Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.583
- 29.068
- 2.993
Davinson Sanchez 'e 40 milyon teklif etseler kabul eder miyiz?Manu devre arası ne yapıp edip 2 stoper, 1 sağ bek(Bissaka durumuna bağlı), 1 sağ kanat almalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Davinson Sanchez 'e 40 milyon teklif etseler kabul eder miyiz?Manu devre arası ne yapıp edip 2 stoper, 1 sağ bek(Bissaka durumuna bağlı), 1 sağ kanat almalı.
Birazdan saplarManchester United takımı bu maçta tek kale oynuyo şu ana kadar reis..
40 milyona satılmayacak oyuncu yok bizim takımda. Bu arada devre arası ve sezon sonu ben Arap taraflarından bazı oyuncularımıza teklifler bekliyorum şahsen Zaha, Bardakçı gibi. Yine Boey'e de ciddi teklif gelirse şaşırmam hatta Manu'dan bile gelebilir bu teklif.Davinson Sanchez 'e 40 milyon teklif etseler kabul eder miyiz?
Dalot ve van bisakka varken boey'i ne yapsın adamlar? Liverpool ve arsenal daha olası.40 milyona satılmayacak oyuncu yok bizim takımda. Bu arada devre arası ve sezon sonu ben Arap taraflarından bazı oyuncularımıza teklifler bekliyorum şahsen Zaha, Bardakçı gibi. Yine Boey'e de ciddi teklif gelirse şaşırmam hatta Manu'dan bile gelebilir bu teklif.
Bisakka'nın sakatlık sonrası durumunu falan bilmiyorum eğer bir sorunu varsa. Dalot'tan memnun değiller bence özellikle defansif anlamda.Dalot ve van bisakka varken boey'i ne yapsın adamlar? Liverpool ve arsenal daha olası.
United kötü takım değil zaten. Özellikle hücum konusunda ciddi silahları var lakin defansı çok sıkıntılı adamların. Öyle abartıldığı kadar kötü kesinlikle değiller.
Manu'yu sıradan takım gibi bahsetmeye başladılar bir ara sırf biz yendik diye.Gecen sezonda gosterdiler aslinda iyi olduklarini. Dedigin gibi, bir iki stratejik transfere ihtiyaclari var. Bir diger buyuk sorunlari, onemli isimlerin devamlilik problemi ozellikle forvet ve ortasaha bolgesinde.
Newcastle en olası takım bence. Trippier dışında iyi sağ bekleri yok o da 33 yaşında.Dalot ve van bisakka varken boey'i ne yapsın adamlar? Liverpool ve arsenal daha olası.
Sapladık kanksBirazdan saplar

West Ham kimdir herkese gösterdik. Maestro JWP ve Bowen fişi çektiler. Kudüs de çok iyiydi. Mantıklı kontralarla ani çıkışlarla kazandık. Tottenham için üzüldüm ama ciddi düşüşteler. Ve iddia ediyorum hiçbir stoperi Davinson Sanchez etmez. Neyse +3