Illuminati

Cevap: İlluminati

4d55e22e.jpg

O efsane adayı mesajda küfür de vardı ama sabah editlenmiş. :) Onunla beraber çok komik bir görüntü veriyordu. :D

[video=youtube;pX0DcNXbGLQ]https://www.youtube.com/watch?v=pX0DcNXbGLQ[/video]

son singleında ceza sistem ve yeni dünya düzeni eleştirisi yapmış

ve 42. saniyeden sonra firavuna tapan, kareli yolları boya siyaha falan diyerek bunları işaret ediyo

sonra da "köprüyü geçip alayına rest çektim" falan diyo

ceza dikkat et seni de maykıl ceksın abinin yanına postalamasınlar

srtb.jpg

allseeingeye.jpg

Dansçılar üçgeni oluştururken,Sertap eliyle göz yapıyor ve başı da göz bebeği oluyor.

Aslında rastgele olarak pek çok şeyde bu tarz masonik simgelere rastlanabiliyor.İsteyerek yada istemeyerek...

Bi de şey moda oldu he.Nereden birşey çıkartabilirim arayışı.Yakında dötüm üçgene benziyor ortasında da delik var o da göz diyerek resimlerini koyar insanlar yani.

Bi de şey moda oldu he.Nereden birşey çıkartabilirim arayışı.Yakında dötüm üçgene benziyor ortasında da delik var o da göz diyerek resimlerini koyar insanlar yani.
Benim koyduğum resimden sonra yazdığın için üstüme alınıyorum.Evet bazıları işi gerçekten çok abartıyor,saçma sapan zorlama çıkarmalar yaparak insanları hepten soğutuyorlar.Buna bende katılıyorum haklısın.

Benim koyduğum resme gelirsek,yahu arkadaş dünya üzerinde,insanların hayal gücünde milyarlarca figür var,sen gidiyorsun bunu seçiyorsun ve şarkının finalinde gözümüze gözümüze sokuyorsun,bu hareket bi 5-6 saniye kalıyor ekranda.Bu kadarıda tesadüf olabilir mi sizce?

Konu dikkat çekici müzik dünyasındakiler gerçekçi gibi duruyor ama atamızı bu konuya çekmiyelim beyler lütfen bu konuda adı geçmesin.:)

Sağda solda çok duydum mason diyenleri ama hiç biri birşey bilmiyor kulaktan dolma laflarla konuşuyorlar hep atamıza sonsuz saygı gösterelim lütfen.

Konu dikkat çekici müzik dünyasındakiler gerçekçi gibi duruyor ama atamızı bu konuya çekmiyelim beyler lütfen bu konuda adı geçmesin.:)

Sağda solda çok duydum mason diyenleri ama hiç biri birşey bilmiyor kulaktan dolma laflarla konuşuyorlar hep atamıza sonsuz saygı gösterelim lütfen.

Kardeşim Atatürk ile ilgili baya bir araştırma yaptım. Kesinlikle mason değil. ( Olsa bile bizi ilgilendirmez ). Atatürk'ün mason olduğu yalandır.

2.si iskeletlerin 3 ü masonik duruş dedikleri şekilde duruyor..Atatürk ünde böyle bir çok fotoğrafı var..Mason demiyorum ama duruşu mason duruşu :allaalla6vr:

5483080_3.jpg

3. ve son olarak ''ters haçlar''..Bunlarda satan işaretleri..

Eminim daha fazla vardır..Bu kadarını görebiliyorum..

Buraya Atatürk'ün bu pozunu masonik duruşuna örnek olarak gösteriyorsunda , ne diye delikanlı gibi Atatürk'ün mason olduğunu söylemiyorsunda , evirip kıvırıpta mason demiyorum ama böyle çok pozu var gibi eveleyip geveliyorsun , he gerçi sizin genetiğinizde var bu .

Atatürk mason olsa ne olucak olmasa nolucak ya? Adamlar beynimize işliyorlar böyle boş işlerle uğraştırıyorlar.

Buyrun bu video'ya bakın.

[video=youtube;NqAEC7GSNZA]https://www.youtube.com/watch?v=NqAEC7GSNZA[/video]

6 yı zamanında nasılda işlemiş adamlar.

Veeeeeeeeee bingo diğer video aynısının ingilizce versiyonu....Büdünün six veya çaktırmadan ve bilerek s_e_x demeden önceki hareketlerine bakın. Hatta ekranda 6 yazısı dururken büdünün veya bert'in 6'nın ortasındaki yuvarlaga tek gözünü nasıl denk getirttiğinede bakın.

[video=youtube;nKfY6kapyBY]https://www.youtube.com/watch?v=nKfY6kapyBY[/video]

konuya soyle bir goz gezdirdimde tabirlerin cogu Fringe dizisinde isleniyor. :D

Bi de şu var yani..

Atatürk mason olsa ne oluuuuur olmasa ne olur.. :)

Banane adamın hayatından yaşamından inancından.. :)

Bu memleket, sayesinde dirilmiş mi dirilmemiş mi ona bakarım ben..

Konumuza dönelim ben derim :)

Buraya Atatürk'ün bu pozunu masonik duruşuna örnek olarak gösteriyorsunda , ne diye delikanlı gibi Atatürk'ün mason olduğunu söylemiyorsunda , evirip kıvırıpta mason demiyorum ama böyle çok pozu var gibi eveleyip geveliyorsun , he gerçi sizin genetiğinizde var bu .

Senin yüzünden ceza almaya değmez..

O genetik lafını çıktığı yere iade ediyorum..

Üstte gönderdiğim post duruyor..Bu kapağı da iyi günlerde kullanmanı dilerim..

Atatürke Mason diyenlerin kimler olduklarını ve amaçlarını birazcık okuyan herkes biliyor. Ayrıca beyler Atatürk ciklet değil kavga edecekseniz başka bir konu üzerinden edin. Her mesajada Atayı eklemeyin lütfen.

Etiketleme yapıyorsunuz kusura bakmayın..

En üstte mesajım gayet açık..

Etiketleme yapmadan, Atatürk ün ne olduğu benim gram umrumda değil, ne ye inandığı da keza öyle..

Beni total i ilgilendirir..Ameli..Ameli memleketime hayırlıydı baştacı ettik..

Geri
Üst Alt