İmparator'dan Burak Elmas'a Twitter'dan Yanıt Geldi #İlkGünküGibi

2 sezondur bedava şampiyonlukları verdik.Sakatlıklar,forvetsizlik ,TFF,pandemi dedik.Artık bu sene şampiyonluğu söke söke almalıyız.Ayrıca türk takımlarının şu şampiyonlar ligi ön elemelerini geçememe huyuna da son vermeliyiz.Şampiyonlar ligine katılmak şart.

Bir bakmış ertesi gün Burak Elmas yabancı bir hocayla anlaşmış

Hayırlı olsun ama artık iyi işler yapmalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anca laf. Transfer etmek isteyip de rakibin kaptigi kim varsa patladi. Simdi bu yeni gelen yonetime aldirirsa mhy ve irfan gibilerini iste o zaman yanariz. Yonetimle beraber hoca da degisseydi keske :/

1 sezonumuza daha çöp etmesiyle kalacak. Başarısız oldun işte. Yine başarısız olacaksın maalesef. Abdürrahim’den Işıtan’a geçtik diye takım daha mı iyi top oynayacak?

Bakalım hocamız yine top oynatamayıp bir süre sonra da yalnız bırakıldım, ilginç şeyler oluyor falan demeye başladığında buradaki arkadaşlar yine elmasçı mı kalacak yoksa hocayı mı tutacak

Seviyorum hocanın böyşe tweetlerini.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetimin güçlü ve iyi bir yönetim olduğu konusunda 2 saatte not verenlerden, yönetim görev süresini bitirene kadar da sonuna kadar aynı duruş da olmalarını bekliyorum.

1 sezonumuza daha çöp etmesiyle kalacak. Başarısız oldun işte. Yine başarısız olacaksın maalesef. Abdürrahim’den Işıtan’a geçtik diye takım daha mı iyi top oynayacak?
Eğer böyle oluyorsa zaten Terimin çiftliği olmuştur Galatasaray. Beyimiz keyfi olunca takım iyi gidecek keyifsiz olunca böyle sürünecekse hiç başlamasın. Umarım yanılırım ama 4 senedir yanılmadık. Kendinden nefret ettirmeye and içti sanırım

Geri
Üst Alt