Illuminati

Cevap: İlluminati

Forumda bikaç başlıkta son bir aydır seviye oldukça yüksek durumda. :005:

Lan Sikkofield hiyarinin yazisini ekrandan okuya okuya goz kalmadi. Manyak manyak yorumlar da katmis: :D

Bakın Erbakan gerçekten de bir yobazdı. Aşırı yobaz bir cemaati de vardı. Zaten yobazlığı da olmasa, bi de orta açabilse adam Real Madrid'de oynardı lan. Fakat ben değil miydim Atatürk için "onun inancından sana ne, bıraktığı mirasa ve yaptıklarına baksana sen" diyen? Erbakan'ın yobazlığı yüzünden neden adamın komple üstünü çiziyorsun sen? Boş adam değildi Erbakan, fizikçiydi, mühendisti, profesördü ve harbi siyasetçiydi.

Atatürk'ün vermiş olduğu pozun gerçeği ne masonluk ne başka birşey bunu düşünmek sadece sığ beyinlerin düşüncesi..

İşin aslı o siroz olduğu için midesi şişiyordu ve onu sarmıştı ve resimlerde güçsüz bir lider gibi gözükmemek için elini oraya koyup tutuyordu,geçmiş sayfalara baktımda saçma sapan şeyler yazılmış yok elini koyacak yer bulamamış felan..

Tek kelimeyle komedi..

Illimunati yikilsa ne olacak. Bataklik-sinek meselesi. Sonra tumutuntali diye birsey cikacak vs. vs. Cøzum Illimunati'yi yikmak degil onu ortaya cikartan ve daha sonra yenilerini cikartacak olan sistemi yikmak.

Illimunati yikilsa ne olacak. Bataklik-sinek meselesi. Sonra tumutuntali diye birsey cikacak vs. vs. Cøzum Illimunati'yi yikmak degil onu ortaya cikartan ve daha sonra yenilerini cikartacak olan sistemi yikmak.

Bu da bir ütopya.Öncelikle insanlar doğuştan mı kötüdür yoksa sonradan mı kötü olur sorusuna net bir cevap verilmesi gerekiyor.Eğer doğuştan kötü ise bunu asla gerçekleştiremezsin çünkü rekabet etmek ve yönetmek güdüsü insanın içinde gelen fabrikasyon bir özellik olacak.Eğer sonradan kötü oluyorlarsa,bu sefer kötülüğü yok etmen gerekir.Çünkü yok edemediğin sürece içinde amaçları için haksız rekabet edebilen,yöneten ve yokedebilen insanlar her zaman olacak.

siz bu illuminatiyi gördünüz mü

hayır

gördüm şahitlerim var.

barack-obama-signature.jpg

İllüminatör olduk

mavi renkli kalemle attırmış

Termodinamiğin birinci yasası: Güçlü olan yönetir. Para en büyük güçtür. Sonuç, parası olan yönetir. Yani böyle bir tarikat, topluluk, grup vs. olması normal. Ama niye bunlar kliplerin içinde, reklamların köşesinde gizli işaretler koyuyorlar? Bilinçaltımıza yerleşmek mi? Sebep ne? Yönet sen, zaten para sende, yönetceksin. Koskoca ülkeleri karıştıyor bu adamlar. Bu adamların yönetmesini istemiyorsak 6 milyar kişi olarak cilalı taş devrendeki insanlar gibi olmamız lazım. Bana uyar pek uzak sayılmam, var mısınız o zaman bu tarikatı yıkmaya?*

Abi onu bunu yönet yönet nereye kadar, biraz eğlenmek istediklerinde de oraya buraya simge koyuyorlar sanırım. İnsan yaptığı şeyin bilinmesini ister ya o şekil. Yalnız şu çizgi filmlerdeki cinsellik içerikli mesajların amacını çözemedim hayır şeytana tapıyorlar ondan falan çok saçma da amaç nedir harbi anlayamıyorum.

Her sayfada 5 mesaj Atatürk ile ilgili masonsa mason türkse türk sebutaycıysa sebutaycı her seyden önce adam gibi adam gerisi beni ilgilendirmez

Yahu Atatürk gibi bir deha sabetayist olabilir mi... Gelecekten göndermişler terminatörmüş deseler daha inandırıcı olur benim gözümde. Her türlü dogmanın karşısında olan adam 666 yılından bir şarlatanın müridi mi olacak?

Geri
Üst Alt