İmparator'dan Mesaj Var!

Çok tasvip etmesem de çok güzel ayar veriyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kusura bakmayın da hocanın açıklamalarının bir kısmı kendini anlatıyor.

'' içinde bulunduğu durumdan çıkmak için hedef şaşırtarak gündem yönetmeye çalışıyorsa''

sen evinde 2-0 galipsin, küme düşmemeye oynayan takıma 1 puan veriyorsun. sonra arkamda 30 milyon taraftar var diyerek tribünlere oynuyorsun.

Bizim Türk taraftarı da sever ya böyle şeyleri. Sabri de çok yapardı bunları.

Her kim ki yavaşlık, kaypaklık yapıyorsa kenetlendik alayınızı hadım ediceğiz demiş hocam

Sonuna kadar İmparator

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"Galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır.”
Gündüz Kılıç

Masal anlatma hoca, takima top oynat top.

2-0dan neden 2-2 oldu hala anlamıs degılım

Imparatorun aciklamasi ile ilgili hislerini alalim
assassin-s-creed-fatih-terim-9955.jpg

Savasa gitmiyoruz cl deplasmani oynayavagiz, konsantrasyon her seyden onemli. Terim'in akli macta degil bariz.

Burada bazi tipler var

Terim sezon sonuna kadar butun maclarini kaybetse yine kalacak diyor

Git onlara soyle bunlari, oncesinde ne olursa olsun. Burada basarisiz olan gider.

Istifa konusunda ligi tamamlamasi gerektigini ve ligi boyle sacmaliklarla tamamlarsa gitmesi gerektigini dusunuyordum.

Orada da zaten kadroyu yonetemiyorsa istifa etsin dedim. Oyuncular uzerinde hakimiyeti olmadigini iddia eden baska biriydi.

Sakince dusunurseniz anlarsiniz.
Aksine fatih hoca bu mesajıyla bugün maç içinde motivasyon unsuru oluşturdu..takımında kendine gelmesi kenetlenmesi adına psikolojik hamle...
Aslında demir sen bişeyleri ifade ederken kendini ele veriyorsun..hani başarısız olan gider demişsin ya sezonu tamamlamalı böyle devam edecekse gitmeli demişsin..bu senin içindeki temenni gitmesini istiyorsun ama ifade ederken bir sebebe bağlıyorsun...fatih hoca sıradan bir hoca değil..bu camianın içinden yetişmiş kalpten galatasaraylı emekleri çok fazla olan bir hoca..öyle öncesinde ne olursa olsun demek basit değil..

Geri
Üst Alt