Illuminati

Cevap: İlluminati

lay lay lay lay laaaaay

illuminaaaati

lay lay lay lay laaaaay

illuminaaaati

Seni biraz meşgul edicem izninle..

''Senin benim gibi insanları inandırdıkları'' cümlenden anladığım ilk başta sende inanmışsın fakat şimdi inanmıyorsun o videolara..Peki şimdi neden inan mıyorsun??

Bu videolara anti olabilecek bi kaç makale okudum ama açık olmak gerekirse beni tatmin etmedi..Sende ki nedeni bilmek isterim..Sana ''hımm demek ki bunlar yanlışmış'' dedirten bilgiyi..

Benim hayatta kesin olarak gördüğüm yegane şey, inanma kavramının mantıkla açıklanamaz bir şey olduğudur. Ha bazı durumlarda mantığının almadığı şeyleri kabul edemezsin, inanmak istemezsin. Çünkü mantıksız gelen bir çok şey vardır, bu Tanrı'ya inanmak gibi değildir. Bu meselede biraz buna benzedi.

Bundan dolayı bazı şeyleri kendime prensip olarak addettim. Bunlardan kuşkusuz en önemlisi bir şeyin beni inandırması için dezenformasyonlara maruz kalmadan onu kesin olarak "gözümle görüp", "mantığımla teyitleştiğim" zaman kabul ederim. Bizim insanımızın belki de en büyük eksiğidir bu; her şeye inanma açlığı... Çünkü gizem istiyor, ideolojisine de uygun; hoop hemen inanavereyim diyor.

Bizi bu bir yere taşımaz, yanılma katsayımızı arttırır. Sosyal hayatında bile zorluklar yaşarsın; "aa o Ahmet mi, hani paso sallayan" gibi yaftalara maruz kalmak kimsenin pek hoşuna gitmez.

Videolara gelirsek... Videoların bir kaçını izledim, evet. İnanmamak için 10 saniyelik videoda 100 tane unsur sayabilirim sana... Başta dediğim gibi yoğun bir propaganda yapılıyor, iki üç söylemiyle adamları illuminati üyesi, Mason çocuğu ilan ediyorlar. Her şey, o malum partinin siyasi hayatında yaşadığı, günlük gazetelerde okuduğumuz haberlerden tamamen bağımsız, ya da tek taraflı bakış açısıyla yorumlanmış. Atıyorum sen bir Müslüman olarak, meraklanıp kiliseye gitsen ve biri bunu kameraya alıp, "ahan Tuğrul aslında Hristiyanmış" gibi kara propaganda altında tutulsan eminim aynı düşünceleri taşırdın benimle...

Birde sürekli şu "eşbaşkan" lafıyla vurmaya çalışıyorlar adama... O eşbaşkan lafını şu zamanda bile anlamayan milyonlarca insan vardır eminim. Hatta "eşbaşkanlıktan" patronluğa terfi ettiğini bile göremeyen bir ton insan vardır.

Neyse daha fazla uzatmayacağım. Yanlış anlaşılabilirim ama bu forumda parti tutmadığımı bilenlerin inisiyatifine sığınarak söylüyorum bunları... Görmeyi bilmeye çalışıyorum, bütün çabam budur. Tek taraflı değil, tamamen objektifçe...

ya arkadaş bırak bu işleri,düz mantıksa düz mantık.İlluminati diye bişey vardır,iddia ettiğimiz şeylerin çoğunun altında bunların imzası vardır,gerisi boş.Yok bissürü makale yok bilmem ne arkadaş görünen köy kılavuz istemiyor işte,Dmx gibi zamanın en j.bli adamlarından biri çıkıp iki kelime etti aha kokainci dediler.Tupac'i babam mı öldürdü aga,YOK O UYUŞTURUCU DAVASINA KARIŞTI SONRA GANGSTA YO YO ONLAR VURDU ONU İŞTE ÖYLE.

POLYANNANIN BABASI MI DÜRTTÜ SİZİ ARKADAŞ

anasını satayım 11 eylül saldırısından evvel hollywood filmlerinde bas bas 11 eylül gelecek diye gözünüze sokuyorlar,bunu sonradan görsek de gözümüze soktuklarını anlayabiliyoruz

YOK KOMPLO TEORİSİ YOK ÖYLE ŞEY OLUR MU

yeni bişeylere inanmaktan niye korkuyosunuz gençler,deli saçması değil bunlar.word açın ARİEL ŞARON yazın sonra size'ı 31 yapın KULE ÇIKACAK demiyorum ben size,gayet apaçık gerçekler bunlar.inanınca bişey kaybetmiyosunuz coolluğunuzdan rahad olun.

dünyanın sırrını çözmek demek değildir ayrıca bu olay.dünyanın sırrını çözebilsek peygamberliğimizi ilan etmiş havalarda uçuyoduk şimdi

hmmmmm ama amerika istese tek bi imzayla bunu yapabilirdi çok saçma kilit plz :))))))))))))))))))999999999999

Biri Murat'ı durdursun. :)

Mtv izliyorum baboş supersweetsixteen var ondan sonra justin bieber özel kuşağı çok güsel yha xD

illudeminati olsun

ister çamurdaaan olsun

o da allahın grubu

her ne olursaa olsun

üçgenleriiii severrrlerr

ortasında küçük gözlerrr...

Yahu bu adamların Mtv'sini 11 eylül'ünü geçtim artık,bu adamlar senin ülkene yön veriyor,akrabanla kardeşinle kavga etmene sebep olan siyasi partilere yön veriyorlar arkadaşım,Kürtlerle aranın açılmasını,onları düşman olarak bellemeni sağlamak için p.k.k'yı destekliyorlar,sonra p.k.k'nın başına da Abdullah Öcalan diye bi kukla koyuyolar ki sen onu düşman belle,Osman Pamukoğlu'nun 2 tane Amerikan helikopteri düşürdüğünü kaçınız biliyorsunuz?Orada görev yapmış bi elemanla konuşurken bana söylediği şey şu,mağaraya girdik ve hiç açılmamış dokunulmamış nato mermileri bulduk,az buz da değil.Hangi dünyadasınız?Kimisi de asker asker diye ağlar,senin komutanlarının çoğu olmuş dönek,askerinin ölümünü seyrediyor,neden bahsediyorsunuz?

genele hitap ettim üstüne alınmasın kimse.

Sadece f.ck the system ühühü bizi ele geçirdiler diye ağlamıyoruz burada.Sinirlenmemiz lazım,hesap sormamız lazım.Bu şekilde insanlarla konuşmamız lazım,fikirlerimizi yaymamız lazım,50 sene öncesinden kalmış beyinlerle hareket etmememiz lazım.

hmmm bu hikayeler gerçek değil inanmıyorum diyen topluluk,size gerçeği onlar sunuyorlar zaten ve gerçek olarak kabulleniyosun.burdaki arkadaşları tenzih ederim,geri kalan halk araştırmıyor sormuyor haberleri açıp ne görürse o,o kadar.BAŞBAKANIMIZA SEVGİ SELİ YİHUUUU SÜPERİZ,seviniyo lan halk,böyle bi halk var olm.

ya bence sewimli bi isimleri var

illiminaaaaati abi 3 çay çek, bi de şu yancıya tost diyesim var..

hay anasını satayım şöyle başka bişey koysalarmış isimlerini keşke,DEJAN STANKOVİC falan güzel olurdu daha oturaklı daha ciddiye alınabilirdi.bu bile bi tezgah olabilir dermişim

stankovicin tersten yazımı zor olduğu için bence yapmamışlardır

murat sakaysa hilarious degilse degil

pkknin amerika tarafindan desteklenmesi (ya da baska ulkeler) falan bunu anlarim da dmx ne lan

tupac ne lan

siyirdin mi?

Geri
Üst Alt