Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Spiker Ronaldo’nun adını 5 kez söylememiştir. Kendisinin de pek farkı yok. Takımın IQ sorunu var, Fernandes’ten sonra en akıllı adamı Telles olan bir takım. Newcastle bile galibiyeti hak edecek kadar iyiydi
Spiker Ronaldo’nun adını 5 kez söylememiştir. Kendisinin de pek farkı yok. Takımın IQ sorunu var, Fernandes’ten sonra en akıllı adamı Telles olan bir takım. Newcastle bile galibiyeti hak edecek kadar iyiydi
Ragnick’te Wirtz ve Gladbach’taki genç sol bekin peşindeymiş. Kaliteli O.Saha lazımken ilginç işler. Acaba hoca tercihleri nasıl olacak. Genç bir takım gelecek belli oldu. Ronaldo’yu pek tutmazlar.
biz her daim artetanin yanindaydik hep guvendik mesela fa kupasini alirken ligin en buyuk hocasi oldugunu soylemistim
simdi senin bana bu soyledigin yakisti mi guzel kardesim bence olmadi
biz her daim artetanin yanindaydik hep guvendik mesela fa kupasini alirken ligin en buyuk hocasi oldugunu soylemistim
simdi senin bana bu soyledigin yakisti mi guzel kardesim bence olmadi
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.