Kaan Pişken
Kırmızı Üye
- 30 Aralık 2009
- 2.211
- 1.535
- 2.223
alttan geliyor ya oraya bi canavar.Casemiro'nun yanına Bellingham'ı veya Enzo Fernandez'i almak gerek..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alttan geliyor ya oraya bi canavar.Casemiro'nun yanına Bellingham'ı veya Enzo Fernandez'i almak gerek..
alttan geliyor ya oraya bi canavar.
ManU'nun devre arası bütçesi yokmuş. Kiralık kovalıyorlar. Felix olur belki ya da Depay'a falan düşerler.Hoca hep transferler yapacaz dedi.Haberlerde hep forvet-orta saha ve sağ bek isimleri var.Bence şimdilik orta sahaya 1 tane alınır reis..
AWB ile Maguire'ı satacaklar sanırım ordan bir transferlik kaynak yaratırlar belki.ManU'nun devre arası bütçesi yokmuş. Kiralık kovalıyorlar. Felix olur belki ya da Depay'a falan düşerler.
Geçici olarak kiralık forvet çözülebilir reis ama orta sahaya bonservisli 1 futbolcu arıyolar..ManU'nun devre arası bütçesi yokmuş. Kiralık kovalıyorlar. Felix olur belki ya da Depay'a falan düşerler.
AWB ile Maguire'ı satacaklar sanırım ordan bir transferlik kaynak yaratırlar belki.
Gerçi dün AWB 10 kaplan gücünde oynadı ama kadroda çok düşünmüyor sanırım Ten Hag.
Geçici olarak kiralık forvet çözülebilir reis ama orta sahaya bonservisli 1 futbolcu arıyolar..
Bilmiyorum ama İngiliz basını aksini iddia ediyor. Bunun nedeni de Glazerların kulübü satışa koymasıymış. Para harcamaya gerek yok diyorlarmış. 40-50 falan belki ama üstüne bir transfer yapacaklarını sanmıyorum.
Bilmiyorum ama İngiliz basını aksini iddia ediyor. Bunun nedeni de Glazerların kulübü satışa koymasıymış. Para harcamaya gerek yok diyorlarmış. 40-50 falan belki ama üstüne bir transfer yapacaklarını sanmıyorum.
Geçici olarak kiralık forvet çözülebilir reis ama orta sahaya bonservisli 1 futbolcu arıyolar..