Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liverpool'un 2. golünü bizim ligde hakemler faul diye iptal ederdi

Davinson Sanchez 'e 40 milyon teklif etseler kabul eder miyiz?
40 milyona satılmayacak oyuncu yok bizim takımda. Bu arada devre arası ve sezon sonu ben Arap taraflarından bazı oyuncularımıza teklifler bekliyorum şahsen Zaha, Bardakçı gibi. Yine Boey'e de ciddi teklif gelirse şaşırmam hatta Manu'dan bile gelebilir bu teklif.

40 milyona satılmayacak oyuncu yok bizim takımda. Bu arada devre arası ve sezon sonu ben Arap taraflarından bazı oyuncularımıza teklifler bekliyorum şahsen Zaha, Bardakçı gibi. Yine Boey'e de ciddi teklif gelirse şaşırmam hatta Manu'dan bile gelebilir bu teklif.
Dalot ve van bisakka varken boey'i ne yapsın adamlar? Liverpool ve arsenal daha olası.

Chelsea hocası gol yemeyi bekledi resmen. Orta saha ve bekler poşete döndü

Ne çok gol atıyor bu McTominay yahu. Sürekli ceza sahasında.

United kötü takım değil zaten. Özellikle hücum konusunda ciddi silahları var lakin defansı çok sıkıntılı adamların. Öyle abartıldığı kadar kötü kesinlikle değiller.

Gecen sezonda gosterdiler aslinda iyi olduklarini. Dedigin gibi, bir iki stratejik transfere ihtiyaclari var. Bir diger buyuk sorunlari, onemli isimlerin devamlilik problemi ozellikle forvet ve ortasaha bolgesinde.

Gecen sezonda gosterdiler aslinda iyi olduklarini. Dedigin gibi, bir iki stratejik transfere ihtiyaclari var. Bir diger buyuk sorunlari, onemli isimlerin devamlilik problemi ozellikle forvet ve ortasaha bolgesinde.
Manu'yu sıradan takım gibi bahsetmeye başladılar bir ara sırf biz yendik diye.

Manchesterın şu performansını gördükçe ne büyük iş yaptığımızı daha iyi anlıyorum. Harika bir oyunla kazandılar. McTominay özellikle çok formda. Bruno, Garnacho yine etkiliydi. Chelsea de Palmer, Sterling, Jackson, Mudryk kağıt üstünde iyi ama basit goller kaçırdılar. Güzel maçtı
20231207_013047.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

domfun westhamı attı o şu an uyuyodur sabah kolajı hazırlar

romero baya bomba bi herif ya ayrıca tam fbjk topçusu karakterinde

Everton resmen bir direniş senfonisi. Bu kadar zor durumdayken dahi Newcastle gibi son dönemin çıkışta takımına karşı bu skorla kazanmak büyük iş. McNeil baya iyiydi çok üstünlük kurdu. Her zaman bizde görmek istediğim Doucoure de aynı şekilde. Almiron İsak Gordon üçlüsünün en silik maçıydı.
20231208_005440.webp

Tebrikler Takım West Ham kimdir herkese gösterdik. Maestro JWP ve Bowen fişi çektiler. Kudüs de çok iyiydi. Mantıklı kontralarla ani çıkışlarla kazandık. Tottenham için üzüldüm ama ciddi düşüşteler. Ve iddia ediyorum hiçbir stoperi Davinson Sanchez etmez. Neyse +3
20231208_011049.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt