İmparator Fatih Terim'in Sözleşmesi 5 Yıl Uzatıldı!

Başka yere yazıyordum duzelttim. Terimle 10 da 8 yapmışız bir şüphen yoktur herhalde.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bize 2011-2012 sezonunu yaşatan birinden iyi futbol oynatabileceği konusunda şüphe etmiyorum. Sadece bir buçuk sezondur olan durumu dile getiriyorum ama düzeleceğini de düşünüyorum, umuyorum.

Bize 2011-2012 sezonunu yaşatan birinden iyi futbol oynatabileceği konusunda şüphe etmiyorum. Sadece bir buçuk sezondur olan durumu dile getiriyorum ama düzeleceğini de düşünüyorum, umuyorum.
Başka çaremiz var mi? Getireceğin hiç bir TD bizi hemen şampiyon yapamaz. Rakiplerimiz böyle dağılmışken aralıksız şampiyonluk için başka bir alternatif yok şuan. Tarihi fırsat neden? 4 yıl üst üste şampiyon olup uefa yi aldığımızda bunu paraya ceviremedik. Ne stad var di ne lisanslı ürün ne de yayın geliri. Ama şimdi hepsini elde edebilecek güç ve imkan var. Stad 'ın isim hakkı store gelirleri ve en önemlisi müthiş artan şampiyonlar ligi geliri için Terim e 1 sene hatta 2 sene şampiyon olmasa bile bize 5 yılda getireceği 3 şampiyonluk için çok sabırlı olmalıyız. Bu vizyon tripleriyle 2 yıl kaybettik şimdi sabır ve destek zamanı. Mutlaka Terim e kötü futbol oynaytıp yanlış transfer yapsa bile sabretmeliyiz. Çünkü hic bir alternatifimiz yok. Yok alman yok fransız TD lerle olacak iş değil hepimiz biliyoruz hatta bütün rakip takım taraftarları da biliyor.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence yardimcilarinin avrupa maclarina uygun yardimcilardan olusmasi lazim

5 sene kalmaz ama hasana falan artik bu isin sirrini vermeli.

Riekerink gibi birini altyapinin basinda niye birakmadik hala anlamiyorum
Arti yerine gececek birinife yetistirmesi lazim ,o kiside yine altyapida 3 yil falan gorev alip kendi grubuni olustirmasi gerekiyor.

En iyi topcunu avrupadan aliyorsun
Arkani toplayan kondusyoner avrupadan
Isin sirri demekki temelde ki egitim ,buralara ibir zipir insan koymaktan bir vazgecsek ,cok daha rahat basarilars ulasabiliriz

Gerek Türk futbol kalitesi, gerekse Türk futbol kamuoyunun iyileşeceğine, modernleşeceğine inanmadığım için bu hamlenin çok doğru olduğuna inanıyorum. Mümkünse sözleşmeye Terim ölene kadar ya da yaşlılıktan dolayı hafıza kaybı yaşayana kadar maddesi eklenmeli. Boş maceralara gerek yok!

Fatih Terim, 2+3 sene şeklinde düzenlenen yeni sözleşmeyle birlikte her sezon 3 milyon Euro alacak ve ödeme TL’ye çevrilerek yapılacak.

Geri
Üst Alt