Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.885
- 5.315
- 403
Sapla!
Ali Koc‘a yok Sampiyonluk !!!!
Ali Koc‘a yok Sampiyonluk !!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transferin 3 tanesini şimdi 5 tanesini sezon ortasında yaparlarsa yine oynatamaz şimdiden söyleyeyim.Şov yapma takıma top oynat
Transferin 3 tanesini şimdi 5 tanesini sezon ortasında yaparlarsa yine oynatamaz şimdiden söyleyeyim.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aman hocam durus hassas bi terim. Dikkatli olalim kullanirken.Yönetimin güçlü ve iyi bir yönetim olduğu konusunda 2 saatte not verenlerden, yönetim görev süresini bitirene kadar da sonuna kadar aynı duruş da olmalarını bekliyorum.
Halim Bey yapmayın lütfen tamam avrupada son dönemde çok kötüyüz fakat o arenada galatasaray daima olmalı.PSV maçında elenmemiz lazım ligte 40 maç ve kupa maçları var Avrupa olursa yürümez bu iş avrupadan mutlaka elenmemiz şart çünkü gitsek bile dayak yedi doneriz
Galatasaray için amaç avrupadir şahsen lig şampiyonluğu mu yoksa uefa konferans ligi şampiyonluğu mu deseler 40 defa uefa konferans ligi kupası hatta finali derim.Galatasaray Avrupa da olduğu zaman lar şampiyon olmuştur genelde o sizin dediğiniz fb zihniyetiPSV maçında elenmemiz lazım ligte 40 maç ve kupa maçları var Avrupa olursa yürümez bu iş avrupadan mutlaka elenmemiz şart çünkü gitsek bile dayak yedi doneriz
ft'nin hesabı neden bizim hesaptan daha çok etkileşim alıyor
sosyal medya hesaplarımız canlanmalı
Olucagina bak .bende aynen senin gibi dusunuyorumUmarım sana bu kadar çok deger veren yönetim ve başkanada mustafa cengiz ve yönetimine yaptıgın gibi Başkancılık oynamaya çalışıp egomu kasıcam diye Galatasaraya zarar vermessin
Hocaya transfer bak o zaman oluyor mu olmuyor mu?HErkes gaza gelmis. Hoca ile olmaz bu isler. Yine husran yasayacagiz.