Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok büyük oynadı çok büyük 👏🏻

14 dk’da hattrick 👏🏻

453B4339-D850-45BB-A729-64590E21E9A9.webp

begendim.

tspurs maci cok iyiydi - 2.yari guney koreli dolayli adeta epik bir hava da gecti. tek kisilik solo resital dersem yanilgi olmaz. fakat, benim adima macin oyuncusu ; bentancur .
sonrasinda ;
kane (son'un onde asiri aktif , etkili ,efektif ve sonuc odakli olmasinda ; kane ve bentancur'un ekstra dokunuslari kilit oldu kanimca).
guney koreli wizard .

iste premier lig bu~denilen ornek maclardan birini izledim. spurs/conte hoca - derbiyi de alip yola devam eder kanimca...
epik mac olmasi muhtemel bir versus. ligin iki iyi oynayan tarafi kozlarini lndra derbisinde paylasacak. . .

begendim.

tspurs maci cok iyiydi - 2.yari guney koreli dolayli adeta epik bir hava da gecti. tek kisilik solo resital dersem yanilgi olmaz. fakat, benim adima macin oyuncusu ; bentancur .
sonrasinda ;
kane,
guney koreli wizard .

iste premier lig bu~denilen ornek maclardan birini izledim. spurs/conte hoca - derbiyi de alip yola devam eder kanimca...
Zor maç ama ben de kazanmalarını istiyom :D Manchester United'tan yana :D

Zor maç ama ben de kazanmalarını istiyom :D Manchester United'tan yana :D
son izledigim arsenal vs tspurs macinda - arsenal oyun oynamaya cikmamisti, mac baslar baslamaz sert ,kasti girisler dolayli zaten ilk yarida kirmizi gormuslerdi arsenal tarafi.yanilmiyorsam.

salt oyun odakli ,kendi oyunlarini dusunurlerse, elbette sanslari mevcut, ic sahadalar.
fakat, onceki mactaki gibi pata kute faul vs kafasinda baslarlarsa, spurs icin kolay galibiyet olur.

mac tarihinde daha detayli deginiriz bu leziz versusa....

saygi ve selamlarimla

son izledigim arsenal vs tspurs macinda - arsenal oyun oynamaya cikmamisti, mac baslar baslamaz sert ,kasti girisler dolayli zaten ilk yarida kirmizi gormuslerdi arsenal tarafi.yanilmiyorsam.

salt oyun odakli ,kendi oyunlarini dusunurlerse, elbette sanslari mevcut, ic sahadalar.
fakat, onceki mactaki gibi pata kute faul vs kafasinda baslarlarsa, spurs icin kolay galibiyet olur.

mac tarihinde daha detayli deginiriz bu leziz versusa....

saygi ve selamlarimla
Aynen daha var bu maça Suat abi :D Teşekkür ederim benden de saygılar ve sevgiler :D

KILOPPPPPPPPPPPPPPPP
Jota , Nunez , Diaz yedek devammmmmmmmmmmmm

Palas macini izliyom muthisler ya. Potter hoca biraz toparlamis Chelsea'yi ama Palace cok cok iyi takim. Bu deplasmandan galibiyet almayi bi tek Arsenal, City gibi takimlar basarabilir

Liverpool'a ne oluyor :asd: De Zerbi iyi hoca miymis hakaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt