Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
yedeklere hiç bakmadımkiralık transferini iptal edip kadroya alınmayan genco yüzünden
terim işte reis ne yapalım sever topcuların kariyerinin içine etmeyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yedeklere hiç bakmadımkiralık transferini iptal edip kadroya alınmayan genco yüzünden
2 kere bacagi / ayak kirildi.2 sezonda 9 gol atmis ?
selam rtaş & adaş
Belhandayi savunmuyorum ki. Dedigine göre o nu savunmaliyimyav konusuyo işte sahaya köpek girse onu savunur en azından 4 ayağı var diye
Kadroda bile yokAli Yavuzzz???
Kac mac öyle oldu.Kaptan Linnes mi? Hahaha! İlahi Fatih Terim
Bak belhandayi savundum üstte görmedin sanırım yazıklar olsun sanaselam rtaş & adaş
Yeterli değil. Yedek olmalı en fazla ama yerine kim oynayacak işte...Emre k. Cidden cöp demezsiniz ama ya. Bi fb maci haric hep iyidi. Rangers macinda marcso ile en iyisiydi mesela
çevir reis çevirBelhandayi savunmuyorum ki. Dedigine göre o nu savunmaliyim![]()
Agla yedekte askin. Trip atiyor, maci nasil satarim diye haril haril düsünüyorçevir reis çevir
şimdi gördüm reis. sen de belhandacı oldun artık bu başarıdırBak belhandayi savundum üstte görmedin sanırım yazıklar olsun sana
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz adami os oynattik. Asil mevkisi kanat. O na ragmen yine en iyilerdenYeterli değil. Yedek olmalı en fazla ama yerine kim oynayacak işte...
Kac mac öyle oldu.
Nando
Donk
Arda
Linnes