Illuminati

Cevap: İlluminati

Merak etme Ege dedikleri doğru çıkarsa o tarihten sonra sınav dahil hiç bir şey için endişe etmene gerek kalmayacak.

Leyla Marduk bi çarparsa artık mum diye ona üflersin. Ölücez diyorum sen hala doğum günü diyorsun. Allam yaleppim.

Üstad benim ki kuru endişe tabi :) Birçok yerde bu geri sayımla ilgili uçuk senaryolar okudum. Belki hiçbir şey belkide gerçek bir geri sayım.

Ama o gün gerçekleşebilecek herşey buna bağlanacak :D

Leyla Marduk bi çarparsa artık mum diye ona üflersin. Ölücez diyorum sen hala doğum günü diyorsun. Allam yaleppim.

Sen bi kız için doğum gününün kutlanmaması ne demektir bilemezsin.

Ya Marduk amcayla bi anlaşsak 13 aralıkta çarpsın bari reşit olmadan ölmek istemiyorum

Sen bi kız için doğum gününün kutlanmaması ne demektir bilemezsin.

Ya Marduk amcayla bi anlaşsak 13 aralıkta çarpsın bari reşit olmadan ölmek istemiyorum

Yaşlanmaya bu kadar meraklı olma. Ayrıca karşında kız arkadaşının doğum gününü 2 sene üst üste unutmuş biri var.

Yaşlanmaya bu kadar meraklı olma. Ayrıca karşında kız arkadaşının doğum gününü 2 sene üst üste unutmuş biri var.

Kim o sen misin ayyy ne ayıp ayy bi kıza yapılır mı bu ayy çok pis soğudum senden.

Yok ehliyet heyecanı o abisi yaşlanma diil

Aralık'ta noluyor gençler biriniz açıklayın. Bizim askerlik işi iptal mi yoksa? :D

Kim o sen misin ayyy ne ayıp ayy bi kıza yapılır mı bu ayy çok pis soğudum senden.

Yok ehliyet heyecanı o abisi yaşlanma diil

Vicdan azabı yaptım ben ayrıldım zaten yoksa o kadar odun değilim. Du bakim yoksa odun muyum? Olabilir de her neyse 3 kasım mıydı 4 müydü hala hatırlamıyorum. Geçti gitti bitti. Ehliyete de heves yapma araban yoksa ehliyetin anca turşusunu kurarsın. Varsa:

[video=youtube;UJABkZ1c5kI]https://www.youtube.com/watch?v=UJABkZ1c5kI&ob=av3e[/video]

Bi gün bu herifin bi klibini ekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi. Vay be...

Vicdan azabı yaptım ben ayrıldım zaten yoksa o kadar odun değilim. Du bakim yoksa odun muyum? Olabilir de her neyse 3 kasım mıydı 4 müydü hala hatırlamıyorum. Geçti gitti bitti. Ehliyete de heves yapma araban yoksa ehliyetin anca turşusunu kurarsın. Varsa:

[video=youtube;UJABkZ1c5kI]https://www.youtube.com/watch?v=UJABkZ1c5kI&ob=av3e[/video]

Bi gün bu herifin bi klibini ekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi. Vay be...

Eklediğin bu klipten sonra forum odunu ilan ediyorum seni.

Arabam yokta şirket arabaları boru mu babam birine alıştırır inş beni öyle umut ediyorum yani

not: kızın ayrılması gerekirken bide sen mi ayrıldın 3 yıldızlı odunum benim :)

Eklediğin bu klipten sonra forum odunu ilan ediyorum seni.

Arabam yokta şirket arabaları boru mu babam birine alıştırır inş beni öyle umut ediyorum yani

not: kızın ayrılması gerekirken bide sen mi ayrıldın 3 yıldızlı odunum benim :)

Evet. Gerçi o öküz derdi. Aslında ne de güzel anlaşırdık. Ama farklı şehirlerdeydik. Araya mesafe girince işler değişiyor. Şunu unutma genç. Gözden uzak olan gönülden de uzak oluyor. (Gerçekten.) Araba şirket arabası mı? Beni güldürdün Allah da seni güldürsün.

[video=facebook;262331520486000]https://www.facebook.com/video/video.php?v=262331520486000[/video]

Evet. Gerçi o öküz derdi. Aslında ne de güzel anlaşırdık. Ama farklı şehirlerdeydik. Araya mesafe girince işler değişiyor. Şunu unutma genç. Gözden uzak olan gönülden de uzak oluyor. (Gerçekten.) Araba şirket arabası mı? Beni güldürdün Allah da seni güldürsün.

Olurda farklı şehirden bi sevdiceğim olursa bunu unutmicam şampiyon saolasın.

Şirket arabası dediysek kamyonvari bişey mi hayal ettin acaba? Yeni dacia'lar varya ticari aracımış o yüzden dedim.

Bu konuda pek bir bilgim yok ama bu konudaki mesajları okuya okuya bir merak oluştu bende, dün bizim kasabayın bibliotekine gitim kitap bulmak için ama bulamadım, bugun bizim tarih öğretmeninlen konuştum onda varmış Illuminati, Masonlar için 1-2 kitap. Kitapları okuduktan sonra bişeyler oğrenirim artık.

İlluminati-Texe Marrs Timaş yayınlarının fazlasıyla bilgi edinirsin tavsiye ederim.

Olurda farklı şehirden bi sevdiceğim olursa bunu unutmicam şampiyon saolasın.

Şirket arabası dediysek kamyonvari bişey mi hayal ettin acaba? Yeni dacia'lar varya ticari aracımış o yüzden dedim.

Şaka yavv. Sen bi kazasız belasız sürmeyi öğren de varsın kamyon olsun :D

Geri
Üst Alt