İmparator'dan Mesaj Var!

İsviçre maçında milli marşı okuyan Alpay gibiyim şu an.

Adam oynanan kötü oyunu kabul ediyor, kendisi de memnun olmadigini dile getiriyor.
Yaptigi psikolojik bir hamle ve bunu yapmaya mecbur birakiyorlar adami cünkü yapmasi gerekenler beceremiyor.
Roportajda mac sonrasi aciklama yapacagim demisti

Simdi cikip mac oncesi odagi yine baska yere yoneltiyor

Yaw sen tdsin, oynaman gereken bir cl maci var demiyor kimse

Ilginc

hoca adeta ;

burası Gsaray adam olun tokatlariz

demis

Ilginc
Bak böyle olaganüstü bir durum olmasa su dediklerinde haklisin derdim.
Ama iste bu hamleleri yapmasi gerekenler yapmiyor ve TFF denen kurum bugün macimizin oldugunu bile bile bunlari acikliyor.

Aslan bir kere uyandı şimdi onlar düşünsünler...

Basla bakalim ne diyeceksin

Beyler susun adnan konusacak

Konus adnan
sosyal medya klişeleriyle stand up yapma bana, git o muhteşem futbol aklınla taktik mastürbasyonu yap belki daha parlak fikirler bulursun. santraforsuz,dar kadrolu tonla sakatı olan takım üzerinden terime saldıranların alayına bu lafım. size göre herşeyin sorumlusu terim

Bak böyle olaganüstü bir durum olmasa su dediklerinde haklisin derdim.
Ama iste bu hamleleri yapmasi gerekenler yapmiyor ve TFF denen kurum bugün macimizin oldugunu bile bile bunlari acikliyor.
Tff'nin mac var diye aciklamayi sonra yaptigi bir uygulama var mi bilmiyorum, sevkler adaletsiz o cok net zaten.

Ama bu maci sinirli, kontrolden cikmis bir ft'nin kazandirmasi zor

1-0 geride baslariz

Full konsantre bir td lazim bize, bu mesaji atmasi bir hata hatta bunu atmadan yonetime sormus olmasi lazim, sordugunu hic zannetmiyorum.

Ilginc

Bir Türk takımının oynayacağı 1 CL maçı öncesi cezaları duyurmak gibi bir yola girenlere karşı az bile.

Maç sonunu ya da yarını beklersin kaçmıyor ya.

Şuan Galatasaray taraftarı olarak bu moddayız

sosyal medya klişeleriyle stand up yapma bana, git o muhteşem futbol aklınla taktik mastürbasyonu yap belki daha parlak fikirler bulursun. santraforsuz,dar kadrolu tonla sakatı olan takım üzerinden terime saldıranların alayına bu lafım. size göre herşeyin sorumlusu terim
Yol al diyen sensin, seninle hicbir samimiyetim yokken bu nasil bir ozguven adnan bey?

Bana gore galatasaray'in teknik sorumlusu terim buna katiliyorum.

Bir Türk takımının oynayacağı 1 CL maçı öncesi cezaları duyurmak gibi bir yola girenlere karşı az bile.

Maç sonunu ya da yarını beklersin kaçmıyor ya.
Var mi boyle bir uygulama normalde

Varsa ordan da darbe vurmuslar ama bu da terimin aciklama yapmasi icin bir sebep degil

Sanane yaw, maca kafa yor. Sen teknik sorumlu olarak sogukkanli kalamiyorsan topcular sahada kafasi kopmus tavuk gibi dolaninca da laf etme o zaman.

Yol al diyen sensin, seninle hicbir samimiyetim yokken bu nasil bir ozguven adnan bey?

istersen bundan sonra seni alıntılarken dilekçe yazayım ne dersin. senin ve senin gibilerin terim düşmanlığınız mide bulandırıyor artık eleştirmek başka düşmanlık başka.

Var mi boyle bir uygulama normalde

Varsa ordan da darbe vurmuslar ama bu da terimin aciklama yapmasi icin bir sebep degil

Sanane yaw, maca kafa yor. Sen teknik sorumlu olarak sogukkanli kalamiyorsan topcular sahada kafasi kopmus tavuk gibi dolaninca da laf etme o zaman.

Sorun taktik değil oyuncular üzerinde hakimiyetini kaybetmişti ilk kez kariyerinde.

Bu tarz olaylar biraz hasır altı edip bunları kenetlenmeye de sebep olur.

Feghouli, Mariano, Fernando sene başından beri, Eren'de bu Tolga olayından beri soğuklar. Belli ki takım içinde lobisi olan isimler bunlar.

Bu adamlar az biraz kendine gelse zaten şu dakikadan sonra Terim'de oynatır elinde alternatifte kalmadı. Yine bir şekilde buluruz yolu.

Boş yapma turşu fıçısı. Beğenmiyorsan ... Git. Kınanı ben yollarım sana yakarsan mabadına.

Kuş gibi konuşup durma şurda.

istersen bundan sonra seni alıntılarken dilekçe yazayım ne dersin. senin ve senin gibilerin terim düşmanlığınız mide bulandırıyor artık eleştirmek başka düşmanlık başka.
Elestirmeme izin vermeyip bir de pozitif yorum ortaya koymazsan beni kendinle dusman tarafa almis olursun bu da "terim dusmani" yaftasi yapistirmani gerekli hale getirir senin dusunce sisteminde.

Bunlar daha once yasandi, burada tahammulsuzlugunun hesabini tartisma kultutune dayali bir platforma kesmemeni rica ediyorum.

Geri
Üst Alt