Yav onu geçtim de böyle 3 tane yumuşak adamla çıkmak neyin kafasıdır.
Kredisini dolduruyor Mourinho. Başkan sabırsız adam. Sezon sonunu göremez büyük ihtimalle Mou.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav onu geçtim de böyle 3 tane yumuşak adamla çıkmak neyin kafasıdır.
Tottenham gibi bir takıma şu oyunu oynatmak büyük başarı. Takımın tek taktiği Kane'in şapkadan tavşan çıkarmasını beklemek.
Edit : Kane şapkadan tavşan çıkardı.
Edit 2 : Kane yine "God Mode"u açtı
Tottenham’da bireysel olarak oyuncu kalitesi bence çok iyi değil.
Kane’i çok beğeniyorum. Golcülüğü dışında top saklaması, tekniği ve pasları çok iyi bir adam. Dünyanın elit golcülerinden birisi. Tek eksiği hızlı olmaması. O da olsa zaten anormal bir adam olurdu.
Son’un istatistiklerine bakınca hakikaten çok iyi görünüyor ama istikrarsız. Kane’i iyi besleyemiyor. Basit pas hataları yapıyor. Ayrıca hızlandığında ve boş alan bulduğunda etkisi çok iyi. Onun dışında etkisi çok düşüyor. Yine de Bale hariç takımın en iyi ikinci adamı.
Ondan sonra hücum anlamında takım çok düşüyor.
Dele anormal istikrarsız bir adam. Gamsız. Top kaptırınca geri dönmüyor. Maça çabuk küsüp ortadan kaybolabiliyor. Bir maç var üç maç yok.
Moura geldiğinden beri çok yetersiz. İyi işler çıkardığı maçlar oldu özellikle ŞL finali oynadıkları süreçte ama o kadar etkisiz maçını izledim ki ona güvenmeyi doğru bulmuyorum. Ancak yedek olmalı.
Orta sahalarındaki Winks gibi adamları sağa sola pas atmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Dinamik değiller. Hücumda sıfırlar. Orta alan adamlarının şöyle dinamik bir şekilde topla dikine gidip iki oyuncu eksiltip defansın dengesini bozduklarını hatırlamıyorum. Aldıkları anda sağa sola pas atıyorlar.
Adamların gol yükü çoğunlukla Kane ve Son’da. Böyle takım olmaz.
Lamela ‘yı hiç beğenmiyorum.
La celso da çok başarısız şu ana kadar.
Bergjwin? Ve Gedson Fernandes pek tanımadığım adamlar. Bir şey diyemiyorum.
Bekleri ne gol ne de asist katkısı yapmıyorlar. Yetenekleri kısıtlı. O genç Tanganga (sanırım) bayağı hareketli, Ümit vaad eden biri idi ama o da sakat sanırım oynamıyor. Doherty bu konudaki açıklığı giderebilir ama onu da zaman gösterecek.
Bale’in gelmesi çok iyi oldu. Takımı çok rahatlatıp, ikinci gol tehlikesi olacak.
Ben onların yerinde olsaydım James’i asla Everton’a kaptırmazdım. Kane ile mükemmel işbirliği kurarlardı. Sanırım 20-25 milyon’a Everton’a kaptırmaları cidden rezalet.
Bale James Son
Kane
Bence mükemmel olurdu.
Son sözüm JM’da da suç var ama oyuncuların kapasiteleri bence kısıtlı. Yeni transferler iyi katkı verirse durum değişir.
Poşet hocamin takimiyla kiyaslanmazöyle bi yazmışsınız ki yeniliyolar sandım
Kane kırmızı gördü maç bittikten sonra.