Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tottenham gibi bir takıma şu oyunu oynatmak büyük başarı. Takımın tek taktiği Kane'in şapkadan tavşan çıkarmasını beklemek.

Edit : Kane şapkadan tavşan çıkardı.

Edit 2 : Kane yine "God Mode"u açtı

Tottenham’da bireysel olarak oyuncu kalitesi bence çok iyi değil.

Kane’i çok beğeniyorum. Golcülüğü dışında top saklaması, tekniği ve pasları çok iyi bir adam. Dünyanın elit golcülerinden birisi. Tek eksiği hızlı olmaması. O da olsa zaten anormal bir adam olurdu.

Son’un istatistiklerine bakınca hakikaten çok iyi görünüyor ama istikrarsız. Kane’i iyi besleyemiyor. Basit pas hataları yapıyor. Ayrıca hızlandığında ve boş alan bulduğunda etkisi çok iyi. Onun dışında etkisi çok düşüyor. Yine de Bale hariç takımın en iyi ikinci adamı.

Ondan sonra hücum anlamında takım çok düşüyor.

Dele anormal istikrarsız bir adam. Gamsız. Top kaptırınca geri dönmüyor. Maça çabuk küsüp ortadan kaybolabiliyor. Bir maç var üç maç yok.

Moura geldiğinden beri çok yetersiz. İyi işler çıkardığı maçlar oldu özellikle ŞL finali oynadıkları süreçte ama o kadar etkisiz maçını izledim ki ona güvenmeyi doğru bulmuyorum. Ancak yedek olmalı.

Orta sahalarındaki Winks gibi adamları sağa sola pas atmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Dinamik değiller. Hücumda sıfırlar. Orta alan adamlarının şöyle dinamik bir şekilde topla dikine gidip iki oyuncu eksiltip defansın dengesini bozduklarını hatırlamıyorum. Aldıkları anda sağa sola pas atıyorlar.

Adamların gol yükü çoğunlukla Kane ve Son’da. Böyle takım olmaz.

Lamela ‘yı hiç beğenmiyorum.

La celso da çok başarısız şu ana kadar.

Bergjwin? Ve Gedson Fernandes pek tanımadığım adamlar. Bir şey diyemiyorum.

Bekleri ne gol ne de asist katkısı yapmıyorlar. Yetenekleri kısıtlı. O genç Tanganga (sanırım) bayağı hareketli, Ümit vaad eden biri idi ama o da sakat sanırım oynamıyor. Doherty bu konudaki açıklığı giderebilir ama onu da zaman gösterecek.

Bale’in gelmesi çok iyi oldu. Takımı çok rahatlatıp, ikinci gol tehlikesi olacak.

Ben onların yerinde olsaydım James’i asla Everton’a kaptırmazdım. Kane ile mükemmel işbirliği kurarlardı. Sanırım 20-25 milyon’a Everton’a kaptırmaları cidden rezalet.

Bale James Son

Kane

Bence mükemmel olurdu.

Son sözüm JM’da da suç var ama oyuncuların kapasiteleri bence kısıtlı. Yeni transferler iyi katkı verirse durum değişir.

Tottenham’da bireysel olarak oyuncu kalitesi bence çok iyi değil.

Kane’i çok beğeniyorum. Golcülüğü dışında top saklaması, tekniği ve pasları çok iyi bir adam. Dünyanın elit golcülerinden birisi. Tek eksiği hızlı olmaması. O da olsa zaten anormal bir adam olurdu.

Son’un istatistiklerine bakınca hakikaten çok iyi görünüyor ama istikrarsız. Kane’i iyi besleyemiyor. Basit pas hataları yapıyor. Ayrıca hızlandığında ve boş alan bulduğunda etkisi çok iyi. Onun dışında etkisi çok düşüyor. Yine de Bale hariç takımın en iyi ikinci adamı.

Ondan sonra hücum anlamında takım çok düşüyor.

Dele anormal istikrarsız bir adam. Gamsız. Top kaptırınca geri dönmüyor. Maça çabuk küsüp ortadan kaybolabiliyor. Bir maç var üç maç yok.

Moura geldiğinden beri çok yetersiz. İyi işler çıkardığı maçlar oldu özellikle ŞL finali oynadıkları süreçte ama o kadar etkisiz maçını izledim ki ona güvenmeyi doğru bulmuyorum. Ancak yedek olmalı.

Orta sahalarındaki Winks gibi adamları sağa sola pas atmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Dinamik değiller. Hücumda sıfırlar. Orta alan adamlarının şöyle dinamik bir şekilde topla dikine gidip iki oyuncu eksiltip defansın dengesini bozduklarını hatırlamıyorum. Aldıkları anda sağa sola pas atıyorlar.

Adamların gol yükü çoğunlukla Kane ve Son’da. Böyle takım olmaz.

Lamela ‘yı hiç beğenmiyorum.

La celso da çok başarısız şu ana kadar.

Bergjwin? Ve Gedson Fernandes pek tanımadığım adamlar. Bir şey diyemiyorum.

Bekleri ne gol ne de asist katkısı yapmıyorlar. Yetenekleri kısıtlı. O genç Tanganga (sanırım) bayağı hareketli, Ümit vaad eden biri idi ama o da sakat sanırım oynamıyor. Doherty bu konudaki açıklığı giderebilir ama onu da zaman gösterecek.

Bale’in gelmesi çok iyi oldu. Takımı çok rahatlatıp, ikinci gol tehlikesi olacak.

Ben onların yerinde olsaydım James’i asla Everton’a kaptırmazdım. Kane ile mükemmel işbirliği kurarlardı. Sanırım 20-25 milyon’a Everton’a kaptırmaları cidden rezalet.

Bale James Son

Kane

Bence mükemmel olurdu.

Son sözüm JM’da da suç var ama oyuncuların kapasiteleri bence kısıtlı. Yeni transferler iyi katkı verirse durum değişir.

Bence Tottenham'daki sorun tamamen sistem sorunu. Nasıl ki bundan 2 ay önceki Galatasaray'la şimdiki Galatasaray arasında dağlar kadar fark varsa Tottenham'daki sorun da tamamen bu bence. Aynı 2 ay önceki Galatasaray gibi takımın ne oynadığı belli değil. Evet belki bireysel olarak inanılmaz yetenekli oyuncular yok ama düzgün bir sistemde çok büyük işler yapabilecek potansiyelde bir takım var ortada.

öyle bi yazmışsınız ki yeniliyolar sandım

yine manyakça bir penaltı ama böyle devam etmez müdahele ederler kesin herifler oynadıkları ve izledikleri şeye önem veriyor bizim gibi koy götne değil

Guardiola's spending on defenders: £345,000,000

Joao Cancelo - £58.5m

Aymeric Laporte - £58.5m

Benjamin Mendy - £52m

John Stones - £50m

Kyle Walker - £47m

Nathan Ake - £41m

Danilo - £27m

Angelino - £11m

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt