İkizlerim Dünyaya Geldi 👼👼

Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun. Güzel günlerini görürsünüz inşallah.

Ben evlensem, bir kız bir oğlum olsa, aileler ve çevre baskısı da olmasa, oğlanın adını Cimbom kızın adını Cimbomiye koyarım. Ah şu etraftakiler!

sağlıklı mutlu ömürlere doğum günüdaşız

Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun
Bu arada isim seçimleri de çok iyiymiş rtaş

Seni ve kıymetli eşini tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün.Güzel günlerini görürsünüz inş

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Renktaşlar, sizlerle çok özel ve sevinçli bir haber paylaşmak istiyorum. 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda ikizlerim; kızım Ayça ve oğlum Arda dünyaya gözlerini açtı. Bir kızım daha var. Böylece bir anda 3 çocuk babası oldum. Darısı evlat sahibi olmak isteyen herkesin başına. :hat: :love:
Allah analı babalı büyütsün.Allah sağlıklı huzurlu güzel bir ömür nasip etsin vatana millete ailelerine hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Allah Anali Babali Galatasarayli buyutsun.Saka bir yana once saglikli olsun Allah anali babali buyutsun insallah.

Mutluluğunu paylaşıyoruz renktaş,allah analı babalı büyütsün,çok sağlıklı ömürleri çok aydınlık gelecekleri olsun

Allah analı babalı büyütsün bol şampiyonluklar görmeyi nasip etsin renktaşım

adlarını ne koydun

Allah analı babalı büyütsün renktaşım, inşallah güzel bir ömürleri olur sizlerle birlikte....

Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı olması dileğiyle...

Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, mutlu, huzur dolu ömürleriniz olsun, tebrikler. :love:🧿

Geri
Üst Alt