Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lukaku attı.. Chelsea çok iyi geldi. Lukaku tam düşündüğüm gibi farklı bir opsiyon yaratıyor.

ewt....
chelsieden çıkan iyi genç topçu sayısı heralde 300ü aştı..........
brightondaki 150lik sağ bek de iyi herif. adını unuttum şimdi tarık bişey.
Kiralık oyuncu departmanını literatüre bunlar sokmuştu herhald

Bir ara ana takımdan daha çok kiralık oyuncuları oluyordu

Arsenalın hocası nereye bakıyor, adamlar göstere göstere o kanattan attı, attırdı, dikkatli davransalar 2 tane daha atarlardı. Çözüm bulamıyor işte sadece izliyor.

Mari, Chambers, Cedric, Xhaka gibi yetersiz oyunculari oynatip yanlarina da Lokonga, Saka, ESR, Martinelli gibi genc oyunculari koyarsan olacagi bu. Arsenal transfer konusunda cok basarisiz. Gittiler ingiliz stopere 60 milyon euro ve ingiliz bir kaleciye 30m euro verdiler. Arteta’nin iki yildir kiralik yolladigi Saliba Ben White kadar oynar. Takima seviye atlatacak bir tane oyuncu bile almadilar. Odegaard’in da fark yaratacagini dusunmuyorum.

Arteta devre arası gider. Zaten gözle görülür bir değişim gösteremedi. Transfer politikası vs. her şey bir yana bir oyun performansı çıkmayacak gibi. Evinde klasik tempo yakaladığı zamanlar oluyor ama, bu Arsenal'in doğal durumu. Biz de aynı olayı taraftar önünde yakalıyoruz.

Ayrıca Rowe varken Odegaard gereksiz oğlu gereksiz.

Ødegaard napsin allah askina iki top yuvarlar bakar bunlarin hepsi mal

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

bu arsenal taraftarında da iyi sabır varmış. biri çıkıp kurtarsın artık bunları yıllardır bitmedi eziyetleri.

lukaku ve kdb bu sene de eplyi zirveye taşıyacak gibi ikisini de çok seviyorum ama kel şampiyon olmalı "pepin keli"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt