Illuminati

Cevap: İlluminati

yaşar nurinin programlarda çıkmasının tek nedeni atarlı giderli konuşması

insanlar reenkarnasyona takmış kafayı

yeniden doğduğunu farketmiyosan reenkarne olsan ne olur

ensesi olmayan arkadaş cevabı güzel verdi yaşara

Yalnız benim 1995 yılında piyasaya sürülmüş bu oyun kartlarından haberim yoktu. Kartlardaki resimler ve yazanlarla, yakın geçmişte yaşanan felaketlerin alakası yok demek pek mümkün değil gibi..

1290.jpg

Bu arada gözlüklü kel amca İlluminatiyi ifşa etmeye çalışırken, Tevrattan alıntı yapan herifin "İlluminatinin avukatlığını yapıyorsun" demesi cehaletin geldiği son nokta olabilir :o

O Tevrattan alıntı yapan herifin tüp bebek sorunsundan sonra nasıl şuursuzca güldüğünü de görmüşsündür umarım :D Adam cahilin daniskası.. :D Gülmekten öldürüyor boş boş yorumlarıyla.. :D Sanki oradaki herifler İlluminati'nin avukatı arkadaş beyin yok yemin ediyorum.. İnsanları korkutmayın Kur'an öğretin diyor.. Kur'an bilgisi sadece veriliyor adamların amacı İlluminati'yi anlatmak ve bunun amacı korku değil tedbirdir.. Adama deccal desen anında Nas okuyacak gibi duruyor :D

program iyice şahanın cevizkıran skeçlerine döndü

yaşar nuri şahan rolünde

Şu illuminati.org sayfasında olan sayaç cidden kafamı kurcalıyor. Dalgasına 3-5 fırlamanın yapması imkansız çünkü muhtemelen 95 doğumlu olurlardı ama sitenin domainin alınış tarihi 95. Ne tesadüftür ki şu meşhur kartlarda o tarihte piyasaya çıkmış. Hatta ne tesadüftür ki o geri sayım 7 aralık saat 16:00 da bitiyor ve bu tarih 09.11.11'in(ikinci muhtemel rituel tarihi) tam 28 günlük ay dönümüne denk geliyor. Bu heriflerin gerçekten sıyrık olduğunu düşünen biri olarak umarım 3-5 fırlamanın işidir diyorum.

Programda Illuminati dışında herşey konuşuluyor tıpkı bu başlığa benzedi.

Bu herif kesin sikkofield beyler.. İsmini bilen var mı bu uzun saçlı gözleri pörtlemiş arkadaşın??

deniz ülkütekin

ismi buymuş genç arkadaşın

Geri
Üst Alt