İlk Galatasaray Hayal Kırıklığınız

Kemal abi eşit değildi,eşit olsa içerde beraberlik bize yaramazdı ilk yarıda Kadıköy'de yenilmiştik

FB'den 1 puan öndeydik,Ali Sami Yen'de berabere kalsak bile FB'yi arkamızda tutacaktık,Bursa ile de farkı 4 puana indirecektik Bursa yenilmişti o hafta bizim derbiden önce

Salakça bir gol yiyip yenildik,FB son haftaya kadar sürekli kazandı hem de gol yemeden,adamlara bizim geçen seneki kupa maçı etkisi yaptı o maç

Çok kötülerdi,kazandıkları maçları bile uzaktan olmayacak bir golle 1-0 falan alıyorlardı,bizim derbiden sonra ivmelendiler

Son maçta şampiyonluğu kaçırdıklarına da bakma,20 tane gol kaçırmışlardı o maçın 1-1 bitmesini bugün bile anlayamıyorum ben
Internetten baktim eskisehir, ts, fb, sivas maclarindan ust uste puan kaybetmisiz. Ah ah ah

Edit: eskisehir maglubiyet, ankaragucu galibiyet, ts mağlubiyet, fb maglubiyet, sivasspor beraberlik. Ardarda 5 mac 1 galibiyet. 😐

66ebd8349321aeccbdc731f7.jpg
599fe2bdae78492794fd3db2.jpg

Bu ikisi.

95'den oncesini dusundum, cocuk aklimdan eser kalmamis. Illa vardir bi mac ama hatirlayamadim. Ilk degil tabi, ama en cok zoruma giden Yozgat'a 3-2 mi, 4-2 yenilmek olmustu.

Internetten baktim eskisehir, ts, fb, sivas maclarindan ust uste puan kaybetmisiz. Ah ah ah

Edit: eskisehir maglubiyet, ankaragucu galibiyet, ts mağlubiyet, fb maglubiyet, sivasspor beraberlik. Ardarda 5 mac 1 galibiyet. 😐
Üstelik o sezon mart ayına girildiğinde 4 puan farkla liderdik. Sonra tepetaklak olduk.
Bu Adnan Polat dönemi gerçekten mide bulandırıcı ve iğrenç ötesi bir dönemdi yav.

Yani hayal kırıklığı mı moralen çökme mi bilemem ama ergenlik zamanı içerdeki Roma maçında sanırım uzatmalarda Emerson'un bi golü vardı aşırı saçma sapan bir goldü Mondragon öndeydi baya ve rövaşatadan hallice boş kaleye göndermişti golü. O maç aslında ölüm kalım maçı değildi ama acayip üzülmüştüm şok olmuştum ve sinirden ağlamıştım başka da öyle pek hissettiğim maç olmadı. Heralde ergenlik+son dakika golü+Mondiye sinirleniş ve tabi itici Roma dan yenen gol olması beni çökertmişti.

Yani hayal kırıklığı mı moralen çökme mi bilemem ama ergenlik zamanı içerdeki Roma maçında sanırım uzatmalarda Emerson'un bi golü vardı aşırı saçma sapan bir goldü Mondragon öndeydi baya ve rövaşatadan hallice boş kaleye göndermişti golü. O maç aslında ölüm kalım maçı değildi ama acayip üzülmüştüm şok olmuştum ve sinirden ağlamıştım başka da öyle pek hissettiğim maç olmadı. Heralde ergenlik+son dakika golü+Mondiye sinirleniş ve tabi itici Roma dan yenen gol olması beni çökertmişti.
Öyle bir gruptu ki, Roma, Barca, Liverpool vardı, her maç öne geçmemize rağmen berabere kalıyorduk, 5 maçta 5 beraberlik ile son maça kadar gelip içeride Barcelona'ya Luis Enrique'nin ofsayt golü ile yenilip elenmiştik çeyrek final kaçmıştı. Ben de o grupta ki 2 Barcelona maçını sayabilirim direkt, Nou Camp'ta 2-0 öne geçip hakem katliamı ile 9 kişi kalmıştık, Saviola'yı durduramadık 2-2 bitmişti, o maç da içimde yaradır.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Real Madrid maçı içimde uktedir o sene Madrid’i yensek belkide kupayı alan takım olabilirdik diğeride sneijderin gidişi

96 2002 arası ilk hatirladigim. Yillardi
Sonrası 2003 2004 ilk hayalkirikligim oldu. Buz mavisi formayla falan çıkıyorduk maclara

Aldığım ilk formanın armasının dikişleri atmıştı sonra da arma kopmuştu.

6-0 sadece skor olarak değil şu anlamlarda da kepazeli;

10 kişi kalmiş takimdan 4 gol daha yemek
İlk 5'e bile giremeyen kaostaki takimdan fark yemek

Ulan Terim'in 2. dönemi 🙄
Aslında 6 yiyeceğimiz bir maç da değildi ama işte gelip gelip attılar. Ne olduysa ikinci yarı oldu zaten.

Fenere 3 0 dan 4 3 verdiğimiz maç... aklım çok etmese de okulda çok kızdırmışlardı beni... ilkokul çocuğunu düşünün artık...
Ya bir de oda vardı aklıma sonradan geldi. Dediğin gibi baya küçüktük. Ama asıl sıkıntı o dönem maçların gündüz olmasıydı. Anlık maç sonucu fena dumura uğratmıştı.

Terim 2. Dönemi. Rüyadan uyanmıştık. Lucescu ertelemişti.

Yav yarin son 8 macimiz var

Konusulan konu Hayal kirikliklari.

Geri
Üst Alt