Engin ŞİŞMAN
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2009
- 8.111
- 1.379
- 428
Başka yere yazıyordum duzelttim. Terimle 10 da 8 yapmışız bir şüphen yoktur herhalde.Anlamadım renkdaș?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başka yere yazıyordum duzelttim. Terimle 10 da 8 yapmışız bir şüphen yoktur herhalde.Anlamadım renkdaș?
Yanlış hatırlamıyor isem ikinci dönemi yaşanmıştı bu durum ama emin değilim.Tribünler ne zaman Fatih hocaya istifa diye bağırmış? Ali sami yen i ekşi sözlük Gscimbom filan sanıyorsunuz herhalde!
Bize 2011-2012 sezonunu yaşatan birinden iyi futbol oynatabileceği konusunda şüphe etmiyorum. Sadece bir buçuk sezondur olan durumu dile getiriyorum ama düzeleceğini de düşünüyorum, umuyorum.Başka yere yazıyordum duzelttim. Terimle 10 da 8 yapmışız bir şüphen yoktur herhalde.
Sakin kalalım Harz
Seneye ilk mağlubiyette,bu konuyu uplayacak arkadaşlara selam olsun
SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başka çaremiz var mi? Getireceğin hiç bir TD bizi hemen şampiyon yapamaz. Rakiplerimiz böyle dağılmışken aralıksız şampiyonluk için başka bir alternatif yok şuan. Tarihi fırsat neden? 4 yıl üst üste şampiyon olup uefa yi aldığımızda bunu paraya ceviremedik. Ne stad var di ne lisanslı ürün ne de yayın geliri. Ama şimdi hepsini elde edebilecek güç ve imkan var. Stad 'ın isim hakkı store gelirleri ve en önemlisi müthiş artan şampiyonlar ligi geliri için Terim e 1 sene hatta 2 sene şampiyon olmasa bile bize 5 yılda getireceği 3 şampiyonluk için çok sabırlı olmalıyız. Bu vizyon tripleriyle 2 yıl kaybettik şimdi sabır ve destek zamanı. Mutlaka Terim e kötü futbol oynaytıp yanlış transfer yapsa bile sabretmeliyiz. Çünkü hic bir alternatifimiz yok. Yok alman yok fransız TD lerle olacak iş değil hepimiz biliyoruz hatta bütün rakip takım taraftarları da biliyor.Bize 2011-2012 sezonunu yaşatan birinden iyi futbol oynatabileceği konusunda şüphe etmiyorum. Sadece bir buçuk sezondur olan durumu dile getiriyorum ama düzeleceğini de düşünüyorum, umuyorum.
5 sene kalmaz ama hasana falan artik bu isin sirrini vermeli.
Anasının ak sütü gibi helal olsunFatih Terim, 2+3 sene şeklinde düzenlenen yeni sözleşmeyle birlikte her sezon 3 milyon Euro alacak ve ödeme TL’ye çevrilerek yapılacak.
Fatih Terim, 2+3 sene şeklinde düzenlenen yeni sözleşmeyle birlikte her sezon 3 milyon Euro alacak ve ödeme TL’ye çevrilerek yapılacak.