- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
Çok büyük oynadı çok büyük
14 dk’da hattrick
14 dk’da hattrick
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
66yoGat66 enters the chatAntudakiler bunu ss alıp bizden deli gibi korkuyorlar mesajını her an atabilirler
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zor maç ama ben de kazanmalarını istiyombegendim.
tspurs maci cok iyiydi - 2.yari guney koreli dolayli adeta epik bir hava da gecti. tek kisilik solo resital dersem yanilgi olmaz. fakat, benim adima macin oyuncusu ; bentancur .
sonrasinda ;
kane,
guney koreli wizard .
iste premier lig bu~denilen ornek maclardan birini izledim. spurs/conte hoca - derbiyi de alip yola devam eder kanimca...
son izledigim arsenal vs tspurs macinda - arsenal oyun oynamaya cikmamisti, mac baslar baslamaz sert ,kasti girisler dolayli zaten ilk yarida kirmizi gormuslerdi arsenal tarafi.yanilmiyorsam.Zor maç ama ben de kazanmalarını istiyomManchester United'tan yana
![]()
Aynen daha var bu maça Suat abison izledigim arsenal vs tspurs macinda - arsenal oyun oynamaya cikmamisti, mac baslar baslamaz sert ,kasti girisler dolayli zaten ilk yarida kirmizi gormuslerdi arsenal tarafi.yanilmiyorsam.
salt oyun odakli ,kendi oyunlarini dusunurlerse, elbette sanslari mevcut, ic sahadalar.
fakat, onceki mactaki gibi pata kute faul vs kafasinda baslarlarsa, spurs icin kolay galibiyet olur.
mac tarihinde daha detayli deginiriz bu leziz versusa....
saygi ve selamlarimla
klopp de get!!!liverpool 0-1 braytın
De Zerbi iyi hoca miymis hakaten