İmparator'dan Mesaj Var!

Bak böyle olaganüstü bir durum olmasa su dediklerinde haklisin derdim.
Ama iste bu hamleleri yapmasi gerekenler yapmiyor ve TFF denen kurum bugün macimizin oldugunu bile bile bunlari acikliyor.
bravo kenan çok iyi tespit..tüpçü ve tayfası,fener güdümündeki medya çok iyi algı opreasyonu yapıyorlar..hala içimizdeki taraftarlardan bazıları anti yorum yapıyor..bari bu zamanda birlik olalım içimizde yaparız yine eleştiri...

Ortada nasıl bir mağduriyet var tam anlamasam da bu tür kenetlenmelere sebep olmuşsa takım içinde bu iyi bir gelişmedir. Özeliikle takımla bağları zayıflatılmış Maicon, Feghouli gibi isimler de bu kenetlenmeye dahil olmuşlarsa oldukça iyi bir gelişme olur.

Ancak kenetlenme ve motivasyonun da taktiksel zaafiyete ve fiziksel geriliğe çözüm olmayacağı aşikar uzun vadede. Hatta bu iki nokta(taktik ve fizik) yetersiz olduğunda aşırı motivasyon tekrar alakasız maçlarda kart görmelere ve cezalara yol açabilir. Buna da dikkat etmek gerek. Mesela Schalke maçına giderken bir konsantrasyon kaybı ya da aşırı motivasyonla görülecek kartlara sebep olma ihtimali var. Umarım yaşamayız.

Anlık

ImpeccableReadyAfricancivet.webp

Sorun taktik değil oyuncular üzerinde hakimiyetini kaybetmişti ilk kez kariyerinde.

Bu tarz olaylar biraz hasır altı edip bunları kenetlenmeye de sebep olur.

Feghouli, Mariano, Fernando sene başından beri, Eren'de bu Tolga olayından beri soğuklar. Belli ki takım içinde lobisi olan isimler bunlar.

Bu adamlar az biraz kendine gelse zaten şu dakikadan sonra Terim'de oynatır elinde alternatifte kalmadı. Yine bir şekilde buluruz yolu.
Oyuncular uzerinde hakimiyeti yoksa istifa etmesi isabetli olur.

Simdi birazdan Fotih Terim istifaaa, Fotih Terim dransfer yapmayi bilmiiiii, diyenler dadanir basliga.

hoca formsuz bunu trabzon macında tam kadroyken bile gördük fakat hoca hırslı hala basarmak istiyor

ama yorumlara bende katılıyorum hocadaki hırs elindeki oyuncu grubunda varmı ? anca tek tük oyuncuda

eskiden böyle olaylarda takımda reaksiyon verirdi hocayla birlikte

taraftari ayaga kaldirmasina gerek yok kendi ve topculari ayaga kalksa kafi. ettikleri laflar kadar calistiklarini, calistirdiklarini görmedik

Var mi boyle bir uygulama normalde

Varsa ordan da darbe vurmuslar ama bu da terimin aciklama yapmasi icin bir sebep degil

Sanane yaw, maca kafa yor. Sen teknik sorumlu olarak sogukkanli kalamiyorsan topcular sahada kafasi kopmus tavuk gibi dolaninca da laf etme o zaman.
fatih hoca nın bu hamlesi psikolojik bir hamledir..ve yerindedir..bilinçli bir hamledi..öyle öfkelenip sinirle atılmış bir mesaj mı sanıyorsun..önceden hazırlamıştır bu yazıyı ve sevkler açıklandığı andada paylaşmıştır..bu hem camiaya hem takıma hem biz taraftara ekstra motive kaynağı getirmek içindir..fatih terim i sevmeyebilirsin eleştirebilirsin ama tüpçü denen zatın başında olduğu federasyon ve kurullarının galatasaray aleyhine olan medya grubunun özellikle planlı bir şekilde kulübümüzü zor duruma düşürmek için yaptığı düşmanca oprasyona karşı takımın ve hocanın yanında olman gerekir..sırf eleştiri yapmak için eleştirme..çok göze batıyor hoca düşmanlığın..takım taraftarı olmak lazım böyle zamanda...

Elestirmeme izin vermeyip bir de pozitif yorum ortaya koymazsan beni kendinle dusman tarafa almis olursun bu da "terim dusmani" yaftasi yapistirmani gerekli hale getirir senin dusunce sisteminde.

Bunlar daha once yasandi, burada tahammulsuzlugunun hesabini tartisma kultutune dayali bir platforma kesmemeni rica ediyorum.
böyle haklı bi konuda bile faturayı terime kesmen amacının sadece eleştiri olmadığının, terim düşmanlığının kanıtı. benim açımdan bu durum bariz

taraftari ayaga kaldirmasina gerek yok kendi ve topculari ayaga kalksa kafi. ettikleri laflar kadar calistiklarini, calistirdiklarini görmedik

aynen,işin özeti budur lafla biseyler olsaydı ali koc simdiye kral olmustu halbuki herif sürünüyor resmen söyledigi hicbir lafın karsılıgını eylem olarak yapamadı
terim eylem adamıdır bu kabulüm ama elindeki bu kadroyu nasıl hırslandırır acıkcası bilmiyorum

Geri
Üst Alt