- 27 Ocak 2010
- 58.771
- 30.406
- 3.363
Cevap: İlluminati

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
basdan asagi zibidi bir resim
her yerinden zaten .. yagiyor resmen
bu foto yu veya resmi cekenin allah belasini versin
Sikkofield reisin Atatürk'ün ile ilgili yazısının yorumsuz olarak koyuyorum. Sabırla okuyun ama...
michael sikkofield: Atatürk Neden Öldü(rüldü)?
Benim koyduğum resimden sonra yazdığın için üstüme alınıyorum.Evet bazıları işi gerçekten çok abartıyor,saçma sapan zorlama çıkarmalar yaparak insanları hepten soğutuyorlar.Buna bende katılıyorum haklısın.Bi de şey moda oldu he.Nereden birşey çıkartabilirim arayışı.Yakında dötüm üçgene benziyor ortasında da delik var o da göz diyerek resimlerini koyar insanlar yani.
Konu dikkat çekici müzik dünyasındakiler gerçekçi gibi duruyor ama atamızı bu konuya çekmiyelim beyler lütfen bu konuda adı geçmesin.
Sağda solda çok duydum mason diyenleri ama hiç biri birşey bilmiyor kulaktan dolma laflarla konuşuyorlar hep atamıza sonsuz saygı gösterelim lütfen.
2.si iskeletlerin 3 ü masonik duruş dedikleri şekilde duruyor..Atatürk ünde böyle bir çok fotoğrafı var..Mason demiyorum ama duruşu mason duruşu :allaalla6vr:
![]()
3. ve son olarak ''ters haçlar''..Bunlarda satan işaretleri..
Eminim daha fazla vardır..Bu kadarını görebiliyorum..
Bi de şu var yani..
Atatürk mason olsa ne oluuuuur olmasa ne olur..
Banane adamın hayatından yaşamından inancından..
Bu memleket, sayesinde dirilmiş mi dirilmemiş mi ona bakarım ben..
Konumuza dönelim ben derim![]()
Buraya Atatürk'ün bu pozunu masonik duruşuna örnek olarak gösteriyorsunda , ne diye delikanlı gibi Atatürk'ün mason olduğunu söylemiyorsunda , evirip kıvırıpta mason demiyorum ama böyle çok pozu var gibi eveleyip geveliyorsun , he gerçi sizin genetiğinizde var bu .