İnan, İnler Gerek!

Arif Ulu

Baba Gündüz
Selcuk Out.

Hem Performans düsüklügü, hemde bugün gösterdi tavir ile Selcuk Inanin Galatasaray'daki vakti sona erdi diyebiliriz.

Seneye en fazla yedek olur gibi...yasi da geldi.

#Gökhan Inler...In

s_19041_6195_2013_09_06_1.jpg

...her yaz güya Istanbula gelen Oyuncu.ama .bence bu sefer gercekden gelecek.

Bence Melo ya partner olarak cok iyi bi secim olur. Ayrica türk pasaportlu oldugu icin kontenjan problemi de olmaz.

Melo ile ön libero mevkimiz baya saglam olur. Hem defansif acidan iyi, hemde uzakdan sutlari ile rakip takimlarin korkulu rüyasi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=3Iv--LcOE88[/media]

Gökhan melo nun stilinde bir oyuncu bize xelcuk gibi bir adam lazım

Selçuk'a yaşı gelmiş diyor, Gökhan Selçuk'tan büyük :asd:

INSALLAH

Nokta Transfer olur,harika bir oyuncu.

Artik 29 yasina gelmis. 2015 de kontrati bitiyor..ve yavasdan AS Kadro dan ayriliyor Napoli'den.

Napoli yaza satmaz ise.. 2015'de bedava gidecek.

GS isterse bu yaz alir Gökhani.

2016 haziranda bitiyor ve 18 mio euro ya aldılar.bize çekecekleri fiyat çok aşağısı olmaz.

Gökhan melo nun stilinde bir oyuncu bize xelcuk gibi bir adam lazım

Yok bence Selcuk defansif acidan yetersiz kaliyor..bakmayin Melo okadar hayvan misali bi Oyuncu olmasa.. orta sahamiz pamuk sekerden daha pamuk olur.

-------------INLER----------MELO---------------

--------------------WES--------------------------

----KANAT-------Forvet-----------Bruma------

iyi olur.

Melo-Inler ikilisine hayır demem.Inler'i alabilirmiyiz o tartışılır.

Selçuk daha bitmez, adam harcamak en kolay iş. Selçuk gibi adam kazanılmalı.

Gökhan'ı zaten ben hep söylüyorum, şu durumda hatta alınabilir, eskisi gibi imkansız değil ama Gökhan da 2-3 sene önceki gibi değil herhalde. O yüzden gelirse eğer millet çok mırın kırın eder. Koşmuyor lan bu falan diye kötülerler adamı hemen.

Son 2 senedir baya düşüş yaşıyor. Selçukun posisyon olarak alternativi değil bu arada bence.

Nuri şahin zorlanmalı

2016 haziranda bitiyor ve 18 mio euro ya aldılar.bize çekecekleri fiyat çok aşağısı olmaz.

2016 olsun pek fark etmez.....2011 den itibaren Napoli ye gitmis.

2-3 ay sonra "30 Yasina" girecek Ön libero mevkisinde oyniyan Inler.

ve sen 18mio pek asaga cekmiyecekler diyorsun.

Senin Futbol piyasasindan pek bilgin oldugu söylenmez.

Bu Is en fazla 8-9Mil€ biter.

Son 2 senedir baya düşüş yaşıyor. Selçukun posisyon olarak alternativi değil bu arada bence.

Nuri şahin zorlanmalı

Türk Ligin ve GS'deki Sistemsizlikden dolayi ve "Sertlik" acidan Inler > Nuri bence.

Ayrica Dortmund birakmaz Nuri'yi ve Nuri daha bukadar erken gelmez TR'ye.

Selçuk daha bitmez, adam harcamak en kolay iş. Selçuk gibi adam kazanılmalı.

Gökhan'ı zaten ben hep söylüyorum, şu durumda hatta alınabilir, eskisi gibi imkansız değil ama Gökhan da 2-3 sene önceki gibi değil herhalde. O yüzden gelirse eğer millet çok mırın kırın eder. Koşmuyor lan bu falan diye kötülerler adamı hemen.

Bana görede Selcuk kalabilir. Ama türk futbolcular ne yazik ki 30 dan sonra büyük form düsüklügü yasiyorlar.

hele Selcukun oynadi bölgede beli bi atletizm de gerekli.Selcuk dan artik pek verim alinmaz. Ona güvenerek senye ilk 11 e yazilmaz kanimca. Onun yerine transfer kesinlikle sart.

2016 olsun pek fark etmez.....2011 den itibaren Napoli ye gitmis.

2-3 ay sonra "30 Yasina" girecek Ön libero mevkisinde oyniyan Inler.

ve sen 18mio pek asaga cekmiyecekler diyorsun.

Senin Futbol piyasasindan pek bilgin oldugu söylenmez.

Bu Is en fazla 8-9Mil€ biter.

ha pardon bir futbol menajeriyle konuştuğumu unutmuşum.ne piyasası ne bilgisi arkadaşım.hepimizin futbolu takip ettiği mecralar aynı, internet tv vs.

bu sene 41 tane maç oynamış bahsettiğin adam.gelecek sene de kadrolarında düşünüyorlarsa 8 9 a inler i alırsan söyle benim yeğene de alıyım oynasın çocuk.

Türk Ligin ve GS'deki Sistemsizlikden dolayi ve "Sertlik" acidan Inler > Nuri bence.

Ayrica Dortmund birakmaz Nuri'yi ve Nuri daha bukadar erken gelmez TR'ye.

Melo o zaman daha çok hucuma dönük sorumluluk almalı ki bunu yapa bilecek yeteneklere sahip.

Nuri dortmundun değil galiba. Realin oyuncusu.

Nuri yaşından dolayı gelmez bencede ama zorlaya biliriz.

Bide hamburg'dan tolgay arslan var ki çok iyi oynamaya başladı.

Selçuğa sövenler İnler gelsin daha beter olur. O kadar diyorum

Pardon hocam..senin kadar düsünemedik.. dogru Gündogan ve Özil var..onlar da can atiyor GS e gelmeyi.

Kac tane üst düzey türk oyuncu var ki, GS alabilecek?

Inler den daha cok verim aliriz. Selcukun form düsüklünü bi kenera koylarim... Selcuk kafasinda bazi seyleri bitirmiz ne yazik ki.

Geri
Üst Alt