Infantino'dan Şike Davası Açıklaması

Mertcim kişiye göre değişir bazı seyler :)

sana mantıklı gelen bana mantıksız gelebılır

Tam terside olabılır :)

genel bi algı vardır ama

mesela biri benim mesajlarımla senin mesajlarını okusa aradaki farkı görücektir

ben ilk normal yazdım sana belki mantıklı bişeyler gelebilir diye zamanımı harcadım ama senin bunlara cevap verememen sinirlendiriyor haliyle

hani ortaya bi tez bile koyamıyosun çürütiyim halil

anca başkanının söylediği anlamsız lafları burda cümle haline getiriyosun başka bişey değil yani ortaya veri koy ona göre tartışalım

Bunların küme düşeceğine bu saatden sonra hala inanan varmı cevap versin bana

Bu ülkede her zaman kim ne yaparsa yanına kar kalır. Burada da fenerin yaptığı yanına kar kalacak. Bu kadar basit.

Bu ülkede her zaman kim ne yaparsa yanına kar kalır. Burada da fenerin yaptığı yanına kar kalacak. Bu kadar basit.

Adamlar'ın şansına ülke'nin başbakan'ı tayyıp ve uefa başkan'ı platini.

Federasyon başkan'ı da zaten gerekirse avrupa'ya gitmeyiz tüpçü.

Bütün pislikler toplanmış işte.

Hala adaletsiz ülkede yargılandık diyorlar yahu hala bahaneler..İlk ağızdan itiraf :

[media]https://www.youtube.com/watch?v=D2siZo1bbvM[/media]

NOT :Aziz Yıldırım benzeri şişme bebekmiş bu da...

İlk mesajımızı yazalım bakalım hayırlısıyla.

Öncelikle; forumun yaş ortalamasını çok merak ediyorum. Hakaret etmeden yazı yazma kabiliyetine sahip çok az adam var gördüğüm kadarıyla.

Ağzını açan Fenerbahçe'ye, Fenerbahçeli'ye hakaret ediyor, küfrediyor. Kendinizi küfürsüz ifade etmekten aciz misiniz?

Alıntı yaptığım mesaja gelince... Başkan bu konuşmayı, başbakanın "kişilerle kurumları ayıralım, cezayı kişilere verelim" söylemi üzerine yapıyor!

Şike yaptım demiyor, yapmışsam kendim için mi yaptım diyor! Şike yaptığıma inanıyorsanız kişisel çıkarım için değil, Fenerbahçe'nin çıkarı için yapmışımdır; bana ceza verip kuruma vermemek saçmalıktan başka bişey değil diyor! Bunu anlamak için çok da zorlamaya gerek yok.

Bu zamana kadar neden vermedi peki ?

buzamana kadar nedenmı verilmedi ? Bunu nasıl sorarsın zamanla yok edilmeye çalişilmadimi yasa değiştirip aziz usagi tff başkanı koyup başbakanla birlik olup şenez erzigin devreye sokup uefaya sponsor olup (yapıkredi) bunlar kademe kademe yapılmadımı ? Allah aşkına elini vicdanına sen koy 3senedir olanlar avrupada demiyorum dunyada sadece bu ulkede olur adalet mekanızmasının işlemedigi ülkede pisligin pislikle örtbas edildigi ülkede sordugun soruya bak neden verilmedi ? digiturku tehdit edilmedimi? biz olmazsak kuluplere para veremezsin bizi düşürüremezsiniz diye tehdit edilmedimi? Ligde bu sene bu kadar fark neden nasıl oluştu sana soylıyım tff en son care fenere - ceza verecekti bu yuzden size sürekli tölerans verilip galatasaray uzerine oynanıp aradakı fark acildi korkudan arada fark yokken - ceza veremezdi tüpçü şuan eger son olarak çaresiz kalırsam verilirse diye puan farkını actirdi ama aziz vermesine izin verdirmiyor kısacasi son üç yıldır olayları kafanda tasarla mesela etrafımda kac tane fenerli varsa tapeleri konusmaları okudunmu diyorum hayır diyor okuyan insan onların yüzde yüz şike oldugunu zaten anlar korkudan okuyamıyorsunuz . İşin özeti bu dostum eger adaletli ülke olsaydik uefayla anlaşmasaydiniz şuan bir ingiliz alman kulubu olsaydiniz ne fener kalmıstı ne aziz kalmıstı aziz takımından uzaklaştirilmıstı ama bizde pislik yapana kral padişah ilan ettigimiz bir ülke oldugu için bunlar oluyor olmaya devam edicektir.

buzamana kadar nedenmı verilmedi ? Bunu nasıl sorarsın zamanla yok edilmeye çalişilmadimi yasa değiştirip aziz usagi tff başkanı koyup başbakanla birlik olup şenez erzigin devreye sokup uefaya sponsor olup (yapıkredi) bunlar kademe kademe yapılmadımı ? Allah aşkına elini vicdanına sen koy 3senedir olanlar avrupada demiyorum dunyada sadece bu ulkede olur adalet mekanızmasının işlemedigi ülkede pisligin pislikle örtbas edildigi ülkede sordugun soruya bak neden verilmedi ? digiturku tehdit edilmedimi? biz olmazsak kuluplere para veremezsin bizi düşürüremezsiniz diye tehdit edilmedimi? Ligde bu sene bu kadar fark neden nasıl oluştu sana soylıyım tff en son care fenere - ceza verecekti bu yuzden size sürekli tölerans verilip galatasaray uzerine oynanıp aradakı fark acildi korkudan arada fark yokken - ceza veremezdi tüpçü şuan eger son olarak çaresiz kalırsam verilirse diye puan farkını actirdi ama aziz vermesine izin verdirmiyor kısacasi son üç yıldır olayları kafanda tasarla mesela etrafımda kac tane fenerli varsa tapeleri konusmaları okudunmu diyorum hayır diyor okuyan insan onların yüzde yüz şike oldugunu zaten anlar korkudan okuyamıyorsunuz . İşin özeti bu dostum eger adaletli ülke olsaydik uefayla anlaşmasaydiniz şuan bir ingiliz alman kulubu olsaydiniz ne fener kalmıstı ne aziz kalmıstı aziz takımından uzaklaştirilmıstı ama bizde pislik yapana kral padişah ilan ettigimiz bir ülke oldugu için bunlar oluyor olmaya devam edicektir.

Arkadasım bu seneki puan durumunu nasıl hakemlere tff ye bagladın allah askına ?

biz son dakikada goller atarken

Burak drogba kacırırken tff ne yapsın

kendı forumlarınızda herkes dıyor bir yanda burak drogba umut

diger yanda sow emenıke webo vs dıye.

Deplasmanlarda galıbıyet alamamanızın sebebı federasyon sa tamam haklısın

Geri
Üst Alt