecekteki alacaklarini , hem de fesihten dogan tazminat maddesini isletirsin

burada kritik nokta fesihi kimin yaptigi .. hakedilmis hakedilmistir, sneijder o parayi her turlu alir ,zaten kluplerden yayin haklari uzerinden kesilerek odeniyor oyuncuya bu paralar

bizim durumumuzda , sneijder tek tarafli fesih yapsaydi bonservisi devam ettigi icin kluple davalik olurdu cunku klup oynatacagini ve bedava gittigini iddia ederdi , iste bu anda borclu oldugunu one surecekti klubun kendisine ve bonservisini yine bedava alirdi , fakat yine fesh eden kendisi olacagi icin o fesih tarihinden itibaren hic bir hak iddia edemezdi

klup tek tarafli fesh etseydi , bu durumda da sneijder "ben burada kalacaktim" diye iddia one surer , 4,5 milyonu da baska takimla sozlesme imzalamamak kaydiyla alirdi , imzalamasina fifa engel koymaz gecici lisans verirdi , bu durumda ise yeni takimindan aldigi paranin dusulmesi sonucu aradaki bakiyeyi yine bizden alirdi

bu yuzden iki taraf da anlasti , biri birikmisini ve bonservisini aldi , ben kalacagim diye tutturmadi , klup de bedava gitmesine musade etti ve bonservis rakami icin tutturmadi ve anlasildi

durum bundan ibarettir

ustat bak belirli sureli is sozlesmeleri ile belirsiz sureli is sozlesmeleri vardir ,bunlarin da borclar kanununda ve is hukukunda tazmin ve cezai maddeleri ap ayridir . madem bu konuya girdin anlatiyorum

sen isyerinde alacaklarini alamaz isen , mobbing e maruz kalir isen ,sozlesmeni fesh ettigin anda gecmis alacaklarin icin alacak davasi acabilirsin , eger isyerinde parani alamadiysan ve sozlesmeni fesh ettiysen ornegin ise iade davasi acamazsin .

bu yuzden is akitlerinde hukuksuzluga sebep olundugu durumlarda isini savsaklayabilirsin , iceride usuluna uygun grev yaparsin , kendini kovdurursun , o zaman bu hususlarda fesih karsi tarafca yapildigi icin her turlu tazminat davasi acmaya hakkin olur

fesih durumunda gecmis alacaklardan farkli ekstra bir tazminat istiyor isen , ki bu des bosque vakasinda oldu , bu durumda birikmis alacaklarina ek olarak tazminat adi altinda bir madde koydurursun , bu durumda senin is akdini karsi taraf fesh ederse ,hem birikmislerini , hem sozlesme suresi boyunca gelecekteki alacaklarini , hem de fesihten dogan tazminat maddesini isletirsin

burada kritik nokta fesihi kimin yaptigi .. hakedilmis hakedilmistir, sneijder o parayi her turlu alir ,zaten kluplerden yayin haklari uzerinden kesilerek odeniyor oyuncuya bu paralar

bizim durumumuzda , sneijder tek tarafli fesih yapsaydi bonservisi devam ettigi icin kluple davalik olurdu cunku klup oynatacagini ve bedava gittigini iddia ederdi , iste bu anda borclu oldugunu one surecekti klubun kendisine ve bonservisini yine bedava alirdi , fakat yine fesh eden kendisi olacagi icin o fesih tarihinden itibaren hic bir hak iddia edemezdi

klup tek tarafli fesh etseydi , bu durumda da sneijder "ben burada kalacaktim" diye iddia one surer , 4,5 milyonu da baska takimla sozlesme imzalamamak kaydiyla alirdi , imzalamasina fifa engel koymaz gecici lisans verirdi , bu durumda ise yeni takimindan aldigi paranin dusulmesi sonucu aradaki bakiyeyi yine bizden alirdi

bu yuzden iki taraf da anlasti , biri birikmisini ve bonservisini aldi , ben kalacagim diye tutturmadi , klup de bedava gitmesine musade etti ve bonservis rakami icin tutturmadi ve anlasildi

durum bundan ibarettir
Bak ben sana benim sözlesmemden bir ayrinti vereyim.
Sirket, ücretimi 3 ay boyunca ödemedi takdirde, ki sadece bu degil baska maddelerde var, benim sözlesmeyi fesh etme hakkim, biriken alacaklarimi ve sözlesmede yazan tazminati alma hakkim var. Yani öyle üste cikma falan degil, bu benim bile sözlesmemde yazan bir madde. Ve ben hem Almanyada, hemde Türkiyede is yapan, benide senenin bir kismi almanyada, bis kimsi türkiyede calistiran bir sirkette calisiyorum.
Bu benim sözlesmemde böyle yaziyor ve bunun altinda sirketin imzasi var.
Bugün sirket maas ve diger simdi detayina girmeyecegim maddeleri ihlal ettigi takdirde, benim bunu yapip mahkeme yolu ile sözlesmede tazminatimi alma hakkim var.

Tamam hic birimiz sneijderin sözlmesini görmedik, bende peki diyorum bak senin dediklerini kabul edelim, diyelim ki bu adam bu kadar aptal, hem sözlesme ihlaline karsi kendisi icin fesih hakki ve tazminat koydurmadi, yetmedi geldi burda kac gündür bu muamleye maruz kaldi, sonrada kurus para almadan gitti. Ya bu adam zaten isteseydi alacaklarim su kadar zamandir ödenmedi diyerek gidebilirdi, bunun örneklerini bir cok kez gördük, hemde fifa yolu ile. Bu adam neden bu kadar aptal ki, geldi kendini buna maruz birakti? Sözlesmesini fesh eder gider bonservis olmadan baska takimla anlasirdi zaten, hemde mobbinge maruz kalmazdi. Ha o zaman öyle gitti kurus almadi, sadece bonservisini aldi, ha simdi böyle muamele görüp yine ayni kurus almadan gitti. Böyle bisey yapan adama daha hala arkasindan su takim ile anlasamadigi icin tipis tipis geri geldi demek, para pesinde yakistirmasi yapmak mide bulandirici.

Hukukcu degilim, senin gibi cok bilmislikte taslamiyorum. Kendi basit is sözlememde bile calistigim sirket sözlesme hükümlerini yerine getirmedigi takdirde, benim sözlesmemi fesh edip, alacaklarimi ve sözlesme hükümleri yerine getirilmedigi icin sözlesmede yazan tazminatimi alma hakkim var.
Benim tazminatim bile o kadar az degilken, sence Sneijerin sözlemsinde yazan yükümlülüklerine yerine getirmeme tazmina sneijderin bir mac basi falan mi saniyorsun.

Bu adam bu kadar aptal mi, alacaklarina karsilik sözlesmesini fesh edebilecegi yerde, kendisine bu muamelenin yapilmasina izin veriyor?
Senin yaptigin dogru mu, bu kulübe biseyler kazandirmis ve bu sekilde düzgün bir sekilde ayrilmis adam icin hala daha su takim ile anlasamadigi icin geri döndü, bir nevi para koparmaya calisti

Kenan, Wesley kendi gittiği için sadece geçmişten olan alacaklarını talep edebilir geleceğe dair alacaklarını talep edemez.kendi ayrıldıysa da bu karar muhtemelen söylendiği gibi sezon sonunda alınmış bir karar,burada Wesley in vaatleri ya da taahhütleri olmuş ve bunları yerine getirmediği içinde tamam o zaman en azından sözleşmeyi ben fesh ediyorum deyip gitmiştir.

bizimkilerin göndermek gibi bir tasarrufu olsa çatır çatır alırdı parasını öyle giderdi.

bence giderayak Tudor istemedi beni diyerek adamların kucağına bombayı da bıraktı yani öyle söylendiği gibi mazlum mazlum da gitmedi.

benim görüşüm tabi,umarım doğrularını açıklar birileri de bu tartışmalar uzamaz

Kenan, Wesley kendi gittiği için sadece geçmişten olan alacaklarını talep edebilir geleceğe dair alacaklarını talep edemez.kendi ayrıldıysa da bu karar muhtemelen söylendiği gibi sezon sonunda alınmış bir karar,burada Wesley in vaatleri ya da taahhütleri olmuş ve bunları yerine getirmediği içinde tamam o zaman en azından sözleşmeyi ben fesh ediyorum deyip gitmiştir.

bizimkilerin göndermek gibi bir tasarrufu olsa çatır çatır alırdı parasını öyle giderdi.

bence giderayak Tudor istemedi beni diyerek adamların kucağına bombayı da bıraktı yani öyle söylendiği gibi mazlum mazlum da gitmedi.

benim görüşüm tabi,umarım doğrularını açıklar birileri de bu tartışmalar uzamaz
Tamam hadi gelecekti alacagini alamaz diye kabul edelim ama bu kadar alacagi olan adamin sözlesmesini fesh edip gidebilecegi yerde, su paragrafta paradan bagimsiz konusalim madem, neden bu muamleye kendini maruz biraktida, sonunda yine bir kurus almadan gitti? Buna ragmen adamin arkasindan hala hic bir takim ile anlasamadigi icin tipis tipis geri geldi demek mide bulandirici.

Ayrica yine sözlesme konusuna dönelim bu ayri paragrafta, her sözlesmede, en azindan benim bugüne kadar kendi yasantimda gördügüm her sözlesmede böyleydi, yükümlülükler yerine getirilmedigi takdirde belirlenmis bir cezai tazminat vardir. Bu mesela benim kendi is sözlesmemde bile var ve yabancilarin ne kadar saglam sözlesmeler yaptigi varsayimi üzerinden gidersek yüksek ihtimalle sneijderin sözlemesindede vardir.

Son düzenleme:
Sarper ortada bir tavir yok ki.
Adam tek kurus almadan, fifalik olabilecegi yerde olmadan gitti, Sinan gibi adamlar hala daha bu takima biseyler verip böyle tertemiz gitmis olan bir adami, su takim ile anlasamayip tipis tipis geri geldi diye sucluyorlar.

Sneijder veya Galatasaray hakkında bir şey söylemedim,FIFA'nın tavrı üzerine genel konuştum.Hemen Sneijder'e laf söyledik sanıp savunmaya geçiyorsun sen de yav. :asd:

Sneijder oynamak istedigi için gitmeyi kabul etti çiftlik gibi yönetilen kulüpte yeni gelen adamlar bile gitmek isteyebilir sonumuz kötü diyeyim bu yöneticilerle olmaz tez zamanda yol verilmeli

Tamam zaten bende onu kabul ettim ama bu bu kadar alacagi olan adamin sözlesmesini fesh edip gidebilecegi yerde, paradan bagimsiz konusalim madem, neden bu muamleye kendini maruz biraktida, sonunda yine bir kurus almadan gitti? Buna ragmen adamin arkasindan hala hic bir takim ile anlasamadigi icin tipis tipis geri geldi demek mide bulandirici.

Ayrica yine sözlesme konusunda belirttim, her sözlesmede, en azindan benim bugüne kadar kendi yasantimda gördügüm her sözlesmede böyleydi, yükümlülükler yerine getirilmedigi takdirde belirlenmis bir cezai tazminat vardir. Bu mesela benim kendi is sözlesmemde bile var ve yabancilarin ne kadar saglam sözlesmeler yaptigi varsayimi üzerinden gidersek yüksek ihtimalle sneijderin sözlemesindede vardir.

alacakları konusunda da bizimkilerin çakallığı var.sürekli futbolculardan borçsuzluk kağıdı alıp uefa ya gönderiyorlar ya gidip şikayet etse bu sefer yalan beyan söz konusu olacak kendisi de biz de ciddi ceza alacağız

kimsenin anlatmayacağı anlatamayacağı mevzular var gibime geliyor,anlatılırsa herkesin başı yanacak çünkü

"sneijder anlasmali fesihe yanasmadi da klup gonderdi benim mi haberim yok , olacakti edecektiyle mi konusacagiz ? sneijder in gidisi neden bu kadar uzadi , bu asamaya gelinemedigi icin

bildigim konulari kalkip bana sirf altta kalmadigini gostermek icin anlatma ... ha diger konularda elestirini yap gordugun gibi sukunetle karsiliyorum ama hukuk a girme bence"

Sinan'ın şu postu doğru yalnız,ikili münakaşayı gözardı edip sadece yazılanlara odaklanırsak.

Sarper derdim savunma degildi, bu konuda yazdigin icin ve yazdigin mesaj net olmadigi icin, sneijder hakkinda yazdin sandim.

Bence gayet net,sen bu tarz anlaşmazlıklarda Fifa genelde oyunculardan yana tavır alıyor dedin ben de cümleye bu tavır diye başladım neyi kastettiğim direk belli yani. :)

alacakları konusunda da bizimkilerin çakallığı var.sürekli futbolculardan borçsuzluk kağıdı alıp uefa ya gönderiyorlar ya gidip şikayet etse bu sefer yalan beyan söz konusu olacak kendisi de biz de ciddi ceza alacağız

kimsenin anlatmayacağı anlatamayacağı mevzular var gibime geliyor,anlatılırsa herkesin başı yanacak çünkü
Ya derdim parasi pulu, sözlesme detayi degil.
Benim anlamadigim ne bu sneijder düsmanligi?
Bu adam bu kulübe biseyler kazandirmis mi?
Bu adam alacagi oldugu halde ve miktar az buz degil, yani uzun bir zamani kapliyor, kulübe karsi bisey yapmamis mi?
Bunu kullanip elini kolunu sallaya sallaya gidebilecekken gelmis bu muameleyi görmüs ve en nihayetinde yine bir kurus almadan gitmis.
Bu adam salak mi bu muameleyi kendine yaptirip, üstüne birde kurus almadan gidiyor?
Buna ragmen daha hala arkasindan söylenen laflar, hic bir takim ile anlasamadigi icin tipis tipis döndü demek mide bulandirici.
Adam istese zaten alir basini giderdi, sen kac ay parasini ödememissin adamin, senin agzinin kokusunu neden ceksin.
Bununlada yetinmez, fifa üzerinden, mahkemeler üzerinden ugrastirirdi ve yabancilarin sözlesmeleri kapi gibi oldugu icinde canimizi illaki, siz deyin gelecekte ki alacaklari, ben diyeyim cezai tazminat, acitirdi.

"sneijder anlasmali fesihe yanasmadi da klup gonderdi benim mi haberim yok , olacakti edecektiyle mi konusacagiz ? sneijder in gidisi neden bu kadar uzadi , bu asamaya gelinemedigi icin

bildigim konulari kalkip bana sirf altta kalmadigini gostermek icin anlatma ... ha diger konularda elestirini yap gordugun gibi sukunetle karsiliyorum ama hukuk a girme bence"

Sinan'ın şu postu doğru yalnız,ikili münakaşayı gözardı edip sadece yazılanlara odaklanırsak.
Göz ardi ettiginiz sözlesme ihlalinden dogan cezai tazminatlar.

Ya derdim parasi pulu, sözlesme detayi degil.
Benim anlamadigim ne bu sneijder düsmanligi?
Bu adam bu kulübe biseyler kazandirmis mi?
Bu adam alacagi oldugu halde ve miktar az buz degil, yani uzun bir zamani kapliyor, kulübe karsi bisey yapmamis mi?
Bunu kullanip elini kolunu sallaya sallaya gidebilecekken gelmis bu muameleyi görmüs ve en nihayetinde yine bir kurus almadan gitmis.
Bu adam salak mi bu muameleyi kendine yaptirip, üstüne birde kurus almadan gidiyor?
Buna ragmen daha hala arkasindan söylenen laflar, hic bir takim ile anlasamadigi icin tipis tipis döndü demek mide bulandirici.
Adam istese zaten alir basini giderdi, sen kac ay parasini ödememissin adamin, senin agzinin kokusunu neden ceksin.
Bununlada yetinmez, fifa üzerinden, mahkemeler üzerinden ugrastirirdi ve yabancilarin sözlesmeleri kapi gibi oldugu icinde canimizi illaki, siz deyin gelecekte ki alacaklari, ben diyeyim cezai tazminat, acitirdi.

İyi de Sinan ve 1-2 kişinin yazdığını niye 10 kişi yazmış gibi gösteriyorsun peki?

Göz ardi ettiginiz sözlesme ihlalinden dogan cezai tazminatlar.

Tazminat adı üstünde eğer alırsa,bir sonraki sezonun veya 2 sezon sonrasının garanti ücreti,primi,maç başı ücreti vb. değil Sinan'ın kastettiği o.Onları alamaz diyor eğer kendi fesih işlemini yürürlüğe koyuyorsa.

İyi de Sinan ve 1-2 kişinin yazdığını niye 10 kişi yazmış gibi gösteriyorsun peki?
cünkü bunu yapan sadece sinan degil.
Forumda bir kac kisi hala daha adamin arkasindan salliyor, bazisi hala daha para pul meselesinden, bazisi ise ne sneijdermis gibi laflar üzerinden mide bulandirici sözler sarf ediyor.
Zaten bir kisiden fazla yaptigi zaman coguldur, cogul yazilir.
Sinana bu kadar yüklenmemin sebebi, yazisinin iceriginde bilincli sekilde provoke edici laflar kullanmasi.
hala daha kimse ile anlasamadi gibi laflar etmesi, herseyi bilirim takilmalari ve en igrenci sneijder gibi orta sinif bir oyuncu icin milletin bu kadar tepki göstermesine laf cakmasi.
Özellikle bu konuda bu aralar cok sinirliyim, önüne gelen sneijder icin tepki veriliyor diye milletin taraftarligina laf ediyor.

Son düzenleme:
sorun Wesley değil sorun takımın tamamı, hatta abartmıyorum taraftarının da isminin de çok gerisinde kalmış genel kurulu, yöneticisi, başkanı

bunların hepsi dururken Wesley in gitmesi garip geliyor ama bir de şöyle bakalım adamın zaten parası da var kariyeri de yahu 1 sene daha bu mongollarla uğraşmanın anlamı yok artık para için deyip gitmiştir

Geri
Üst Alt