- 26 Kasım 2012
- 179.045
- 241.021
- 5.688
Yedeklerimiz: Okan, Şener, Belhanda, Donk, Kerem, Ömer, Emre Taşdemir, Arda, Feghouli, Diagne

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maçı sakat numarası yapıp oyundan çıkanlar satar çenesi kırık halde oynamak için fedakarlık yapanlar değil.Agla yedekte askin. Trip atiyor, maci nasil satarim diye haril haril düsünüyor
İyice Anadolu takımına evrilelim diyorsun yaniOğulcan,Sekidika,Ali Yavuz
üçü de kadroda olmalıydı
4 sene kontrat yaptigimiz lüzumsuz bir transfer olarak görünüyor. fatih hocanin biraz gönlü olsun, hem transfer olsun hem iki sosyal medyadan transfer göndermesi yapar, sesli mesajla taraftardan RT aliriz diye düsünüp transfer etmislerdir.bu oğulcan'ın olayı ne kadrolara bile alınmıyor
kendin ile karistirmayi birak artik milleti . Anla bi ya. He bu arada belhandan ile güzel ilskiler yasadin mi cezali döneminde. 6 ay sonra daha fazla vakit gecirirsinmaçı sakat numarası yapıp oyundan çıkanlar satar çenesi kırık halde oynamak için fedakarlık yapanlar değil.
dönek musap forumu bırakmamıs mıydın
Belhanda > Akbaba kabullenin iştekendin ile karistirmayi birak artik milleti . Anla bi ya. He bu arada belhandan ile güzel ilskiler yasadin mi cezali döneminde. 6 ay sonra daha fazla vakit gecirirsin![]()
Allah korusun mazallah öyle bir yanlışa düşersem ilk sen vur benişimdi gördüm reis. sen de belhandacı oldun artık bu başarıdır![]()
Emre Akbaba kontraktini mac basina degistirmedigi surece benim icin haindir.
Nah not really.Belhanda > Akbaba kabullenin işte
Yönetimin kafasina silah dayatip mi aldi? Sene sonu kontrati bitiyor bakilir ne olup bitene. Ki zaten 1.1-1.2 ye düstü diye biliyorumEmre Akbaba kontraktini mac basina degistirmedigi surece benim icin haindir.
Hele cimbombomum cocugu hic degildir, kimse kusura bakmasin.
senede 15 mac oyna bi dunya para al
Yönetimin kafasina silah dayatip mi aldi? Sene sonu kontrati bitiyor bakilir ne olup bitene. Ki zaten 1.1-1.2 ye düstü diye biliyorum
@Keramettin TANRIVERDİ
Tamamda adam 1.7 den 1.1-1.2 ye düsürülmüs. Üstelik indirimi de kabul etmis.ozaman feghouli ve belhanda indirimi kabul etmeyince sizlamiyacaksiniz