Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GSC Haberİlkay Gündoğan: “Oynamıyorum ki zaten, niye hazır olayım?”
Ben profesyonel bir futbolcu olarak hazırım zaten hazır olmak da zorundayım peki buna hoca hazır mı dese, hem sitemini yapacak hem topu hocaya atarak taraftara acaba mı dedirtecek ama, aması var işte...
İlk geldiğinde iyi oynuyordu, sonradan zurnalaştı kabul ama eldeki değerleri harcamaya ne meraklısınız ya. Batrakova da iki maç önce sövüyordunuz şimdi övme sırasındasınız. Bir sakin olun. Ha takımda beş paralık top oynamayan adamlara takın takacaksanız Bardakçı ve Sara gibi. Bu da oynar ve yine sıvarsa eleştirilir
Forma verildiğinde sahada gevşek gevşek takılıp yana geriye pas atmaktan başka bir şey sergilemeyen, enayice top kaptırıp aynı gevşek duruşuna devam eden veteran mı söylüyor bunu? Çok iyi olmasa da İlkay ve Kaan yerine yine Sara oynayacak elbette. Hocayı benim kadar eleştiren azdır ama burdan vurmaya çalışmak saçma iş.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.