- 6 Eylül 2014
- 83.208
- 56.783
- 4.283
Feneri mancester City gibi anlatan palamut.bizim maçta topcularin g.tunu yirtti
Küçük Şenol Güneş gibi imalar yapiyor
Küçük Şenol Güneş gibi imalar yapiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pozisyonun olduğu yer Palamut'un 5 metre önü, pozisyon sizin icin yaniltici olabilir ama onun icin yaniltici degil; pozisyonu gordu ve yalan konuşuyor.Pozisyon yanıltıcı. İlk açıda ben de buna nasıl faul vermedi demiştim. Sonraki açıda net görülüyor. O yüzden İlhan Hocanın sözlerine çok bir şey demiyorum ki ölçülü konuşmuş zaten. Hiç aslı astarı olmayan şeyleri fırsat bilip kıyameti koparanlara alışkınız...
Açıya bağlı olarak çıplak gözle yanılmak daha kolay olabiliyor. Stadyumda izlediğim maçlarda en yakındaki pozisyonlarda o tür yanılgılara düşebildiğim için diyorum...Pozisyonun olduğu yer Palamut'un 5 metre önü, pozisyon sizin icin yaniltici olabilir ama onun icin yaniltici degil; pozisyonu gordu ve yalan konuşuyor.
En iyi açıdan goruyor zaten, o açıdan Abdulkerim'in topa dokunduğunu görememesi isin kör olması lazım.Açıya bağlı olarak çıplak gözle yanılmak daha kolay olabiliyor. Stadyumda izlediğim maçlarda en yakındaki pozisyonlarda o tür yanılgılara düşebildiğim için diyorum...