Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.499
- 106.109
- 4.738
Demir in simgesi Fe
Berke nin ilk 2 harfi Be
FeBe
Bu iki kuşu derhal ihrac edin
Berke nin ilk 2 harfi Be
FeBe
Bu iki kuşu derhal ihrac edin
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fabrika mi?
Allah korusun
Bu ne MK?Demir bey tartışmayı burada sonlandırmayı talep ediyorum, onaylıyor musunuz?
tabi göremezsin gelişim olması için bi sebep mi var ortada.geçen yıl takımı sırtlayan forvetin yerine takviye yapılmadığı bi ortamda ne gibi bi gelişim bekliyorsun. ayrıca kötü değil takımı aldığında takımın tepetaklak aşağı gittiğini,şampiyonluk favorileri arasında üçüncü sırada gösterildiği herkesin bjk kesin şampiyon olur dendiği bi ortamda takımı şampiyon yaptığını unutma. donk,gary,linnes gibi adamları küllerinden doğurduğunu unutma. terim sihirbaz değil, olmayan bi kadro üzerinde ne gibi bi gelişim bekliyorsunuz sakatım diye g.tünü başını tutan yarım yamalak forvetin yerine de o mu çıkıp oynasınGecen yil aldigi takim oyle kotu bir takim degildi
Su an ki halimiz daha kotu
Gelisim goremiyorum
Ben dogrulari konusmaktan cekinmemşu mesajınla zaten kendi belli etmişsin..niyetini ifşa etmişsin..sizin amacınız galatasaray falan değil egolarınızı tatmin etmek..siz eleştiri yapmıyorsunuz fırsatını bulunca içinizdeki kini döküyorsunuz...
Bayadır 720 günlük ceza vermiyorsunAyrılmayacaksanız da lütfen daha ağır küfür ve hakaretlerde bulunun.
EvetDemir bey tartışmayı burada sonlandırmayı talep ediyorum, onaylıyor musunuz?
Bilmukabele, hürmetler.Evet
Umarim verdigin rahatsizlik nedeniyle ceza alirsin
vay vay vay diyojen demir. kralın çıplak olduğunu bi tek sen görüyorsun yani,elinde fenerle sokakları dolaşıp "adam arıyorum adam" diye de bağırıyorsundur sen kesin.Ben dogrulari konusmaktan cekinmem
Burada terim'i savunanlarin cogu ezbere konusuyor
Bu aciklama bir hatadir
Bunu gorememenizi anlamiyorum
Super ligde sampiyon olmasi icin sneijder, hagi, drogba gibi topculara ihtiyaci var.tabi göremezsin gelişim olması için bi sebep mi var ortada.geçen yıl takımı sırtlayan forvetin yerine takviye yapılmadığı bi ortamda ne gibi bi gelişim bekliyorsun. ayrıca kötü değil takımı aldığında takımın tepetaklak aşağı gittiğini,şampiyonluk favorileri arasında üçüncü sırada gösterildiği herkesin bjk kesin şampiyon olur dendiği bi ortamda takımı şampiyon yaptığını unutma. donk,gary,linnes gibi adamları küllerinden doğurduğunu unutma. terim sihirbaz değil, olmayan bi kadro üzerinde ne gibi bi gelişim bekliyorsunuz sakatım diye g.tünü başını tutan yarım yamalak forvetin yerine de o mu çıkıp oynasın
Evet aslen sinopluyum ve ficilarla aram iyidir berke bilir. Kinik Demir diyebilirsin kisaca.vay vay vay diyojen demir. kralın çıplak olduğunu bi tek sen görüyorsun yani,elinde fenerle sokakları dolaşıp "adam arıyorum adam" diye de bağırıyorsundur sen kesin.![]()
yalnız dikkat et herkes iskendere benzemezEvet aslen sinopluyum ve ficilarla aram iyidir berke bilir. Kinik Demir diyebilirsin kisaca.
Golge etme pls
bu açıklama hata değildir..psikolojik bir hamledir.bilinçli bir hamledir..öfke ve sinirle yazılmamıştır..motivasyon olarak geri dönüşlerini göreceğiz..kitlesel bir algı mesajıdır bu kenetlenme konsantrasyon adına..liderlik vasfına uygun bir hamle olmuştur..Ben dogrulari konusmaktan cekinmem
Burada terim'i savunanlarin cogu ezbere konusuyor
Bu aciklama bir hatadir
Bunu gorememenizi anlamiyorum
boş ver renkdaş yorma kendini. bu forumda kendini dahi zanneden böyle tipler var. terim gidince riekerink,prandelli,hamza,mustafa denizli ve tudor gibi yetersizlerle 4.lük 6.lıklar yaşamaya bayılıyorlar. terimin başarısız dönemler geçirmeye hakkı yok ama bu yetersizlerin var onlara sorsanbu açıklama hata değildir..psikolojik bir hamledir.bilinçli bir hamledir..öfke ve sinirle yazılmamıştır..motivasyon olarak geri dönüşlerini göreceğiz..kitlesel bir algı mesajıdır bu kenetlenme konsantrasyon adına..liderlik vasfına uygun bir hamle olmuştur..
takımın kondüsyonu ve kötü oyunu tartışılabilir herkes tarafından...ama cephe olunması doğru değil...terimi savunanlar yüzeysel diyorsun savunmayanların argümanları çok mu derin ve yerinde peki ?..bu takıma 7 şampiyonluk 1 avrupa kupası getiren bir hocaya bir sene önce de yine şampiyonluk getiren hocaya 11. haftada istifası isabetli olur diyip istifasını istemek hiç mantıklı değil...neye göre istifa etmeli..bu hiç öyle taraftarlığa sığmaz nankörlük olur..
Savasa gitmiyoruz cl deplasmani oynayavagiz, konsantrasyon her seyden onemli. Terim'in akli macta degil bariz.bu açıklama hata değildir..psikolojik bir hamledir.bilinçli bir hamledir..öfke ve sinirle yazılmamıştır..motivasyon olarak geri dönüşlerini göreceğiz..kitlesel bir algı mesajıdır bu kenetlenme konsantrasyon adına..liderlik vasfına uygun bir hamle olmuştur..
takımın kondüsyonu ve kötü oyunu tartışılabilir herkes tarafından...ama cephe olunması doğru değil...terimi savunanlar yüzeysel diyorsun savunmayanların argümanları çok mu derin ve yerinde peki ?..bu takıma 7 şampiyonluk 1 avrupa kupası getiren bir hocaya bir sene önce de yine şampiyonluk getiren hocaya 11. haftada istifası isabetli olur diyip istifasını istemek hiç mantıklı değil...neye göre istifa etmeli..bu hiç öyle taraftarlığa sığmaz nankörlük olur..
Kendisine küfür etmen uygun olurdu renktas.Demir biraz manyak bir tip açıkçası banada geçen ''abi sana şakadan küfredebilirmiyim'' dedi, bir süre düşünmeme sebep oldu dondum kaldım ne yazacağımı bilemedim.