İlkay Gündoğan, Manchester City ile Devam Kararı Aldı

Büyük Galatasaraylı canım..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük Galatasarayli olmadığını zaten Barcaya gittiginde gösterdi. Şimdi muhtemelen bizim hiç ilgimiz olmadığı için oradan gelen teklifi mecburen kabul etti.

Oyun kurma konusundaki yeteneği tartışılmaz da maç başına 6,5 kilometre koşu mesafesi korkutucu.

Premier lig'de merkez orta sahalar 10 kilometre koşuyor hatta 12 kilometre koşanlar bile var.

Bilemiyorum yani bu tempossuzlukta bize ilaç olur mu orada biraz soru işareti var.

Fakat uygun bir maliyetle mertes gibi gelecekse buyursun gelsin yoksa 7-8m euro maaş isteyecekse bizim için pek de mantıklı gözükmüyor.

Eski konu başlıklarına tarih mi atılsa veya belli bir süre sonra otomatik kapansa?

ben hiçbir yerde böyle bir haber görmedim kaynak nedir?
İki sene öncenin haberi.
Konuyu uplayıp uplayıp duruyorlar.
Bu arkadaş 10 sene önce iyi futbolcuymuş diyorlar.
Bu mantıkla 15 sene önce Mourinho’da dünyanın en büyük teknik direktörü idi.
Yıl olmuş 2025 bu çöpü bize yamamaya çalışıyorlor.
Üstelik 10 milyon Euro yıllık maaşla.

Bu herifi istemiyorum.

Buna vereceğin paranın üzerine biraz daha koy Bernardo Silva'yı zorla daha mantıklı.

Beyler çok duygusal bakıyorsunuz kabul de bu adam 50 maça çıktı geçen sezon 50 ? Onu da geçtim çıktığı lig premier lig onu da geçtim bitik falan da değil. Ha bana dersiniz 35 yaşında en fazla 1 + 1 sözleşme yapılsın kabul de adamı yermeye bitik demek tam bir duygusallık başka birşey değil.

Oyun kurma konusundaki yeteneği tartışılmaz da maç başına 6,5 kilometre koşu mesafesi korkutucu.

Premier lig'de merkez orta sahalar 10 kilometre koşuyor hatta 12 kilometre koşanlar bile var.

Bilemiyorum yani bu tempossuzlukta bize ilaç olur mu orada biraz soru işareti var.

Fakat uygun bir maliyetle mertes gibi gelecekse buyursun gelsin yoksa 7-8m euro maaş isteyecekse bizim için pek de mantıklı gözükmüyor.
Zaten tek kale oynadıkları takımlara karşı 2-3 metre içerisinde kilit pasları var ancak biz öyle sistem oyunu oynamıyoruz.Pası alan doğru karar veremediğinden top rakibe geçiyor sürekli.Üstelik onların sistemde dar alan oyunu var biz sahaya dizilimimiz geniş alan.Geniş alan en handikap olduğu durum kendisi için.10 numaraya koyulursa bayağı sövülür isteyenler tarafından.Öyle 40-50 metre ileri geri yapmaz mertens gibi.Okan burugun taktiğine göre gegenpress taktiğine uygun hızlı yada çevik oyuncuya ihtiyaç var eğer aynı şekilde devam edilecekse.

Geri
Üst Alt