Illuminati

Cevap: İlluminati

BrazZers'ın Z'si de bir işaret mi acaba?

Rothshild rockefeller :)

[video=youtube;CTZw3PdytIs]https://www.youtube.com/watch?v=CTZw3PdytIs[/video]

necmettin erbakan bu konuya değiniyor.:)

Dünyayı rockefeller'in yönettiği israil'in amacı falan filan .:)

Beyler MichaelSikkofield blogunun okuyorum o bittikten sonra önerebileceğiniz bir kitap varmı bu konu hakkında ?

Entresan olan neden anliyamiyorsundur?

Cinsellik nedir?

5 Dakikalik Hazz almak icin atraksyon yapmakmi? Yoksa Allah yolunda insanlik neslini artirmak icin yapilan ibadetmi?

Ikisi arasindaki farki biliyormusun?

Yeni Dogmuscocouk bir melektir onun hic bir gunahi yoktur

Sen o cocuklara 1 ci sorudaki Cinselligi anlatsan kafasina oyle soksan

Olay bitmisdir zaten vede bu gun yasadigimiz dunyadaki olan olaylari gorursun

Uzun surmeyen evlilikler,babasi soyu kani belli olmayan insanlar ortaya cikar

Kisaca seytana ibadet eden insanlar cikar

Bu kadar Basit

Her hazzın sonunda çocuk olmak zorunda mı öyle yazmışsın da?*

Her hazzın sonunda çocuk olmak zorunda mı öyle yazmışsın da?*

Oncayazdigim satirin icinden cikardigin soru ve ya sonuc bumu yani? ;)

Cocuk olmak felan zorundadir demedim bu allahin bileceyi bir isdir

Nedeki Burda foruma Koca ve Kari arasinda olan ilsikiyide anlatacak degilim

Anlatmak istedigim insanlari boyle 5 dakikalik hazz(Dunyevi Hissler) icin meshru yollara sapik yollara yonelnediyorlar

Akli basindaki bir kisi Karisi,Kardesive ya Cocuguyla ****o seyr edermi?

Veya Cocuguna ****o seyr etdirirmi?

SAapikligin tekidir belkide ornekleri vardir belkide yakin gelicekde olacaktir

Bu gun Florte(ismini yanlis yaza bilirim demek istedigimevlilik oncesi cinsdel iliski) olumlu bakan bir toplum yakin gelecekdede ailece ****o bile seyr ede bilir

bunda iyi bir sey oldugunu sanmiyorum ;)

anlatmak istedigim o

neden matikli olmasinki

Bu kadar varligi yaratan kim o zaman?

kendi kendiligindenmi ortaya cikti?

Yasadigimiz Dunya dedigimiz bu Planetmi ne 1 sm Gunese yakin olsa istiden kavrulur 1sm uzak olsa soguktan donardik

bence hicte mantiksiz degildir

Sorgulamadan sevgi ve saygidan ibadet bahs etmek istiyorsan orasi ayri

azicik kafasi olan adam mantigi gore bilir bence

tamamdır haklısın genel olarak da şunu düzeltiyim bir kardeşin olarak

dunyaninhareketleri-1_clip_image004.jpg

dünyanın yörüngesi bu şekildedir

güneş etrafında düzgün olarak dönmez

"dünya en yakın noktasında güneş’ten 147 milyon km, en uzak noktasında ise 157 milyon km uzakta döner."

yakın nokta ile uzak nokta arasında 10 milyon km vardır
"

doğrusu ancak şu olabilirmiş

"dünya 1 derece daha dik dursaydı yanardık"

terim-den-ince-mesajlar-1575048.Jpeg

fatih terimin kafasını falan koyanlar vardı önceki sayfalar da

ama asıl burada eliyle bir işaret yapmış :asd:

milliyette var bu resim

haberin başlığı da terimden ince mesajlar :eek:

"dünya en yakın noktasında güneş’ten 147 milyon km, en uzak noktasında ise 157 milyon km uzakta döner."

"

soylemek istedigimde zaten odur

rakamlara fazla takmamak gerek

luxor.jpg

luxor_2.jpg

burası da las vegas

adamlar o çok sevdikleri piramitlerini buraya da süs olarak kondurmuş

piramitin zirve noktasına da o gözü andıran kısmı koymuşlar

bırakın böyle şeyleri düşünmeyin yahu yaşayın hayatı :) böyle şeylere kafa yormak adamın psikolojisini bozar 4-5 sayfa yazılanlara baktım sonra tırsar gibi oldum bıraktım

Forumumuzda gün geçmiyorki bir konu daha cemaate bağlanmasın. Bravo.. ABD-Gülen cemaati ilişkisini kanıtlayan tek bir delil ortaya koyamazken Yaptığınız şey kolaya kaçmaktan başka birşey değildir.. Çünkü böylesi işinize gelmektedir. Sinan Çetin Uluslararası Türkçe Olimpiyatlarında çok güzel bir konuşma yaptı.. Milliyetçiliği; farklı algılayan ve bu uğurda insanları öldürüp asıp kesmeyi esas alan, huzuru usulsüzlüklerle getirmeye çalışanlara bırakmadığı için teşekkür etti organizasyon sahibi Gülen'e.. Biliyorum gene anlamayacak işinize geldği gibi değerlendireceksiniz.. Bilin ki ben de cemaatçi falan değilim ama eğitim ve ülkemizin tanıtımı konusundaki yaptıklarını görmeyecek kadar da âma değilim.. Mauritius'ta horoz osursa cemaattan bilen zihniyet baydı artık, belirtmek istedim..

bırak bu masalları cemaat dediğin şey illiumunati zırvasından çok daha tehlikeli bu ülke adına,içten içe milletin genlerine işliyorlar haberiniz yok.

"

En son Tusunami felaketinde dunya 11 cm sapti yerinden (: Benzer yok 2 cm yakin olsa su olsa bu olsa deniliyor da gene benzer aci seklinde. Ne olurdu eger bøyle olmasa øteki turlu olsa insanoglu olmazdi.

Elbette Insan Dinden uzaklasdikca Allahdan Uzaklasir

Allah korkusu olmayan insanda her kotulugu yapa bilecek duruma gelmisdir demek

Kotuluk yapan insanlarida kontrol etmek o kadarda zor degildir

Cunki Bu Dunyada hep bir zaafi vardir ve rahat kontrol edile bilir duruma gelmisdir

Yanlis. Dunyada en fazla ateist olan bølgelerden biri Iskandinavya'dir. Hemen Breivik ørnegini vermeyin gene onun da degisik sebepleri var ve ekstrem bir olay. Kimse kimseye kolay kolay køtuluk yapmaz. Gene Tanri inanisinin az oldugu ulkeler Tanri inanisinin cok fazla oldugu ulkelerden daha guvenlidir. Avustralya falan inanislari cok guclu degildir fakat guvenli ulkelerdir. Ve herkes surekli køtuluk pesinde kosmaz. Sokak ortasinda insanlar sucsuz yere øldurulmez vs. vs.

Gøcmen konusuna geleceksek orda kafalari duruyor fakat onu da kendilerine gøre bizim kadar toleransli degil diyorlar ve suc oranlarinin en yuksek oldugu kesim gøcmenler yani inanisin guclu oldugu kesim. Onun disinda suc orani az diger inanisli ulkelere gøre.

Kimin kafasini kesiyor kimleri ølduruyor bu lanet olasi Allah'a inanmayan ateistler ( bir sekilde dininden uzaklasan Allah korkusu olmayan kimseler ) ? Tarihte cogu katliamlar din adina yapilmis, din adina insanlarin kafalari kesilmis vs. vs. Su anda bile cogu ølumun mesrulastirilmasi din adina yapiliyor ? Hangi ateist grup ya da kisiler simdi dini dislayarak ølmeyi mesrulastiriliyor ve inananlari ølduruyor vs. vs.

Aristo mantigi her zamanki gibi. Gerceklikte isler hic de øyle gitmiyor. Lanet olasi ateistler nedense Filistin icin de yuruyorlar, gøcmenler icin de yuruyorlar, ********ler gibi lanetliler de onlara katiliyor, gøcmenlerle birlikte oluyor bu lanet olasi Allah korkusu olmayan ateistler vs. vs.

Edit: E.s.c.i.n.s.e.l kelimesi de yasaklanmis (:

Gene en fazla savas tamtamlarini calanlar inanisli kisiler. Buna karsi yuruyenlerden bir grup da ateistler. Ne oldu Amerika Irak'a saldirirken mesrulugunu Allasizliktan mi almaya calisti yoksa dinden mi almaya calisti Hristiyan søylemleri mi kullandi ? Sebep petrol falan bu bir gercek fakat mesrulugunu demokrasi dedigi kadar kendi iclerinden Hristiyan søylemler kullanarak kazandilar. El Kaide mesrulugunu nerden aliyor ve insanlari ølduruyor ?

Nedense hep bu savas tamtamlarina karsi cikanlar da Allah korkusu olmayan dininden uzaklasan kimseler ve gene en toleransli da onlar Avrupa'da. Nedense yapilan katliamlarin hepsi onlar extrem ya dini anlamiyorlar deyip gecistirilip atiliyor.

Kendi tarihinize bakin biraz. Yavuz seferinde tarihcilerin birlestigi rakam 40.000 Allevi'yi ne diye katletti din disi yerden mi aldi mesrulugunu øldururken yoksa dinden mi ? Iran ve Osmanli ikiside fetva veriyorlardi bunlar dinsiz diye. Gene Irak ve Iran savasi benzer dinci søylemler kullandilar. Nedense pratikte hersey farklilasiyor.

Din dusmani falan degilim. Birakin artik su Aristo mantigini Allah korkusu olmayanlar esittir sudur budur gibi seyleri. Inanan birisinin ne kadar argumani varsa inanmayanlarin da var ve Allah korkusu olmayanlar da øyle øcuuuuuuu biz køtuluge geldik øcuuuuuuu deyip gezmiyorlar.

Neymis kani soyu sopu belli degilmis. Ne olmus belli degilse ne olmus yani. Bunlar køtu yola mi dusmus insan mi øldurmusler, gerizekali mi olmuslar ne olmuslar bunlara ? Soyu sopu belli olanlar iyilik abidesi de evlilik disi cocuk olanlar køtuluk abidesi mi?

Birakin bunlari. Hersey sunulan sosyal sartlarla alakali. Turkiye'de bøyle bir durumda køtu sonuclar dogabilir. Iyi olan ulkede soyu sopu belli degildir fakat o cocuk gider muhendis de olur bilim adami da olabilir. Hatta soyu sopu belli olan diger ulkelerdeki cogu cocuktan daha iyi bir konum elde edebilir vs. vs. Aristo mantigi ile dønmuyor dunya. Soyu sopu belli olanlardan da var cok fazla køtu insan.

Direk sosyal sartlarla devletin sundugu olanaklarla ilgili seyler Aristo mantigi icinde toz buz ediliyor. Evet Turkiye'de sonuc husran olabilir ve fakat sosyal sartlar iyiyse bir ulkede o cocugun sonu husran falan olmaz. Devleti de muhtac etmez annesini baska seyler yapmaya ve cocuguna da bakar aldigi yardim paralari vs. vs. ile.

Birey inanisli da olsa køtu olabilir inanisli olmasa da køtu olabilir. Ve gørunen øyleki ateistlerden su anda bircogu cok daha toleransli cok daha insancil cok daha baristan yana insanlar.

Yahu bu konu hala duruyor mu? Kaç kere dedik, çocukları uyutmak için uydurulmuş bir masal diye. :) Kapatın gitsin.

Para sahibi, guc sahibi beyinsiz insanlari istedigi gibi yonetir. Ister dinsiz, ister dindar. Her kesi bir turlu yonetiyorlar. Onemli olan dinini oldugu sekilde kendi vicdanimiz ile yasayabilmek.

İstemiyorsan girmessin abicim

Benimde bir kaç tanıdık var konuyu anlamıyor böyle atıp tutuyor o geldi aklıma

İstemiyorum ama giriyorum konuya. :) Ayrıca beni ne tanıyorsun ki konuyla ilgili bilgime laf edebiliyorsun, kardeşim. Bak işine hadi canım. :)

Geri
Üst Alt