Halil Ateş
Sarı Üye
- 27 Mart 2014
- 105
- 0
- 586
eğer mantıklı cevap vermezsen serte kayıcam bundan sonra uyandırıyım
benım cevaplarım size mantıklı gelmıyor olabılır mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eğer mantıklı cevap vermezsen serte kayıcam bundan sonra uyandırıyım
![]()
benım cevaplarım size mantıklı gelmıyor olabılır mı ?
yada sen cevap veremiyo olabilirmisin
yada cevap verdiğini düşünüp mantıksız olduğunu anlamamış olabilirmisin halilcim
Saolasın![]()
Mertcim kişiye göre değişir bazı seyler
sana mantıklı gelen bana mantıksız gelebılır
Tam terside olabılır![]()
derya ablamız hepimizden yaşlıdır kelimelerimizi seçerek yazalım saygıda kusur etmeyelim
ben daha öncede söyledim bayan değilim bu isim hem erkeklere hem bayanlara veriliyor ayrıca yaşım 35 yolun yarısı yani yaşımlada takımımlada gurur duyuyorm renktaş![]()
bende seni abla sandım abi,yaşına takılıyım dedim kadınları biliyosun hemen terso![]()
ne demek böyle birden üstüne çullanmış gibi olmuyo dimitarladan yeni toplanmış ekinlerin buğdaylarından yapılmış sıcak ekemk var çayla istermisin
![]()
Bu ülkede her zaman kim ne yaparsa yanına kar kalır. Burada da fenerin yaptığı yanına kar kalacak. Bu kadar basit.
Hala adaletsiz ülkede yargılandık diyorlar yahu hala bahaneler..İlk ağızdan itiraf :
[media]https://www.youtube.com/watch?v=D2siZo1bbvM[/media]
NOT :Aziz Yıldırım benzeri şişme bebekmiş bu da...
Bu zamana kadar neden vermedi peki ?
Bunların küme düşeceğine bu saatden sonra hala inanan varmı cevap versin bana
Küme düşme falan olmayacak bence..
buzamana kadar nedenmı verilmedi ? Bunu nasıl sorarsın zamanla yok edilmeye çalişilmadimi yasa değiştirip aziz usagi tff başkanı koyup başbakanla birlik olup şenez erzigin devreye sokup uefaya sponsor olup (yapıkredi) bunlar kademe kademe yapılmadımı ? Allah aşkına elini vicdanına sen koy 3senedir olanlar avrupada demiyorum dunyada sadece bu ulkede olur adalet mekanızmasının işlemedigi ülkede pisligin pislikle örtbas edildigi ülkede sordugun soruya bak neden verilmedi ? digiturku tehdit edilmedimi? biz olmazsak kuluplere para veremezsin bizi düşürüremezsiniz diye tehdit edilmedimi? Ligde bu sene bu kadar fark neden nasıl oluştu sana soylıyım tff en son care fenere - ceza verecekti bu yuzden size sürekli tölerans verilip galatasaray uzerine oynanıp aradakı fark acildi korkudan arada fark yokken - ceza veremezdi tüpçü şuan eger son olarak çaresiz kalırsam verilirse diye puan farkını actirdi ama aziz vermesine izin verdirmiyor kısacasi son üç yıldır olayları kafanda tasarla mesela etrafımda kac tane fenerli varsa tapeleri konusmaları okudunmu diyorum hayır diyor okuyan insan onların yüzde yüz şike oldugunu zaten anlar korkudan okuyamıyorsunuz . İşin özeti bu dostum eger adaletli ülke olsaydik uefayla anlaşmasaydiniz şuan bir ingiliz alman kulubu olsaydiniz ne fener kalmıstı ne aziz kalmıstı aziz takımından uzaklaştirilmıstı ama bizde pislik yapana kral padişah ilan ettigimiz bir ülke oldugu için bunlar oluyor olmaya devam edicektir.
federasyon tarafından kollanıyosunuz bencede düşmez