İmparator Fatih Terim'in Sözleşmesi 5 Yıl Uzatıldı!

taş çatlasa 3 sene kalır. 5 seneyi tamamlayacağını zannetmiyorum.

Şurada futbol rip gibi şeyler yazan yarım akıllılar hakikaten galatasaray taraftarı olmamalı, galatasaray taraftarının genel i.q. seviyesini düşürüyorlar, Fatih Terim gibi bir insan yaşadığı sürece Galatasaray'ın başında olmalıdır, Galatasarayın yaşayan efsanesidir,

5 sene seri şampiyonluk + 5 senenin sonunda ucl'de en az yarı final, inanmayanlar için 5 sene sonra zamanının ötesinden gelen bir entry olarak editlenecektir.

Şurada futbol rip gibi şeyler yazan yarım akıllılar hakikaten galatasaray taraftarı olmamalı, galatasaray taraftarının genel i.q. seviyesini düşürüyorlar, Fatih Terim gibi bir insan yaşadığı sürece Galatasaray'ın başında olmalıdır, Galatasarayın yaşayan efsanesidir,
Renkdas sende iyi futbol mu oynuyoruz?

Bu kadroyla oynayabileceğinin en iyisini oynuyor, birkaç takviyeyle gelecek seneyi domine edecek bir kadroya dönüşücektir, unutmayalım ki beğenmediğiniz bu kadro uzun süre forvetsiz oynamasına karşın ligte en çok gol atan takım beşiktaşla birlikte, eğer türkiye avrupada başarı yakalayabilecekse bunu başarabilecek tek kişi, fatih terimdir, bu vizyona, hayale sahip tek kişi odur,

Anliyorum iyi futbol oynamadigimizi kabul etmissin dolayli yoldan olsa bile. Bakalim hayirlisi, umarim kadro degisimi tamamlandiktan sonra maclarimizi izlerken hop oturup hop kalkariz.

Anliyorum iyi futbol oynamadigimizi kabul etmissin dolayli yoldan olsa bile. Bakalim hayirlisi, umarim kadro degisimi tamamlandiktan sonra maclarimizi izlerken hop oturup hop kalkariz.
Rize ve ibb maçları gibi maçlarda hop oturup Hop kalmadıysan artık hiç bekleme vallahi.

City Paris gibi oynamadık tamam da abartıldığı kadar kötüden değildik.

2 kupa kaldırmış bu takım sonuçta.

Ha benimde beklentim özelikle Avrupa adına daha iyi futbol ama bu kadro ve derinliği ile çok da kolay değil bu işler.

Rize ve ibb maçları gibi maçlarda hop oturup Hop kalmadıysan artık hiç bekleme vallahi.

City Paris gibi oynamadık tamam da abartıldığı kadar kötüden değildik.

2 kupa kaldırmış bu takım sonuçta.

Ha benimde beklentim özelikle Avrupa adına daha iyi futbol ama bu kadro ve derinliği ile çok da kolay değil bu işler.
Renkdaș kalbim sıkıştığı için pek hoplayamadım doğrusu.

Biz önce o kadar da zor olmayan ligimizi daha sancısız geçirelim de, Avrupa kemik bir kadronun bir arada oynama alışkanlığı geliştikçe gelir.

Ha unuttum. Adı geçmiş iken, PSG denen takıma başta Tuchel ve Neymar olmak üzere kafam girsin.

5 yili doldurmadan giderse sasirmam

bu imzaların hiçbir anlamı yok

basarisiz oldugunda tribünler baslar "istifa" diye inlemeye

Iyi futbol ama şampiyon olamamak mı yoksa zaman zaman iyi futbol hep şampiyonluk mu? Hangisini tercih edersin kardeş?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 yili doldurmadan giderse sasirmam

bu imzaların hiçbir anlamı yok

basarisiz oldugunda tribünler baslar "istifa" diye inlemeye
Tribünler ne zaman Fatih hocaya istifa diye bağırmış? Ali sami yen i ekşi sözlük Gscimbom filan sanıyorsunuz herhalde!

Iyi futbol ama şampiyon olamamak mı yoksa zaman zaman iyi futbol hep şampiyonluk mu? Hangisini tercih edersin kardeş?

Her sezon şampiyon olabileceğimizi düşünmüyorum. Bu yüzden ilk önce iyi futbol, çünkü iyi futbol ile bir çok şeyin daha kolay olacağını düşünüyorum. Şampiyon olamasan bile misal şampiyonlar liginde bir üst tura çıkabilirsin. Bu da bir başarıdır mesela şampiyon olamadığın bir sezon için.

Her sezon şampiyon olabileceğimizi düşünmüyorum. Bu yüzden ilk önce iyi futbol, çünkü iyi futbol ile bir çok şeyin daha kolay olacağını düşünüyorum. Şampiyon olamasan bile misal şampiyonlar liginde bir üst tura çıkabilirsin. Bu da bir başarıdır mesela şampiyon olamadığın

Terimle 10 da 8 yapmışız yine de aynı mi düşünüyorsun

Geri
Üst Alt