GSCimbom
GSC Haber İlkay Gündoğan: “Oynamıyorum ki zaten, niye hazır olayım?”
Alper Altun

GSC Haberİlkay Gündoğan: “Oynamıyorum ki zaten, niye hazır olayım?” Sayfa 3

Alper Altun ·

Cevap
137
Okunma
2,3K
Sayfa
3/7
Çöpe atılan 9 milyon euro!

Abi şu Çocukluk Aşkım safsatasından artık taraftar vazgeçsin. yok doğuştan Galatasaraylıyım yok Çocukluk Aşkım yok şöyle yok böyle bana performans veriyor musun o önemli. Bir daha böyle adamlara milyon euro var dökülmemeli

Profesyonel bi futbolcuya yakışmayan açıklama. Ancak saranın oynadığı orta sahada bu da oynar 45 dk heralde.

Bu kafada olduğundan ve hazır olmadığından oynamıyorsun zaten. Bir de haklı diyenler var kaç kere kendisine şans verildi geçen seneden beri o zaman da oyuna aldığı için laf ediyordunuz şimdi de haklı diyorsunuz.

GIF by Summerfest

Koray Gök: Herkesin dobralığı da Galatasaray'da tutuyor niyeyse. City'de Guardiola bunu 6 numara oynatıyordu üstüne 15-20 maç oynatmıyordu. Orada Guardiola'ya söylemeyeceği bir şeyi burda da Okan hocaya söyleyemez.

Hazir olsan oynardin !

Kimsenin sana bir garazi olmaz..

Formayi almak icin ugrasmazsan kimse sana forma vermez. Burasi Galatasaray

Formayi alip 2 mac iyi oynarsan
Burda herkes seni savunur

Hemen kadro dışı bırakılmalı.

Böyle bir açıklama yapıyorsan sen zaten takımın bir parçası değilsin.

Bu adamın bu konuma glemesini istemezdim valla kötü niyetli biri olduğunu düşünmüyorum, geliş döneminde ki hava çok iyiydi ilk performasıda kötü değildi her şey tepetaklak gitti aniden.

Geçen sene oyuna sokulduğunda yorumları az çok hatırlıyoruz o yorumları yapanlar şimdi niye oynatmıyor diyor. Çok basit bu kafada biri doğal olarak hazır olmadığından oynatmıyor işte.
ya kim oynasa diğeri için ağlanıyor anlamak mümkün değil gözden uzak olan yüceltiliyor kafada enteresan şekilde

herkes nhaga nhaga yangın yapıyordu 1-1 10 kişiyken attı oyuna bu kez e ama ilkay da haksız değil hiç oynamıor oldu ;D;D

Geri
Üst Alt