Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezonu conteyle baslasaydilar su an kaçıncı olurlardı acab
Çok ciddi bir değişim olmazdı bence. Kadroları dengesiz. Bazı bölgeleri çok iyi, bazı bölgelerinde kalitesiz veya çok istikrarsız oyuncuları var. Defansları üst kalite takımların yapmayacağı çok aptalca hatalar yapıyor yıllardır. Çabuk dağılan psikolojik olarak güçlü olmayan bir takım.

Seneye Conte bunlara bir kaç direkt ilk 11 oynayacak adam aldırır. Ondan sonra çok sağlam defans yapan ve çok iyi kontraya çıkan bir takım olup, City ve Liverpool’a tam ters gelecek bir takım olup ilk üçe oynarlar.

Bence…

FMmoI6qXwAAq46h

leicester vs leeds

cok guzel bir mac olacagini dusunuyorum...

leicester son lig macinda kendine geldi. guzel bir galibiyet aldilar. bugun bunu devam ettirecekler mi merak ediyorum.
vardy'nin donusu cok onemli idi. son macta bayagi etki etti sahada olmasi...

leeds tarafinda ise bielsea sonrasi yeni gelen abd li hoca marsch'in nasil bir seruven baslangici olarak tarafim adina cok merak edilesi bir baslangic marsch hoca ile leeds anlasmasi...

hatirladigim kadariyla kendisi daha once *redbul salzburg ile cok basarili bir seruven yasamisti..
sonrasinda leipzig ile tam istedigini yansitamasa-da, epl den gelen bu teklif ile kendisi adina bir nevi gercek potansiyelini de sunma firsati olacak kalan 12 kader haftasinda..... leeds acaba ligde kalacak mi yoksa dusecek mi, kalan haftalarda merak edilesi bir yolculuk olacak takim ve yeni hoca arasinda....

marsch hocanin oynattigi felsefeyi begeniyorum. nasil bir performans sergileyecek merak ediyorum.

leicester zor bir deplasman. burdan alinacak puanlar cok anlamli olur leeds ve yeni hoca adina...
leicester ise vardy'nin doonusu ile tekrardan cikisa gecen bir mac sergiledi gecen hafta... bugun nasil bir skor olacaklar ayrica izlenesi...

leicester 433 versus leeds 4141

guzel bir mac olmasini temenni ediyorum...

Maçta pozisyonlar vardı gol yoktu Leicester City attı 1-0...

Leeds'in hocası cesur bi hamleyle güzel bi değişiklik yaptı.Leicester'da istediğimiz 6 numara da oyuna girdi..

Liverpool - West Ham maçı güzel başladı.

20' Watford 1-1 Arsenal

Dün Leeds 3-0 kaybetmiş. Burnley kazansa düşmenin en büyük adayı ama Burnley de kazanamıyor.

Bielsa iğrenç bir td olmasinın yanında ardında enkaz bıraktı. Bana birini hatırlatıyor ama kim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt