İlk 11'imiz Belli Oldu!

belhanda ve feghouliyi kesmesi güzel olmuş çoktan yapması gerekiyodu zaten bide babel yerine kerem oynasaydı daha iyi olurdu ama hadi hayırlısı..

bu oğulcan'ın olayı ne kadrolara bile alınmıyor
4 sene kontrat yaptigimiz lüzumsuz bir transfer olarak görünüyor. fatih hocanin biraz gönlü olsun, hem transfer olsun hem iki sosyal medyadan transfer göndermesi yapar, sesli mesajla taraftardan RT aliriz diye düsünüp transfer etmislerdir.

maçı sakat numarası yapıp oyundan çıkanlar satar çenesi kırık halde oynamak için fedakarlık yapanlar değil.
dönek musap forumu bırakmamıs mıydın
kendin ile karistirmayi birak artik milleti . Anla bi ya. He bu arada belhandan ile güzel ilskiler yasadin mi cezali döneminde. 6 ay sonra daha fazla vakit gecirirsin :)
Bir de dönek kelimesini aynada kendine derken beyin spazmi yasayip baskalari ile bir daha karistirma.

Sola babel yerine keremi alsan ne olurdu ve hocam ilk kez dinamik bir kadro görecekti bu gözler.. babel sevdan varsa çıkar falcaoyu al forvete hepsi aynı zaten

Zaten bu sene çöp olacak ali yavuz niye yok? Şu kadrodaki forvetlerden kötü olamaz.Taktimi takiyor hoca herzamanki gibi.

Emre Akbaba kontraktini mac basina degistirmedigi surece benim icin haindir.
Hele cimbombomum cocugu hic degildir, kimse kusura bakmasin.

senede 15 mac oyna bi dunya para al, benim icin ha Feghouli ha Emre Akbaba ikiside dunya paralari aliyor ama katki 0.
Ha biri sakat biride iplemiyo ama ikisinde katkisi yok.

1- Önde olursak oyunu tutmak için yedekte adam var ama oyun sıkışırsa oyunu çevirmek için adam yok yedekte.

2- Ya, Sekidika Babelden ne kadar kötü olabilir. Bir izleyelim şunu. Hızlı mı hızlı, genç mi genç. Bir kere bir şans ver be hocam.

3- Eğer bu "malum eküri"ye mesaj vereceksen kadroya almayacaksın. Ben sizsiz 11 çıkartıyorum ama bi tarafım sıkışırsa sizi sokarım diyerek mesaj verilmez....

Emre her pozisyonda karı gibi düşecekse hiç oynamasın daha iyi

saçma sapan kadro
hatta gördüğüm en saçma kadro tarihimizin.
Avrupa maçları oynarken feg ve belhandayı sürekli 11 başlatıyordu şimdi tek maça indik haftada adamlar fit ama yedek.
Bu çelişkiyi anlamak imkansız.
ayrıca belhanda ve feghouli ye kızıyor ardayı da kesiyor.
illa 3 ünü birden kesip 3 ünü birden mi oynatmak zorundasın sn Terim? nescafemi hoca bunlar 3 ü bir arada oynar yada oynamaz?
milli takımda da böyleydi ardaya kızdı caner, gönül, Burak, Selçuk vs hepsini kesmişti.
emre akbaba isterse 3 gol 3 asist yapsın şu maçta 11 başlaması deli cesaretidir.
adam en fit zamanlarında bile takım oyunundan kopuk oynuyordu tek başına takılıyordu sırf 4 milyon euro verip kulübe kazığı soktuğu için mecbur hissediyor oynatmak için plan yok program yok.
muhtemelen en fazla 30 dk oynar çıkmak zorunda kalır kaleye gidemez bu takım pireye kızıp yorgan yakıyor Allah akıl fikir versin hocaya.
özetle şu maç ve şu kadroya bakınca
ultra bir plansızlık görüyorum
çok kötü bir futbol görüyorum
Arda belh ve fegh girip değiştiremezse aleyhimize çok kötü bir skor görüyorum.
inşallah ben yanılırım.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt