Infantino'dan Şike Davası Açıklaması

İlk mesajımızı yazalım bakalım hayırlısıyla.

Öncelikle; forumun yaş ortalamasını çok merak ediyorum. Hakaret etmeden yazı yazma kabiliyetine sahip çok az adam var gördüğüm kadarıyla.

Ağzını açan Fenerbahçe'ye, Fenerbahçeli'ye hakaret ediyor, küfrediyor. Kendinizi küfürsüz ifade etmekten aciz misiniz?

Alıntı yaptığım mesaja gelince... Başkan bu konuşmayı, başbakanın "kişilerle kurumları ayıralım, cezayı kişilere verelim" söylemi üzerine yapıyor!

Şike yaptım demiyor, yapmışsam kendim için mi yaptım diyor! Şike yaptığıma inanıyorsanız kişisel çıkarım için değil, Fenerbahçe'nin çıkarı için yapmışımdır; bana ceza verip kuruma vermemek saçmalıktan başka bişey değil diyor! Bunu anlamak için çok da zorlamaya gerek yok.

Güzel yazan arkadaslarda var bana sadece 1 kısı guzel uslup kullanmadı okadar oda olur yani..

Arkadasım bu seneki puan durumunu nasıl hakemlere tff ye bagladın allah askına ?

biz son dakikada goller atarken

Burak drogba kacırırken tff ne yapsın

kendı forumlarınızda herkes dıyor bir yanda burak drogba umut

diger yanda sow emenıke webo vs dıye.

Deplasmanlarda galıbıyet alamamanızın sebebı federasyon sa tamam haklısın

söylediklerimin digerlerini cevapla önemli olan onlar :)

Ben de ceza falan beklemiyorum o ayrı. Şike mevzunda da tartışmaya girmek çok gereksiz. Bu ülkede büyük takımlar her zaman kollanır. Fenerlisi, asıl Galatasaray kollanıyor der, Galatasaraylısı hayır Fener kollanıyor der. Beşiktaşlısı duruma göre pozisyon alır :D Aslında özeti şudur, Türkiye'de siyaset her zaman futbolun kalbindedir. Kim öne çıkarsa onu geriye çeker. Fener güçlenince Fener geri çekilir, Galatasaray güçlenince Galatasaray geriye çekilir. Şike yok bunlar oyun falan demiyorum onunla alakası yok daha geniş bir yorum yapıyorum. Maksat denge bozulmasın, rekabet devam etsin.

Fenerlisi der Mesut Yılmaz vs, Galatasaraylısı der sizin şikeyi akladılar. Adam gibi taraftarlar birlik olmadıkça daha çok böyle sav üretecek iki taraf da. Çünkü kim öne çıkarsa siyaset onu dizginleyecek dengeyi bulacak.

Ha Fenerbahçe taraftarı bence 3 temmuz sürecinde en mağdur taraf. Medyada 500 kere, BU İŞ BİTTİ haberi çıkıyor. Ha diyebiliriz ki onlar da inanmasın ama olmuyor işte insan olumlu haberlere inanmak ister. Kaç yıl oldu hala UEFA haberleri takip etmek zorundalar bu iş yüzünden. Hatalı oldukları nokta neresi? Kendilerine bunca sıkıntıyı yaşatan adamı kollamaya çalışmaları. Aynısı bizde olsa ilk günden ipe çekeriz. Fenerlisi de bunu, destek çıkmazlar hemen satarlar olarak görüyor. Görüş farkı.

Bu mevzularda çok yazmıyorum, hoşuma gitmiyor ama bir iki gündür çok Fenerli arkadaş geliyorken yazayım dedim.

Ben de ceza falan beklemiyorum o ayrı. Şike mevzunda da tartışmaya girmek çok gereksiz. Bu ülkede büyük takımlar her zaman kollanır. Fenerlisi, asıl Galatasaray kollanıyor der, Galatasaraylısı hayır Fener kollanıyor der. Beşiktaşlısı duruma göre pozisyon alır :D Aslında özeti şudur, Türkiye'de siyaset her zaman futbolun kalbindedir. Kim öne çıkarsa onu geriye çeker. Fener güçlenince Fener geri çekilir, Galatasaray güçlenince Galatasaray geriye çekilir. Şike yok bunlar oyun falan demiyorum onunla alakası yok daha geniş bir yorum yapıyorum. Maksat denge bozulmasın, rekabet devam etsin.

Fenerlisi der Mesut Yılmaz vs, Galatasaraylısı der sizin şikeyi akladılar. Adam gibi taraftarlar birlik olmadıkça daha çok böyle sav üretecek iki taraf da. Çünkü kim öne çıkarsa siyaset onu dizginleyecek dengeyi bulacak.

Ha Fenerbahçe taraftarı bence 3 temmuz sürecinde en mağdur taraf. Medyada 500 kere, BU İŞ BİTTİ haberi çıkıyor. Ha diyebiliriz ki onlar da inanmasın ama olmuyor işte insan olumlu haberlere inanmak ister. Kaç yıl oldu hala UEFA haberleri takip etmek zorundalar bu iş yüzünden. Hatalı oldukları nokta neresi? Kendilerine bunca sıkıntıyı yaşatan adamı kollamaya çalışmaları. Aynısı bizde olsa ilk günden ipe çekeriz. Fenerlisi de bunu, destek çıkmazlar hemen satarlar olarak görüyor. Görüş farkı.

Bu mevzularda çok yazmıyorum, hoşuma gitmiyor ama bir iki gündür çok Fenerli arkadaş geliyorken yazayım dedim.

Çok teşekkürler , Saolasın hem uslup hem dusunceler ıcın

İnşallah sonradan bozmazsın üslubunu kendi forumlarında hava atıcam diye, böyle olanlara kapımız açık her zaman.

Fener şike yaptı bunun cezası heryerde küme düşmek Türkiye'de ödüllendirmek

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk

Fenerin şu an sadece gözünü boyuyorlar, bu sezon şampiyon olacaklar büyük ihtimal 19-19 diye heveslenirken birden o şikeli sezonda ki şampiyonluk ellerinden alınacak durum gene aynı olacak. Trabzona da verilmeyebilir o dönem oynanmamış sayılabilir, ama bu dediğim olay er ya da geç olacaktır.

Fenerin şu an sadece gözünü boyuyorlar, bu sezon şampiyon olacaklar büyük ihtimal 19-19 diye heveslenirken birden o şikeli sezonda ki şampiyonluk ellerinden alınacak durum gene aynı olacak. Trabzona da verilmeyebilir o dönem oynanmamış sayılabilir, ama bu dediğim olay er ya da geç olacaktır.

Türkiye'de mi ?

Türkiye'de mi ?

Şu an arkadan gaz vermeler filan hepsi işliyo şampiyon olmaları bekleniyor büyük ihitmal, o şikeli şampiyonluk onların elinde kalmayacaktır. Bu sezon sadece ağızlarına bal çalıyolar şampiyonluk eğlence falan filan derken pat gene bi 3 temmuz

Şu an arkadan gaz vermeler filan hepsi işliyo şampiyon olmaları bekleniyor büyük ihitmal, o şikeli şampiyonluk onların elinde kalmayacaktır. Bu sezon sadece ağızlarına bal çalıyolar şampiyonluk eğlence falan filan derken pat gene bi 3 temmuz

Ben de uzun zamandır öyle düşünüyorum ama vallah renkdas Türkiye bu. Ne olacağını şimdiden kestirmek zor.

Bence hakkımızla sampıyon oluruz bu sene...

Fenerbahçe şike yapmadıysa neden talimat değiştirildi...? Yani kendilerine o kadar güveniyorlarsa talimatı değiştirin diye alttan alta neden lobi yaptılar.. ? Başbakan neden Platini ile özel olarak görüşmeler yapıp,Şenes Erzik'i de araya soktu ve "kişiler ve kurumlar ayrılmalı" mesajını verdi...? Yapı Kredi neden durduk yere C.L.'nin sponsorlarından biri haline geldi o sezon...?

Bu sorular uzatılabilir...Fakat şu an olan bu :

Eğer şike yaptıklarını kabul edip,kurumları illegal boyuta getirmeyip paşa paşa cezalarını çekseler ve hak yemeye devam etmeselerdi, birçok rakip takım taraftarı da devamlı şekilde "şikeci" yaftasını yapıştırmazlardı...Lakin bu şekilde gittiği sürece önlerine ısıtılıp ısıtılıp koyulacaktır bu mevzu...

İtalya'da Juventus şike yaptı hem de Fenerbahçe'nin yarısı kadar bile değil,orada adalet bizim gibi olmadığından hakettiğini buldu. Adamlar şimdi üstüste 3. şampiyonluğuna koşuyor...İşte büyük takım budur. Ağlamayan,zırlamayan,tehdit etmeyen,gizli gizli alttan alta kendine yol açmayan...Paşa paşa cezalarını çekti adamlar. Burada "ben yaparım yanıma kar kalır" düşüncesi egemen...

Yani fb dua etsin Türkiye gibi bir ülkede...Yoksa Avrupa'da varolması bu zihniyette çok zor olurdu.

hah işte şöyle şike yaptığınızı kabul et.. sadece sadece bu sene hakkınızla şampiyon oluyorsunuz.. zaten başarılı olduğunuz buraya geldin üye oldun.. siz 2 senedir ezikleri yaşarken, biz yine burda fener düşecek dedik.. siz kim? juventus kim? biz hesabını sormasak bile juventus hesabını sorar uefadan? adamlar sadece 1-2 maçta delilsiz ispatsız kanıyla küme düşüp -20 puanla başladı.. sizlerin 2.lige düşüp -20 ile başlamız lazım eldeki bilgilerle..

Pratikte evet de ya teoride ?

Fenerbahçe bu ligde mücadele etmemeliydi,bir nevi Türk futbolunun geleceği yapılanlar ile karanlık bir tünele sokuldu. En basitinden Trabzon güçsüzleştirildi,TFF değiştirildi,kurallar Fenerbahçe'nin istediği düzeye getirildi vb...

Galatasaray'ın kötü olması Fenerbahçe'yi haklı duruma getirmez. Biz takımımızı zaten eleştiriyoruz fakat öldürmeyen devrimin de güçlendirdiğini biliyoruz.

Geri
Üst Alt