- 13 Şubat 2009
- 27.670
- 25.154
- 3.468
GOL | Newcastle 1-0 Manchester United
Allan Saint-Maximin
Söz konusu Newcastle olunca insan Alan isminden somra bir Shearar arıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GOL | Newcastle 1-0 Manchester United
Allan Saint-Maximin
2-3 sene istedikleri adamı alsınlar yine sistemleri oturmaz 3 sene içerisinde ilk 5 e girmeleri mucizeMerak ediyorum, devre arasi ne yapacak Newcastle bakalim. Transfer acisindan.
2-3 sene istedikleri adamı alsınlar yine sistemleri oturmaz 3 sene içerisinde ilk 5 e girmeleri mucize
Spiker Ronaldo’nun adını 5 kez söylememiştir. Kendisinin de pek farkı yok. Takımın IQ sorunu var, Fernandes’ten sonra en akıllı adamı Telles olan bir takım. Newcastle bile galibiyeti hak edecek kadar iyiydiDAkika 86 olmus Ronaldo kendini yiyiyor. Rashford geri donerken Ronaldo kaleciye pres yapiyor sure yemesin diye. Harbiden cok cop var su takimda.
Mesele zaten ronaldoyu topla bulusturamamalari. ADami besleyecek kaliteli oyuncular yok. Yazik oluyor gercekten.Spiker Ronaldo’nun adını 5 kez söylememiştir. Kendisinin de pek farkı yok. Takımın IQ sorunu var, Fernandes’ten sonra en akıllı adamı Telles olan bir takım. Newcastle bile galibiyeti hak edecek kadar iyiydi![]()
Oyuna katılamıyor Ronaldo. Katılmaya çalışıyor, atağı yönlendirmiyor topu tutamiyor falan falan. İleride bekleyecek adama ihtiyaci yok Manu’nun 10 kisi oynuyorlar resmen. Cavani bile daha iyiydi oyuna girinceMesele zaten ronaldoyu topla bulusturamamalari. ADami besleyecek kaliteli oyuncular yok. Yazik oluyor gercekten.
Mesele zaten ronaldoyu topla bulusturamamalari. ADami besleyecek kaliteli oyuncular yok. Yazik oluyor gercekten.
biz her daim artetanin yanindaydik hep guvendik mesela fa kupasini alirken ligin en buyuk hocasi oldugunu soylemistim@At Kafası ve onun gibi düşünenlere rağmen arteta hocamı kovmayan Arsenal yönetimine saygılar
Halis mi bu söylemlerin artetayı savunup kimi suçladın o dönemlerbiz her daim artetanin yanindaydik hep guvendik mesela fa kupasini alirken ligin en buyuk hocasi oldugunu soylemistim
simdi senin bana bu soyledigin yakisti mi guzel kardesim bence olmadi
fayi sucluyordum bize operasyon cektilerHalis mi bu söylemlerin artetayı savunup kimi suçladın o dönemler