Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.090
- 15.671
- 2.613
Büyük Galatasaraylı canım..
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?kurtulduk
İki sene öncenin haberi.ben hiçbir yerde böyle bir haber görmedim kaynak nedir?
Muhabir kalitesizligini hafife almissin hocam.Güzel yazın haberi çıkmayacaktır.
Zaten tek kale oynadıkları takımlara karşı 2-3 metre içerisinde kilit pasları var ancak biz öyle sistem oyunu oynamıyoruz.Pası alan doğru karar veremediğinden top rakibe geçiyor sürekli.Üstelik onların sistemde dar alan oyunu var biz sahaya dizilimimiz geniş alan.Geniş alan en handikap olduğu durum kendisi için.10 numaraya koyulursa bayağı sövülür isteyenler tarafından.Öyle 40-50 metre ileri geri yapmaz mertens gibi.Okan burugun taktiğine göre gegenpress taktiğine uygun hızlı yada çevik oyuncuya ihtiyaç var eğer aynı şekilde devam edilecekse.Oyun kurma konusundaki yeteneği tartışılmaz da maç başına 6,5 kilometre koşu mesafesi korkutucu.
Premier lig'de merkez orta sahalar 10 kilometre koşuyor hatta 12 kilometre koşanlar bile var.
Bilemiyorum yani bu tempossuzlukta bize ilaç olur mu orada biraz soru işareti var.
Fakat uygun bir maliyetle mertes gibi gelecekse buyursun gelsin yoksa 7-8m euro maaş isteyecekse bizim için pek de mantıklı gözükmüyor.