İlk Galatasaray Hayal Kırıklığınız

kadıköy'de UEFA kupasını kaldıramamak. o sene kupayı alırız diye çok ümitliydim.

Bazen 2009-2010'da biz şampiyon olamaz miydik diyorum? 😐 fbyle puanlarimiz eşitti. Uste uste yanlıs hatitlamiyorsam ts ve fbye yenildik. Bilemiyorum altan
Kemal abi eşit değildi,eşit olsa içerde beraberlik bize yaramazdı ilk yarıda Kadıköy'de yenilmiştik

FB'den 1 puan öndeydik,Ali Sami Yen'de berabere kalsak bile FB'yi arkamızda tutacaktık,Bursa ile de farkı 4 puana indirecektik Bursa yenilmişti o hafta bizim derbiden önce

Salakça bir gol yiyip yenildik,FB son haftaya kadar sürekli kazandı hem de gol yemeden,adamlara bizim geçen seneki kupa maçı etkisi yaptı o maç

Çok kötülerdi,kazandıkları maçları bile uzaktan olmayacak bir golle 1-0 falan alıyorlardı,bizim derbiden sonra ivmelendiler

Son maçta şampiyonluğu kaçırdıklarına da bakma,20 tane gol kaçırmışlardı o maçın 1-1 bitmesini bugün bile anlayamıyorum ben

Galatasarayin Avrupa daki Zaferleri ile tutmaya basladim o yüzden her yil avrupada olmamak benim icin hayal kirikligi.

Gruplara kalmadan veda etmek en cok koyan seydir.

Sirasiyle

1. Trömsö
2. steau bükres 2006 SL eleme maci
3. karpaty lviv gibi birsey
4. hamburg
5. östersünd
6. rangers

2001-11 arası her derbide ezilmemiz

Geri
Üst Alt