Illuminati

Cevap: İlluminati

Bu malın İlluminati ile ne alakası olabilir özentilikten yapmıs o hareket :lol:

gülen cemaati kime yakındır?

Forumumuzda gün geçmiyorki bir konu daha cemaate bağlanmasın. Bravo.. ABD-Gülen cemaati ilişkisini kanıtlayan tek bir delil ortaya koyamazken Yaptığınız şey kolaya kaçmaktan başka birşey değildir.. Çünkü böylesi işinize gelmektedir. Sinan Çetin Uluslararası Türkçe Olimpiyatlarında çok güzel bir konuşma yaptı.. Milliyetçiliği; farklı algılayan ve bu uğurda insanları öldürüp asıp kesmeyi esas alan, huzuru usulsüzlüklerle getirmeye çalışanlara bırakmadığı için teşekkür etti organizasyon sahibi Gülen'e.. Biliyorum gene anlamayacak işinize geldği gibi değerlendireceksiniz.. Bilin ki ben de cemaatçi falan değilim ama eğitim ve ülkemizin tanıtımı konusundaki yaptıklarını görmeyecek kadar da âma değilim.. Mauritius'ta horoz osursa cemaattan bilen zihniyet baydı artık, belirtmek istedim..

Adamlar sembollere önem veriyor

111111111.jpg

Bu sembollerle bize ne vermek istiyorlar ?

İlluminati'ye nasıl çekebileceklerini düşünüyorlar bu hareketlerle ?

Forumumuzda gün geçmiyorki bir konu daha cemaate bağlanmasın. Bravo.. ABD-Gülen cemaati ilişkisini kanıtlayan tek bir delil ortaya koyamazken Yaptığınız şey kolaya kaçmaktan başka birşey değildir.. Çünkü böylesi işinize gelmektedir. Sinan Çetin Uluslararası Türkçe Olimpiyatlarında çok güzel bir konuşma yaptı.. Milliyetçiliği; farklı algılayan ve bu uğurda insanları öldürüp asıp kesmeyi esas alan, huzuru usulsüzlüklerle getirmeye çalışanlara bırakmadığı için teşekkür etti organizasyon sahibi Gülen'e.. Biliyorum gene anlamayacak işinize geldği gibi değerlendireceksiniz.. Bilin ki ben de cemaatçi falan değilim ama eğitim ve ülkemizin tanıtımı konusundaki yaptıklarını görmeyecek kadar da âma değilim.. Mauritius'ta horoz osursa cemaattan bilen zihniyet baydı artık, belirtmek istedim..

Tayyipe kadar siyeseti,oy kullanmayı dahi yasaklayan tek amacının din,sevgi,dostluk kardeşlik olduğunu söyleyen cemaat şuan ülkeyi Tayyip aracılığıyla yönetiyorsa kimse bunun planlı bir yapılanma olmadığını,en başından beri asıl amacın bu olmadığını söyleyemez.Ee ne var bunda diyebilirsin şimdi normal karşılarım ya çok iyi niyetlisin yada neyse işte...

Adamlar sembollere önem veriyor

111111111.jpg

Bu sembollerle bize ne vermek istiyorlar ?

İlluminati'ye nasıl çekebileceklerini düşünüyorlar bu hareketlerle ?

amaçlarına ulaştılar bile dostum

dünyanın bir ucunda bir Galatasaray taraftar forumunda bile kendilerinden sayfalarca bahsettirdiler

sikkofielde o bloğu yazdırdılar

(o adamın artniyetli olduğunu söylemiyorum dolaylı olarak onlara hizmet etmek zorunda kaldığından bahsediyorum

ama sikko da bunu yer yer açıklıyo, kendisinin de bunları açıklamasının onların işine geldiğini söylüyo)

bana,sana burada klipler videolar paylaştırdılar

onlar fitili ateşledi

"masonlar tek gözünü kapatır" dedi

"eliyle yuvarlak yapar" dedi

şimdi biz ozan doğulunun eliyle 6 işareti yaptığını görüp bu adama kadar ulaşmışlar

diye şaşırıyoruz

ne kadar büyük olduklarını görüyoruz

bunlar bilmemizi istmeselerdi bilmezdik

ama bilmemizi istiyolar

bu konuda zeitgeist belgeselini izlemiştim ilk olarak

muhtemelen onu da onlar çektirdi

amaçları kendi reklamlarını yapmaktı

yoksa beni kendi halime bıraksalar çözemezdim kendi kendilerine ikiz kuleleri uçurup başka ülkeye savaş açacak kadar güçlü ve acımasız olacaklarını

çizgifilmlere koydukları gizli görüntüleri de dünyada ahlakı bozmak olduğunu düşünüyorum

galiba onların inancına göre dünyada ahlaksızlık pislik artıp doruk noktasına çıkınca lucifer dünyaya inecek

yani bundan çok emin değilim biraz araştırmak lazım ama öyle birşey olabilir

dostum dinde mantık aranmaz

zaten mantıklı olsa herkes inanır

bir tane ilah gelse dünyaya bir kaç mucize gerçekleştirse ona inanmaktan başka çaren kalmazdı

ama şimdi bilmediğin bazı kişilere göre hiç olmayan bir güce inanıyoruz

bu mantıklı birşey değil

hiç görmediğin duymadığın bir güce inanmak onun için günde 5 kere namaz kılmak

ona secde etmek mantıklı şeyler değil veya oruç tutmak

zaten o yüzden bunları yapmamızın yaratıcı katında değeri çok büyük

mantıksal olarak kanıtlanamyan bir şeye bu derece inanmak güvenmek her istediğini koşulsuz sorgusuz yerine getirmek asılolan

BANA GÖRE

yani benim dinden anladığım bu

tabiyki kimseye fetva vermek haddime değil

neden matikli olmasinki

Bu kadar varligi yaratan kim o zaman?

kendi kendiligindenmi ortaya cikti?

Yasadigimiz Dunya dedigimiz bu Planetmi ne 1 sm Gunese yakin olsa istiden kavrulur 1sm uzak olsa soguktan donardik

bence hicte mantiksiz degildir

Sorgulamadan sevgi ve saygidan ibadet bahs etmek istiyorsan orasi ayri

azicik kafasi olan adam mantigi gore bilir bence

Bu da bir ütopya.Öncelikle insanlar doğuştan mı kötüdür yoksa sonradan mı kötü olur sorusuna net bir cevap verilmesi gerekiyor.Eğer doğuştan kötü ise bunu asla gerçekleştiremezsin çünkü rekabet etmek ve yönetmek güdüsü insanın içinde gelen fabrikasyon bir özellik olacak.Eğer sonradan kötü oluyorlarsa,bu sefer kötülüğü yok etmen gerekir.Çünkü yok edemediğin sürece içinde amaçları için haksız rekabet edebilen,yöneten ve yokedebilen insanlar her zaman olacak.

yeni dogmus bir bebegin hic bir sucu yoktur melekdir

buydukce kotulukle sytanla karsilasir eger kendini nefsine kurban verirse seytanin oyuncagi olur

İnanç konusunu hiç açmayalım herkes düşündüğü hayatı yaşar,ama benim nacizene yorumum çok zeki insanların inançlarının zayıf olmasına hayret ediyorum,bir laf var,alimler içinde ki cahile kızmamak lazım çünkü cahildir ve alimlerle belki birşey öğrenebilir,ama cahiller içinde ki alime kızmak lazım,düşünen adamların bu işi daha net anlaması lazım ama herhalde kendini üstün görme çabası insanlarda şirke kadar gidiyor ve sarpa sarıyor..

Neyse iyi geceler kafam kazan gibi zaten herkes kafasına göre takılsın ..

Termodinamiğin birinci yasası: Güçlü olan yönetir. Para en büyük güçtür. Sonuç, parası olan yönetir. Yani böyle bir tarikat, topluluk, grup vs. olması normal. Ama niye bunlar kliplerin içinde, reklamların köşesinde gizli işaretler koyuyorlar? Bilinçaltımıza yerleşmek mi? Sebep ne? Yönet sen, zaten para sende, yönetceksin. Koskoca ülkeleri karıştıyor bu adamlar. Bu adamların yönetmesini istemiyorsak 6 milyar kişi olarak cilalı taş devrendeki insanlar gibi olmamız lazım. Bana uyar pek uzak sayılmam, var mısınız o zaman bu tarikatı yıkmaya?*

iste yazinin sonundaki soruya basinda cevap vermissin

Insanlari Dunyevi Hisllere sartlanduirip

Seytanin yoluna cekiyorlar

Insanlar Basari Para icin her yolun mubah oldugunu dusunuyorlar ve kendilerini buna endeksliyorlar

1 milyon serefsiz insani yonetmek ,1 serefli insani yonetmekden kolaydir

Abi onu bunu yönet yönet nereye kadar, biraz eğlenmek istediklerinde de oraya buraya simge koyuyorlar sanırım. İnsan yaptığı şeyin bilinmesini ister ya o şekil. Yalnız şu çizgi filmlerdeki cinsellik içerikli mesajların amacını çözemedim hayır şeytana tapıyorlar ondan falan çok saçma da amaç nedir harbi anlayamıyorum.

Entresan olan neden anliyamiyorsundur?

Cinsellik nedir?

5 Dakikalik Hazz almak icin atraksyon yapmakmi? Yoksa Allah yolunda insanlik neslini artirmak icin yapilan ibadetmi?

Ikisi arasindaki farki biliyormusun?

Yeni Dogmuscocouk bir melektir onun hic bir gunahi yoktur

Sen o cocuklara 1 ci sorudaki Cinselligi anlatsan kafasina oyle soksan

Olay bitmisdir zaten vede bu gun yasadigimiz dunyadaki olan olaylari gorursun

Uzun surmeyen evlilikler,babasi soyu kani belli olmayan insanlar ortaya cikar

Kisaca seytana ibadet eden insanlar cikar

Bu kadar Basit

Bunlarin tamamen istediklerini henüz anlamis degilim.

Insanlari yavas yavas dinden uzaklastirmakmi istedikleri?

Elbette Insan Dinden uzaklasdikca Allahdan Uzaklasir

Allah korkusu olmayan insanda her kotulugu yapa bilecek duruma gelmisdir demek

Kotuluk yapan insanlarida kontrol etmek o kadarda zor degildir

Cunki Bu Dunyada hep bir zaafi vardir ve rahat kontrol edile bilir duruma gelmisdir

Geri
Üst Alt