Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekrar baktım da yeterince forvet oynayacak adam var Brentford'da, sal Halil'i gelsin

Bir takım her sene daha mı kötüye gider.. Takım olgusu yaratılıyor gibi görülüyor ama, etkisi ve baskınlığı inanılmaz düştü. Birkaç kaliteli oyuncusu da olmayınca ( Auba, Laca, Willian gibi fazla da kalmamış ;D ) iyice köy takımına döndü. Martinelli'de 2-3 seneye potansiyel eşiğini atlayamaz. Saka böyle kalır.

Şu durumda transfer de zor abi. Bu takıma veya kulübe üst düzey futbolcu/wonderkid neden gelmek istesin ki.. Devamlı öğütmekle meşgul. İlk 6 sıra zor idi, şimdi çok çok çok zor.

2-0 oldu.

Bir takım her sene daha mı kötüye gider.. Takım olgusu yaratılıyor gibi görülüyor ama, etkisi ve baskınlığı inanılmaz düştü. Birkaç kaliteli oyuncusu da olmayınca ( Auba, Laca, Willian gibi fazla da kalmamış ;D ) iyice köy takımına döndü. Martinelli'de 2-3 seneye potansiyel eşiğini atlayamaz. Saka böyle kalır.

Şu durumda transfer de zor abi. Bu takıma veya kulübe üst düzey futbolcu veya wonderkid neden gelmek istesin ki.. Devamlı öğütmekle meşgul. İlk 6 sıra zor idi, şimdi çok çok çok zor.

2-0 oldu.
30 milyon euro Saliba
60 milyon euro Ben White
30 milyon euro Gabriel
80 milyon euro Pepe
50 milyon euro Partey

Auba ve Willian'a verilen maaşlara hiç girmiyorum.

İş yapan Odegaard zaten alınmadı da Buendia bile alınamıyor artık. Aouar konusuna girmiyorum bile. Arteta dessn geldiği 3 aylık dilimdeki heyecanını tamamen kaybetmiş gibi.

Thomas Frank hocam bize Halil'i sal Brentford'un laneti olmayalım. Taş gibi takım yapmışsınız, bedduadan sakının hocam.

zaten kötü yönetilen bi takımın bi de üstüne arteta gibi stajyer bi hocayla devam etmesi takımı ekstra kötü yapıyor.

Mac takvimine baktim. Daha onceki gun Super Kupa maci oynamis (+uzatmalar) Chealse'nin maci yarin ve hatta gunduz maci. Bizde olsa neler olurdu hayal bile edemiyorum. Birak maci Pazar falan oynamayi, ileriye donuk bir gune alalim derlerdi. EPL bu yuzden EPL.

30 milyon euro Saliba
60 milyon euro Ben White
30 milyon euro Gabriel
80 milyon euro Pepe
50 milyon euro Partey

Auba ve Willian'a verilen maaşlara hiç girmiyorum.

İş yapan Odegaard zaten alınmadı da Buendia bile alınamıyor artık. Aouar konusuna girmiyorum bile. Arteta dessn geldiği 3 aylık dilimdeki heyecanını tamamen kaybetmiş gibi.
Pepe dışında ki o da daha farklı kariyer çizebilirdi, çöp. Özellikle bu sene için Ben White o kadar anlamsız ki, tarif edemiyorum. Ne bileyim git Koulibaly veya Mings falan al abi. Hatta Declan Rice bile olurdu. Acayip şeyler var. Her şeyden önce bu takıma sembol/karakter lazım. Bunu bir çözemediler.

Pepe dışında ki o da daha farklı kariyer çizebilirdi, çöp. Özellikle bu sene için Ben White o kadar anlamsız ki, tarif edemiyorum. Ne bileyim git Koulibaly veya Mings falan al abi. Hatta Declan Rice bile olurdu. Acayip şeyler var. Her şeyden önce bu takıma sembol/karakter lazım. Bunu bir çözemediler.
Arteta'nın kararları mı kimin kararları anlamıyorum gerçekten. Rice falan yalan zaten artık, West Ham daha akıllı işler yapıyor.

Üzerine söylenecek çok şey var da Arteta bir şeyler biliyordur belki düzelir diyeyim.

Önce Chelsea sonra da City maçları varmış,3 haftada ligin dibinde görürüz Arsenal'i.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt