İlkay Gündoğan, Tekrar Manchester City'de

Okan Buruk: "İlkay Gündoğan'ı her takım ister. İyi bir Galatasaraylı hepimiz biliyoruz. Bir gün Galatasaray forması giymesi, bütün herkesi sevindirir. Manchester City'de devam ediyor. Sezonu da orada bitirecek gibi. Gabriel Sara da onun gibi kaliteli."

orta sahadaki ihtiyacımız fiziksel
takımda kadayıf var yeterince. artırmaya gerek yok.

Okan Buruk: "İlkay Gündoğan'ı her takım ister. İyi bir Galatasaraylı hepimiz biliyoruz. Bir gün Galatasaray forması giymesi, bütün herkesi sevindirir. Manchester City'de devam ediyor. Sezonu da orada bitirecek gibi. Gabriel Sara da onun gibi kaliteli."
Birgün ne yav adam olmuş 35 yaşında hangi gün bu ? Bu saatten sonra gelmesin istemez.

10M'dan aşağı bi maaşı olmayacaktır.

araplara git

gelme lan gelme dana city'de sürün

Ben isterim abi

Demirbay yerine isterim, ondan iyi olduğu kesin hem de Galatasaraylı
Evet yaşı var ama Demirbay gibi kariyer ortasında vites küçültmüş adam değil, bacaklar illa ki tam taşımıyodur artık ama gerektiği sekanslarda mücadele koyabilir Mertens gibi
Ha bir de Mertens ikamesi de yapabiliriz gerektiğinde, orta sahayı üçleyerek de kullanabiliriz İlkay Torreira Sara şeklinde ki o da bu formatta oynamaya alışık, Sara'nın etkinliğini de arttırabilir o düzen

Ayrıca yerli ve Galatasaraylı. E daha ne olsun

Ben isterim gelsin. Yazın De Bruyne'nin gelmesinin de önünü açar ayrıca

İlkay’ın demirbayla zerre kadar alakası yok. Çakma dayı 31 yaşında sahada 10 dakika ayakta zor dururken İlkay o yaşlarda pl’de santrafor oynayarak city’i sırtlıyordu.

İlkay her türlü 2-3 sene götürür bu ligde. Ayrıca yukarıda bir renktaşın yazdığı gibi gelecek oyuncuların önünü açar. Nasıl muslera-torreira, mertens-osimhen gibi faktörler oluştuysa ilkayda mutlaka birini çekecektir.

Mesutla aynı kariyer olur

1,5 sezon önce gösterecekti o isteği, bu takıma sonradan Galatasaray'lı sonradan Türk olduğunu hatırlayan adam istemiyorum burası kimsenin son durağı olmayacak.

İlkay bambaşka bir kalite. Abartı olmayan ücretlere asla yok denmeyecek bir adam. Mertens'in yapabildiklerini de yapabilecek ender adamlardan biri. Üstüne de Türk statüsünde. Yunus'la Barış'ın futboluna da çok şeyler katar. Osimhen'le İcardi'yle başka seviyede oynatır. Bir sürü çarpan etkisi var.

Geri
Üst Alt