Illuminati

Cevap: İlluminati

şu doların arkasında meşhur bir piramit varya gözlü mözlü

işte onun altında bir tarih yazıyo romen rakamıyla

mdcclxxvi = 1776dır

1776 illuminatinin kuruluş tarihidir

aynı zamanda koyulaştırdığım kısma bakarsanız dccl yazıyo yani deccal

tesadüf müdür tevafuk mudur bilmem ama böyle birşey var

şu doların arkasında meşhur bir piramit varya gözlü mözlü

işte onun altında bir tarih yazıyo romen rakamıyla

mdcclxxvi = 1776dır

1776 illuminatinin kuruluş tarihidir

aynı zamanda koyulaştırdığım kısma bakarsanız dccl yazıyo yani deccal

tesadüf müdür tevafuk mudur bilmem ama böyle birşey var
1776 ABD nin kuruluş tarihi,ilk dolar da da 1776 yazması kadar doğal birşey yok.

Yanlis. Dunyada en fazla ateist olan bølgelerden biri Iskandinavya'dir. Hemen Breivik ørnegini vermeyin gene onun da degisik sebepleri var ve ekstrem bir olay. Kimse kimseye kolay kolay køtuluk yapmaz. Gene Tanri inanisinin az oldugu ulkeler Tanri inanisinin cok fazla oldugu ulkelerden daha guvenlidir. Avustralya falan inanislari cok guclu degildir fakat guvenli ulkelerdir. Ve herkes surekli køtuluk pesinde kosmaz. Sokak ortasinda insanlar sucsuz yere øldurulmez vs. vs.

Gøcmen konusuna geleceksek orda kafalari duruyor fakat onu da kendilerine gøre bizim kadar toleransli degil diyorlar ve suc oranlarinin en yuksek oldugu kesim gøcmenler yani inanisin guclu oldugu kesim. Onun disinda suc orani az diger inanisli ulkelere gøre.

Kimin kafasini kesiyor kimleri ølduruyor bu lanet olasi Allah'a inanmayan ateistler ( bir sekilde dininden uzaklasan Allah korkusu olmayan kimseler ) ? Tarihte cogu katliamlar din adina yapilmis, din adina insanlarin kafalari kesilmis vs. vs. Su anda bile cogu ølumun mesrulastirilmasi din adina yapiliyor ? Hangi ateist grup ya da kisiler simdi dini dislayarak ølmeyi mesrulastiriliyor ve inananlari ølduruyor vs. vs.

Aristo mantigi her zamanki gibi. Gerceklikte isler hic de øyle gitmiyor. Lanet olasi ateistler nedense Filistin icin de yuruyorlar, gøcmenler icin de yuruyorlar, ********ler gibi lanetliler de onlara katiliyor, gøcmenlerle birlikte oluyor bu lanet olasi Allah korkusu olmayan ateistler vs. vs.

Edit: E.s.c.i.n.s.e.l kelimesi de yasaklanmis (:

Bu olaylar dine bağlanamaz, eğitimle açıklanabilir sadece.

13_david_rockefeller.jpg

David Rockeffeller

''Küresel bir değişimin eşiğindeyiz! Beklentimiz tam zamanında gelecek bir bunalımdır. Uluslar Yeni dünya düzenini o zaman mecburen kabul edeceklerdir''.

zamanında Texe Marrs kitapları bu efsanenın vazgeçilmez kaynaklarıydı ... Yalan gerçek ,var yok bilinmez ama okuması keyifli kıskanılası adamlardır .

3 sene önce kitaba göre bu efsanelere bağlı mason lion derneklerinden 2 ay burs almıştım ,ailemden fazla hatrımı sormaya başlayınca kıllanıp kaçmıştım. Kibar ınsanlar :)

;) bir duzeltme yapayim

Dogru Din egitimi diyelim biz ona

Yureginde Allah Korkusu ve Sevgisi OLan hic kimse amma hic kimse inanadigi din ne olursa olsun hic bir zaman Kotuluk yapamaz

Hayır, direk eğitimle alakalı. Bu aynı Amerikada ki zamanında 3 zenciden birinin suça bulaşmış olması ithamı gibi. Amerikan History X'i izlediyseniz görürsünüz, orda zencilerin kanında var diyordu bu suça bulaşma. Halbuki yapılan araştırmalara göre suça bulaşma oranının bu kadar yüksek olmasının belli başlı sebepleri var. Bunlar;

-Eğitim oranının düşüklüğü,

-Yetiştiği çevre,

-Önyargı...(Şahin bey burda sizin konu devreye giriyor)..(Polisler zencidir yapar mantığıyla, 2 şüpheli varsa biri zenci biri beyaz, suçlu zencidir deyip onu alıyordu)

Din olaylarında da durum aynı aslında.Herşey önyargıda bitiyor. Kimliğinde dini islam yazıyor diye herkese müslüman denemez. Ama gel gör ki, bir olay olduğunda herkes, bunları müslümanlar yaptı dinciler yaptı gibi yaftalamaya ve hakarete başlıyor. Bunun en güzel örneklerinden biri Norveçte yaşandı. Daha adamın kim olduğunu, olayın ne olduğunu bilmeden direk olarak aşırı dinci örgütler yaptı bu olayı dediler. Ama alakası yoktu.

Baktığımız zaman emin ol kimliğinde islam, hristiyan, musevi diye o dini benimsemiyor olabilir. Bu da Selen'in olan ateistler melektir tezini direkt olarak çökertir.

zamanında Texe Marrs kitapları bu efsanenın vazgeçilmez kaynaklarıydı ... Yalan gerçek ,var yok bilinmez ama okuması keyifli kıskanılası adamlardır .

3 sene önce kitaba göre bu efsanelere bağlı mason lion derneklerinden 2 ay burs almıştım ,ailemden fazla hatrımı sormaya başlayınca kıllanıp kaçmıştım. Kibar ınsanlar :)

Burs versinler bende severim hacı, hele ki Rockefeller bursu alsam herhalde bu konuyu kapattırırdım :asd: Şaka bir yana, burs alan arkadaşlarımda 2-3 ay sonra ya bursları kesildi(toplantılarına gitmediler) ya da kendi isteğiyle almadılar aynı senin hesap. İlerleseniz nolurdu merak etmiyor değilim. Belki 33. derece mason bir forumdaşımız olurdu :asd:

Rothschild Ailesi:

Emperyalizm ve siyonizm nedir deseler rothschild'lerdir derim. o derece bir aile. yamulmuyorsam en ust derecede masonlar ve dunyayi yoneten gizli illuminati orgutune de 4 yonetici veren tek aile. israil'in kurulmasinda, dunya savaslari, balkan savaslari, ortadogu savaslari'nin cikmasinda dogrudan etkileri vardir. borsayi dogrudan manipule ederek karlara kar katarlar, krizleri tetikleyip diger sirketleri yutarlar. (bkz: kara cuma)(bkz: black monday).

dogrudan kontrol ettikleri para trilyonlarca dolardir. dunyanin en zengin adami olarak bildigimiz bill gates bile bunlarin yaninda isci sinifi gibi kalir. fed'in gercek sahipleridir. fed'de basilan her dolar aslinda rothschild'lerin amerikan hukumetine verdigi borcun senedidir. amerika'daki ic borclanmanin rekor seviyede olmasinin bas musebbibidirler. soyle ki dolar basip bunu amerikan hukumetine kredi olarak verirler, amerikan hukumeti de bu parayi yine ayni ailenin yarattigi yikimlari temizlemek icin kullanir. ama aslinda; bu sekilde sadece bir sonraki yikimin daha siddetli olmasinin altyapisini hazirlarlar. acaip bir ailedir, tum dunyanin basindaki koca bir parazit gibidirler. tamamen temizlenmeden dunyadaki hicbir sorun duzelmez. belli basina bu aile bile, insani devrimci, komunist yapar.

kaynak:sourtimes.org

Hayır, direk eğitimle alakalı. Bu aynı Amerikada ki zamanında 3 zenciden birinin suça bulaşmış olması ithamı gibi. Amerikan History X'i izlediyseniz görürsünüz, orda zencilerin kanında var diyordu bu suça bulaşma. Halbuki yapılan araştırmalara göre suça bulaşma oranının bu kadar yüksek olmasının belli başlı sebepleri var. Bunlar;

-Yetiştiği çevre,

-Önyargı...(Şahin bey burda sizin konu devreye giriyor)..(Polisler zencidir yapar mantığıyla, 2 şüpheli varsa biri zenci biri beyaz, suçlu zencidir deyip onu alıyordu)

Din olaylarında da durum aynı aslında.Herşey önyargıda bitiyor. Kimliğinde dini islam yazıyor diye herkese müslüman denemez. Ama gel gör ki, bir olay olduğunda herkes, bunları müslümanlar yaptı dinciler yaptı gibi yaftalamaya ve hakarete başlıyor. Bunun en güzel örneklerinden biri Norveçte yaşandı. Daha adamın kim olduğunu, olayın ne olduğunu bilmeden direk olarak aşırı dinci örgütler yaptı bu olayı dediler. Ama alakası yoktu.

Baktığımız zaman emin ol kimliğinde islam, hristiyan, musevi diye o dini benimsemiyor olabilir. Bu da Selen'in olan ateistler melektir tezini direkt olarak çökertir.

Tamamda katiliyorum bu yazdiklarinizada

Amma benim anlatmak istedigim sey baskadir

Elbetteki Egitim sartdir bunu kimse yadirgamiyor amma nasil bir egitim?

Mukkades Kitabimiz Kurani-Kerim zaten basli basina Insanligin,Adabin,HosGorunun,Medeniyyetin yazildigi kitap degilmidir?

Kurani-Kerimin hic bir yere saptirlilmadan yapilacak dogru egitiumi gerekli degilmi?

Boldladigin yerle ilgili bende ayni dusuncedeyim

Ben Muselmanim demekle Muselman olmuyor insan

Hatta yaptigin namaz ve ya oruclada bitmiyor

Muselman olacak kisi Momin Insan gibi dusunmeliudir dunyayada oyle bakmalidir

Buda Dogru Din egitimiinden gecer

Bu Kadar dogrularin

Insanlari Adaba Dogruluga cagirilan bir din

Elbetteki Dunyaya Hukm etemk isteyenler Dunyadaki Insanlari kendi Koleleri gibi kullanamak isteyen Kisiler icin

Islam Cok Buyuk engeldir

Ne Diyor Kurani-Kerimde?

Zulme Karsi Cikacaksin Allahtan baska hic bir insanin varligin Kulu olmayacaksin diyor

EEEE buda bu Ulliminati ve ya ismi ne olursa olsun bu seytana hizmet eden kotuluk pislike karsi cikin demek olmuyormu?

Bak Ben Azerbaycanda Yasiyorum

Azerbaycan Yillardir Sovyet Devletinin icinde oldu

Adamlar Burdaki Camileri Mecidleri yiktilar

Insanlari Dinden cikartamaya

Allahin var olmadigina inandirmaya calistilar

Sebebi neydi? Maksat neydi?

Yaptiklari zulme karsi cikan olmasin diyeydi

Hakimiyyetlerinin Uzun surmesi icin yapiyorlardi

Bu gunde farkli degil zaten

Yalniz Yapilis tarzi degisdi taktilerini degistirdiler

Smdi yaptiklari dahada tehlikeli

Insanligin Kurtulunun bir tek yolu var Dogru Din Egitimidir

Bu olaylarinin temizlenmesinin baskada yolu yoktur

tabiki eger temizlemek istiyorsak

Son olarak fikrimi daha bir katiyyetle belirtmek icin

Misali bile cirkin

Yalniz ben bir Illlumunati ve ya ismi ne olursa olsun

Yani Dunyaya Hukm etmek istiyorsam

Dunyadaki tum insanlarin benim Kolem olmasini istiyorsam

Yolundan Azmis insanlari kontrol etmek benim icin daha kolay olur

Insanlar Yolundan Niye azar?

Nefsinin Kurbani olur Allah yolundan cikar Allahi unutmasiyla olur

Dunyevi Hisslere kapilir

Paranin KOLESI olur

Icinde Allah Sevgisi olan Allah korkusu olan insanlar

Hic bir zaman Nefsinin Kurbani olmaz

Hic bir zaman Paranin kolesi olmazlar

Dunyevi hissler icin kotuluk yapmazlar

Simdi Kontrol etmek insan icin

Paranin kolesi olan insanlarmi daha kolay,Paranin kolesi olmayan insanlarmi daha kolay onlari yonetmek?

Konu da İlluminati yanlıları var gibime geldi. :allaalla6vr:

-Yetiştiği çevre,

Ne tezi neler oluyor ? (: Tez falan degil sadece Allah korkusu olmayanlarin køtuluk yapacagi vs. vs. uzerinden bunun tersi ørnekleri verdim. Din anlayisinin guclu olmadigi fakat buna karsin suc oraninin dini anlayisin ''Allah korkusunun'' fazla oldugu yerlerden daha az oldugu. Genelde Allah korkusu olmayanlar yapar deniyor yanlis bir mantik fakat tarihte genelde ølumlerin mesrulastirilmasi din uzerinden saglanmis. Mesrulastirilmasi din uzerinden yapmasina vurgu yaptim daha cok.

Egitim. Evet bir sebeptir ve egitimin niteligi de cok ønemli. Egitim kaynagini nerden aliyor. Dinsel kurallardan mi yoksa dunyevi kurallardan mi? Kaynagi kutsal kitaplar mi yoksa evrensel hukuk kurallari, insan haklari vs. vs. mi ? Egitim derken gene dunyevi birseye mi vurgu yapiyoruz yoksa kaynagini kutsal kitaplardan alan bir seye mi vurgu yapiyoruz ?

Kimliginde benimsemiyor olabilir. Ateistler tabiki melek degiller. Fakat genel olarak su anda daha bariscil ve insancillar dedim. Norvec olayinda evet dendi sorun neki evet bu ønyargi bununla beraber ateistler sunu yapar bunu yapar hepsi Islam dusmani ve neredeyse Hristiyanlari bile ateist yapan bir mantik ve ønyargi. Biraz da bunlar elestirilmeli.

Mesala cok basit bir ørnek ki gene din elestirisi gibi algilanacak dediklerim biliyorum. Allah'a sirk kosma, kisas kurallari ki affedilme de eklense de kutsal kitaba gene bireyin kararina bagli, isyan, bagy suclari, dinden dønenin cezalari vs. kadinin itaat etmesi ki etmiyorsa esine vurma hakki verilmesi ki bunda yavasca vurma ya da døvme vs. vs. tartismalari var biliyorum. Burda temel bir kural yok. Tarih boyunca farkli yorumlanmis. Bagy sucu kapsami genisletilmis bebekler bile øldurulmus Osmanli'da. Devlete isyan sucunun kapsami degismis Islam hukukunda surece gøre vs. vs. Arti hadis kurallari vs. vs.

Burdan gercek din egitimi derken ne kastetiliyor orasi da problem. Isgal altindayiz cihat denilebilir dinsel bunu gerekcelendirirsin hadisler ya da ayetlerden bir haklilik bulursun. Isyan bunla ilgili cogu seyi isyan kapsamina sokup cezalandirabilirsin hadisler ve ayetler bulursun konu uzerinde. Orda Yavuz ørnegini bilerek verdim. Veya Iran ve Osmanli savaslari. Iki tarafta birbiri icin karsi fetvalar aliyorlar ve aldiklari fetvalari dinsel hukuk olarak gerekcelendiriyorlar.Ortada bunlar var. Gercek dinsel egitim derken bireyin gørusunu baglar. Birey burdan su su Musluman degil der digeri de su ayetler ve hadisler gercek Musluman benim cihat yapiyorum der. Yorum ve bunun uzerinden ølumlerin mesrulastirilmasinda gene cogu zaman temel mesrulastirma araclarindan biri din. Birey bunlari yadsiyip hayir hepsi yanlis Muslaman degil diyebilir ki ne kadar otorite.

Yani temel problem gene duruyor. Egitimin kaynagi secularizmden mi geliyor yoksa dinsel kurallardan mi ? Ki hatirlarsin Ingiltere bir ara Islam hukukunu gundeme getirdi bazi davalarda problem cikti Muslumanlar icin gene Almanya'da benzer bir karar alindi kiyametler koptu.

Egitim derken gene secularizmi kaynak aliyoruz daha cok.

Ne tezi neler oluyor ? (: Tez falan degil sadece Allah korkusu olmayanlarin køtuluk yapacagi vs. vs. uzerinden bunun tersi ørnekleri verdim. Din anlayisinin guclu olmadigi fakat buna karsin suc oraninin dini anlayisin ''Allah korkusunun'' fazla oldugu yerlerden daha az oldugu. Genelde Allah korkusu olmayanlar yapar deniyor yanlis bir mantik fakat tarihte genelde ølumlerin mesrulastirilmasi din uzerinden saglanmis. Mesrulastirilmasi din uzerinden yapmasina vurgu yaptim daha cok.

Egitim. Evet bir sebeptir ve egitimin niteligi de cok ønemli. Egitim kaynagini nerden aliyor. Dinsel kurallardan mi yoksa dunyevi kurallardan mi? Kaynagi kutsal kitaplar mi yoksa evrensel hukuk kurallari, insan haklari vs. vs. mi ? Egitim derken gene dunyevi birseye mi vurgu yapiyoruz yoksa kaynagini kutsal kitaplardan alan bir seye mi vurgu yapiyoruz ?

Kimliginde benimsemiyor olabilir. Ateistler tabiki melek degiller. Fakat genel olarak su anda daha bariscil ve insancillar dedim. Norvec olayinda evet dendi sorun neki evet bu ønyargi bununla beraber ateistler sunu yapar bunu yapar hepsi Islam dusmani ve neredeyse Hristiyanlari bile ateist yapan bir mantik ve ønyargi. Biraz da bunlar elestirilmeli.

Mesala cok basit bir ørnek ki gene din elestirisi gibi algilanacak dediklerim biliyorum. Allah'a sirk kosma, kisas kurallari ki affedilme de eklense de kutsal kitaba gene bireyin kararina bagli, isyan, bagy suclari, dinden dønenin cezalari vs. kadinin itaat etmesi ki etmiyorsa esine vurma hakki verilmesi ki bunda yavasca vurma ya da døvme vs. vs. tartismalari var biliyorum. Burda temel bir kural yok. Tarih boyunca farkli yorumlanmis. Bagy sucu kapsami genisletilmis bebekler bile øldurulmus Osmanli'da. Devlete isyan sucunun kapsami degismis Islam hukukunda surece gøre vs. vs. Arti hadis kurallari vs. vs.

Burdan gercek din egitimi derken ne kastetiliyor orasi da problem. Isgal altindayiz cihat denilebilir dinsel bunu gerekcelendirirsin hadisler ya da ayetlerden bir haklilik bulursun. Isyan bunla ilgili cogu seyi isyan kapsamina sokup cezalandirabilirsin hadisler ve ayetler bulursun konu uzerinde. Orda Yavuz ørnegini bilerek verdim. Veya Iran ve Osmanli savaslari. Iki tarafta birbiri icin karsi fetvalar aliyorlar ve aldiklari fetvalari dinsel hukuk olarak gerekcelendiriyorlar.Ortada bunlar var. Gercek dinsel egitim derken bireyin gørusunu baglar. Birey burdan su su Musluman degil der digeri de su ayetler ve hadisler gercek Musluman benim cihat yapiyorum der.

Yani egitimin kaynagi da ønemli. Secular dunyaya dair kaynak mi yoksa dini kaynaklar mi egitimdeki. Burdan gene dine døneriz. Kurallarin uygulanmasi ki bazi kurallar kisas gibi kadin gibi tartismali olsa da bunlari bosverirsek bir de yorumlanmasi var. Yorum ve bunun uzerinden ølumlerin mesrulastirilmasinda gene cogu zaman temel mesrulastirma araclarindan biri din. Birey bunlari yadsiyip hayir hepsi yanlis Muslaman degil diyebilir ki ne kadar otorite.

Yani temel problem gene duruyor. Egitimin kaynagi secularizmden mi geliyor yoksa dinsel kurallardan mi ? Ki hatirlarsin Ingiltere bir ara Islam hukukunu gundeme getirdi bazi davalarda problem cikti gene Almanya'da benzer bir karar alindi kiyametler koptu.

Biraz uzun olmuş, beynime kan gidince okuyacam :asd: Açımda kafam çalışmıyor :)

Biraz uzun olmuş, beynime kan gidince okuyacam :asd: Açımda kafam çalışmıyor :)

Bosver (: Niye cevap yazdim ben de bilmiyorum.

Daha toleransli ve daha insancil olursak -her Musluman teroristtir, ateistler her køtulugu yapar, Batililar salaktir, Dogulular salaktir, vs. vs. - gibi ønyargilar da biterse sorun kalmaz.

Fener ølmus onu kutlayalim (:

Burdan gercek din egitimi derken ne kastetiliyor orasi da problem. Isgal altindayiz cihat denilebilir dinsel bunu gerekcelendirirsin hadisler ya da ayetlerden bir haklilik bulursun. Isyan bunla ilgili cogu seyi isyan kapsamina sokup cezalandirabilirsin hadisler ve ayetler bulursun konu uzerinde. Orda Yavuz ørnegini bilerek verdim. Veya Iran ve Osmanli savaslari. Iki tarafta birbiri icin karsi fetvalar aliyorlar ve aldiklari fetvalari dinsel hukuk olarak gerekcelendiriyorlar.Ortada bunlar var. Gercek dinsel egitim derken bireyin gørusunu baglar. Birey burdan su su Musluman degil der digeri de su ayetler ve hadisler gercek Musluman benim cihat yapiyorum der. Yorum ve bunun uzerinden ølumlerin mesrulastirilmasinda gene cogu zaman temel mesrulastirma araclarindan biri din. Birey bunlari yadsiyip hayir hepsi yanlis Muslaman degil diyebilir ki ne kadar otorite.

Yani temel problem gene duruyor. Egitimin kaynagi secularizmden mi geliyor yoksa dinsel kurallardan mi ? Ki hatirlarsin Ingiltere bir ara Islam hukukunu gundeme getirdi bazi davalarda problem cikti Muslumanlar icin gene Almanya'da benzer bir karar alindi kiyametler koptu.

Egitim derken gene secularizmi kaynak aliyoruz daha cok.

Bosver (: Niye cevap yazdim ben de bilmiyorum.

Daha toleransli ve daha insancil olursak -her Musluman teroristtir, ateistler her køtulugu yapar, Batililar salaktir, Dogulular salaktir, vs. vs. - gibi ønyargilar da biterse sorun kalmaz.

Fener ølmus onu kutlayalim (:

Hic onyargili insan degilim

Ben tum Atesitlerin Terorist oldugunu yazmiyorum

Iclerinde iyi huylu insanlkarda ola bilir yani hic kimseye zarari dokunmayan

Amma Atesitliyi savunan birine kotgu bakarim onyargili bakarim

Aslinda Konunu buraya cekmemde sebeb

Cocuklara yapilan cizgi filimlerde arkadasin biri neden Sex ve ya ****o cinsellik ogeleri kullaniyorlar

Bende Kucuk yasdan insanlario O turlu Dunyevi hisllerle Cinselige yonlendirisen

Tabiki o genclikde harab olur

Mukkades Kitabizimda O kadar Guzel bilgiler var ki

Bazi Donemlerde hangi devletrin veya Kendini Din Donu altinda gilzeden Sarlatanlarin yaptiklarini Islama bagliyamazsiniz

Kucuk cocuklarin kucuk yasda bu yolla zorlanmasi onlarin Zinaya tesvik etmeden baska bir sey degilidr...

(Zinaya yaklaşmayın! O; hayasızlık, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur.) [İsra 32]

(Müminlere söyle, harama bakmasınlar ve avret yerlerini haramdan korusunlar!) [Nur 31, 32]

(Müminler, namazlarını huşu içinde kılar, boş, lüzumsuz şeylerden yüz çevirir, zekatlarını verir, iffetlerini korur, emanet ve ahidlerine riayet ederler.) [Müminun 1-8]

(Fuhşun açığına da, gizlisine de yaklaşmayın!) [Enam 151]

(Allah indinde zinadan büyük günah yoktur.) [R. Nasıhin]

(Sizin için en çok korktuğum şey zinadır.) [Taberani]

(Zina etmeyin, kadınlarınızın cazibesi [güzelliği, çekiciliği, albenisi] ve sevgisi gider, soğukluk başlar.) [İ. Neccar]

(Bir yerde, zina ve riba çoğalırsa, o yerin halkı, belaya maruz kalır.) [Hakim]

(Zinaya devam eden, putperest gibidir.) [Harâiti]

(Kötü kadınlar, çoğalıp, zina toplum içinde yayılırsa, halk, daha önce görülmemiş bulaşıcı hastalıklara maruz kalır) [Beyheki]

(Namusunuzu koruyun, zina etmeyin! Namusunu koruyana Cennet vardır.) [Hakim]

(Kötülükten korunmak için, nikahlı yaşayın ve iffetli olun!) [İbni Asakir]

(Onun bunun karısını, kızını ayartan bizden değildir.) [İ. Ahmed]

(Zina eden, aynı şeye maruz kalır.) [İ.Neccar]

Kalin yazdigim alimlerden getirdigi sitatlar

Bu forumda hic kimse bu yazilanlarin yanlis oldugunu hic bir zaman ispatlayamaz

Dunya uzerinde Zina dan toreyen suclar cinayetler diz boyu

fark etmez kendini musluman, ve ya hansi dinden sayan

Bu yazdiklarim tum insan oglu icin gecerlidir

Bence Islam Dinini bir az arastirin orda hayatla ilgili cok gerekli ve EN DOGRU BILGILER MEVCUTDUR!!!!

Bu kadar uçmanıza gerek yok.İnsanlar doğuştan mı kötüdür yoksa sonradan mı kötü olur sorusuna yanıt arayın,John Locke okuyun ve Lost'daki John Locke'dan göndermeler okuyun,Komünist Manifesto ve Das Kapital'i okuyun yeterli olur.Belirli takım insanları parasal gücüyle dünyayı yönettikleri belli.Sen yorulurum diye günlük 100TL ye hizmetçi tutup işini yaptırabiliyorsan,o adam da yönetme gücünü kendinde bulur.

Geri
Üst Alt