İlhan Palut: "Abdülkerim'in topa dokunmadan Olawoyin'i düşürmesiyle gol yedik"

Feneri mancester City gibi anlatan palamut.bizim maçta topcularin g.tunu yirtti

Küçük Şenol Güneş gibi imalar yapiyor

Pozisyon yanıltıcı. İlk açıda ben de buna nasıl faul vermedi demiştim. Sonraki açıda net görülüyor. O yüzden İlhan Hocanın sözlerine çok bir şey demiyorum ki ölçülü konuşmuş zaten. Hiç aslı astarı olmayan şeyleri fırsat bilip kıyameti koparanlara alışkınız...
Pozisyonun olduğu yer Palamut'un 5 metre önü, pozisyon sizin icin yaniltici olabilir ama onun icin yaniltici degil; pozisyonu gordu ve yalan konuşuyor.

Pozisyonun olduğu yer Palamut'un 5 metre önü, pozisyon sizin icin yaniltici olabilir ama onun icin yaniltici degil; pozisyonu gordu ve yalan konuşuyor.
Açıya bağlı olarak çıplak gözle yanılmak daha kolay olabiliyor. Stadyumda izlediğim maçlarda en yakındaki pozisyonlarda o tür yanılgılara düşebildiğim için diyorum...

Açıya bağlı olarak çıplak gözle yanılmak daha kolay olabiliyor. Stadyumda izlediğim maçlarda en yakındaki pozisyonlarda o tür yanılgılara düşebildiğim için diyorum...
En iyi açıdan goruyor zaten, o açıdan Abdulkerim'in topa dokunduğunu görememesi isin kör olması lazım.

Şu dandik ligde bu taşeron camiaya faul gibi görünen ama faul olmayan goller atmaktan daha zevkli ne var bilemiyorum. Her sene bunlara çakıyoruz inleme sesi fenerden geliyor😀

Şu dandik ligde bu taşeron camiaya faul gibi görünen ama faul olmayan goller atmaktan daha zevkli ne var bilemiyorum. Her sene bunlara çakıyoruz inleme sesi fenerden geliyor😀

Geri
Üst Alt