Cevap: İlluminati
Hayır, direk eğitimle alakalı. Bu aynı Amerikada ki zamanında 3 zenciden birinin suça bulaşmış olması ithamı gibi. Amerikan History X'i izlediyseniz görürsünüz, orda zencilerin kanında var diyordu bu suça bulaşma. Halbuki yapılan araştırmalara göre suça bulaşma oranının bu kadar yüksek olmasının belli başlı sebepleri var. Bunlar;
-Eğitim oranının düşüklüğü,
-Yetiştiği çevre,
-Önyargı...(Şahin bey burda sizin konu devreye giriyor)..(Polisler zencidir yapar mantığıyla, 2 şüpheli varsa biri zenci biri beyaz, suçlu zencidir deyip onu alıyordu)
Din olaylarında da durum aynı aslında.Herşey önyargıda bitiyor. Kimliğinde dini islam yazıyor diye herkese müslüman denemez. Ama gel gör ki, bir olay olduğunda herkes, bunları müslümanlar yaptı dinciler yaptı gibi yaftalamaya ve hakarete başlıyor. Bunun en güzel örneklerinden biri Norveçte yaşandı. Daha adamın kim olduğunu, olayın ne olduğunu bilmeden direk olarak aşırı dinci örgütler yaptı bu olayı dediler. Ama alakası yoktu.
Baktığımız zaman emin ol kimliğinde islam, hristiyan, musevi diye o dini benimsemiyor olabilir. Bu da Selen'in olan ateistler melektir tezini direkt olarak çökertir.
Tamamda katiliyorum bu yazdiklarinizada
Amma benim anlatmak istedigim sey baskadir
Elbetteki Egitim sartdir bunu kimse yadirgamiyor amma nasil bir egitim?
Mukkades Kitabimiz Kurani-Kerim zaten basli basina Insanligin,Adabin,HosGorunun,Medeniyyetin yazildigi kitap degilmidir?
Kurani-Kerimin hic bir yere saptirlilmadan yapilacak dogru egitiumi gerekli degilmi?
Boldladigin yerle ilgili bende ayni dusuncedeyim
Ben Muselmanim demekle Muselman olmuyor insan
Hatta yaptigin namaz ve ya oruclada bitmiyor
Muselman olacak kisi Momin Insan gibi dusunmeliudir dunyayada oyle bakmalidir
Buda Dogru Din egitimiinden gecer
Bu Kadar dogrularin
Insanlari Adaba Dogruluga cagirilan bir din
Elbetteki Dunyaya Hukm etemk isteyenler Dunyadaki Insanlari kendi Koleleri gibi kullanamak isteyen Kisiler icin
Islam Cok Buyuk engeldir
Ne Diyor Kurani-Kerimde?
Zulme Karsi Cikacaksin Allahtan baska hic bir insanin varligin Kulu olmayacaksin diyor
EEEE buda bu Ulliminati ve ya ismi ne olursa olsun bu seytana hizmet eden kotuluk pislike karsi cikin demek olmuyormu?
Bak Ben Azerbaycanda Yasiyorum
Azerbaycan Yillardir Sovyet Devletinin icinde oldu
Adamlar Burdaki Camileri Mecidleri yiktilar
Insanlari Dinden cikartamaya
Allahin var olmadigina inandirmaya calistilar
Sebebi neydi? Maksat neydi?
Yaptiklari zulme karsi cikan olmasin diyeydi
Hakimiyyetlerinin Uzun surmesi icin yapiyorlardi
Bu gunde farkli degil zaten
Yalniz Yapilis tarzi degisdi taktilerini degistirdiler
Smdi yaptiklari dahada tehlikeli
Insanligin Kurtulunun bir tek yolu var Dogru Din Egitimidir