İmparator'dan Mesaj Var!

Demir in simgesi Fe
Berke nin ilk 2 harfi Be

FeBe

Bu iki kuşu derhal ihrac edin

Son düzenleme:
Gecen yil aldigi takim oyle kotu bir takim degildi

Su an ki halimiz daha kotu

Gelisim goremiyorum
tabi göremezsin gelişim olması için bi sebep mi var ortada.geçen yıl takımı sırtlayan forvetin yerine takviye yapılmadığı bi ortamda ne gibi bi gelişim bekliyorsun. ayrıca kötü değil takımı aldığında takımın tepetaklak aşağı gittiğini,şampiyonluk favorileri arasında üçüncü sırada gösterildiği herkesin bjk kesin şampiyon olur dendiği bi ortamda takımı şampiyon yaptığını unutma. donk,gary,linnes gibi adamları küllerinden doğurduğunu unutma. terim sihirbaz değil, olmayan bi kadro üzerinde ne gibi bi gelişim bekliyorsunuz sakatım diye g.tünü başını tutan yarım yamalak forvetin yerine de o mu çıkıp oynasın

#KenetlenBaşkaGALATASARAYyok

tumblr_nvlj7nLZUa1uaprtto1_500.gif

şu mesajınla zaten kendi belli etmişsin..niyetini ifşa etmişsin..sizin amacınız galatasaray falan değil egolarınızı tatmin etmek..siz eleştiri yapmıyorsunuz fırsatını bulunca içinizdeki kini döküyorsunuz...
Ben dogrulari konusmaktan cekinmem

Burada terim'i savunanlarin cogu ezbere konusuyor

Bu aciklama bir hatadir

Bunu gorememenizi anlamiyorum

Bu aciklama bir hatadir

vay vay vay diyojen demir. kralın çıplak olduğunu bi tek sen görüyorsun yani,elinde fenerle sokakları dolaşıp "adam arıyorum adam" diye de bağırıyorsundur sen kesin. :D

tabi göremezsin gelişim olması için bi sebep mi var ortada.geçen yıl takımı sırtlayan forvetin yerine takviye yapılmadığı bi ortamda ne gibi bi gelişim bekliyorsun. ayrıca kötü değil takımı aldığında takımın tepetaklak aşağı gittiğini,şampiyonluk favorileri arasında üçüncü sırada gösterildiği herkesin bjk kesin şampiyon olur dendiği bi ortamda takımı şampiyon yaptığını unutma. donk,gary,linnes gibi adamları küllerinden doğurduğunu unutma. terim sihirbaz değil, olmayan bi kadro üzerinde ne gibi bi gelişim bekliyorsunuz sakatım diye g.tünü başını tutan yarım yamalak forvetin yerine de o mu çıkıp oynasın
Super ligde sampiyon olmasi icin sneijder, hagi, drogba gibi topculara ihtiyaci var.

Haklisin onlar yok.

Ben terimden daha iyi bir planlama ve oyun beklerdim. 2-0 ondeyken ali sami yende fbye oyunu vermemesini beklerdim. Belhanda saklabanina coktaann haddini bildirmesini beklerdim. En azindan ne oynatmaya calistiginin anlasilmasini beklerdim.

Ortada savunulacak bir tarafi yok. Bu takimin imkanlari yenildiklerinden daha iyi. Ama oyunu daha kotu.

vay vay vay diyojen demir. kralın çıplak olduğunu bi tek sen görüyorsun yani,elinde fenerle sokakları dolaşıp "adam arıyorum adam" diye de bağırıyorsundur sen kesin. :D
Evet aslen sinopluyum ve ficilarla aram iyidir berke bilir. Kinik Demir diyebilirsin kisaca.

Golge etme pls

Bu aciklama bir hatadir

bu açıklama hata değildir..psikolojik bir hamledir.bilinçli bir hamledir..öfke ve sinirle yazılmamıştır..motivasyon olarak geri dönüşlerini göreceğiz..kitlesel bir algı mesajıdır bu kenetlenme konsantrasyon adına..liderlik vasfına uygun bir hamle olmuştur..
takımın kondüsyonu ve kötü oyunu tartışılabilir herkes tarafından...ama cephe olunması doğru değil...terimi savunanlar yüzeysel diyorsun savunmayanların argümanları çok mu derin ve yerinde peki ?..bu takıma 7 şampiyonluk 1 avrupa kupası getiren bir hocaya bir sene önce de yine şampiyonluk getiren hocaya 11. haftada istifası isabetli olur diyip istifasını istemek hiç mantıklı değil...neye göre istifa etmeli..bu hiç öyle taraftarlığa sığmaz nankörlük olur..

bu açıklama hata değildir..psikolojik bir hamledir.bilinçli bir hamledir..öfke ve sinirle yazılmamıştır..motivasyon olarak geri dönüşlerini göreceğiz..kitlesel bir algı mesajıdır bu kenetlenme konsantrasyon adına..liderlik vasfına uygun bir hamle olmuştur..
takımın kondüsyonu ve kötü oyunu tartışılabilir herkes tarafından...ama cephe olunması doğru değil...terimi savunanlar yüzeysel diyorsun savunmayanların argümanları çok mu derin ve yerinde peki ?..bu takıma 7 şampiyonluk 1 avrupa kupası getiren bir hocaya bir sene önce de yine şampiyonluk getiren hocaya 11. haftada istifası isabetli olur diyip istifasını istemek hiç mantıklı değil...neye göre istifa etmeli..bu hiç öyle taraftarlığa sığmaz nankörlük olur..
boş ver renkdaş yorma kendini. bu forumda kendini dahi zanneden böyle tipler var. terim gidince riekerink,prandelli,hamza,mustafa denizli ve tudor gibi yetersizlerle 4.lük 6.lıklar yaşamaya bayılıyorlar. terimin başarısız dönemler geçirmeye hakkı yok ama bu yetersizlerin var onlara sorsan

Savasa gitmiyoruz cl deplasmani oynayavagiz, konsantrasyon her seyden onemli. Terim'in akli macta degil bariz.

Burada bazi tipler var

Terim sezon sonuna kadar butun maclarini kaybetse yine kalacak diyor

Git onlara soyle bunlari, oncesinde ne olursa olsun. Burada basarisiz olan gider.

Istifa konusunda ligi tamamlamasi gerektigini ve ligi boyle sacmaliklarla tamamlarsa gitmesi gerektigini dusunuyordum.

Orada da zaten kadroyu yonetemiyorsa istifa etsin dedim. Oyuncular uzerinde hakimiyeti olmadigini iddia eden baska biriydi.

Sakince dusunurseniz anlarsiniz.

'nerede kalmıştık' sözü bizi şampiyon yapmıştı.

bu twitte bizi şampiyon yapacak.

Geri
Üst Alt